Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın tatlım sanada iyigeceler bol dinlenmeler:)))

gelde sinir olma..
ama ne yapacaksin Kadrisim, bizdekiler bu model..
cikarilip yikaniyormus hic degilse, bir sure esin bir daha yatmaz koltukta tahminim.
ah bu erkekler ne zaman adam olacaklar ahhh....

Günaydın özgem asıl sen hakkını helal et onca işin arasında bide hamile halinle bizimle ilgileniyorsun.iyiysen sorun yok kuzum. evet regliden dolayı sancım vardı spor yapamadım
anladim kuzum, bugun daha iyisindir insallah...

Herkese günaydın.
gunaydin canim:)

Günaydın tatlım :)))
gunaydin kuzum :)

Dünkü menüm
Sabah
1-2 dilim peynir
5-6 adet badem
(ekmegim yoktu)

1nescafe

1yeşil elma
ögle
izmir köfte
2kaşık pilav
1kase yogurt
az tuzlu salata 1kase

1nescafe
10adet badem

akşam
2-3kaşık taze fasulye

3lt su
30dakika koşu bandı
25x2 dambılla arka kol çalışması
25x2 dambılla yanlara egilme
10x2 dambılla iki yana acılan kolları aşağı yukarı indirme
25x2 mekik
25x2 popo kaldırma

Günaydın kızlar
İyi uykular balım yine çok yorulmuşsun yat dinlen güzelce çok korkuyorum koştururken doguruvercen sen diye
Kötü olmuş .Dün süper dadı vardı kadris çocuk yanına gelince odasına götürün hiç konuşmadan yatağının yanına oturup başınızı yatağın yanına koyun çocukla gozgoze gelmeyin iletişim kurmayın uykuya dalmasini bekleyin dedi .
Neyse ki koltuk yikanabiliyomus.
Hee birde iyi düşünün yanınızda yatması kucakci olmaları şimdilik olan şeyler büyüyünce misal bizimki öpmek için izin istiyoz bi öptürse iki opturmuyo bile küçükken sevin sevgiye bogun çocukları büyüyünce sevgiye ihtiyaçları kalmasın

Selam canlar..

Grip, ateşle uğraşıyorum 2 gündür..
Dün akşam geldim baktım okuyacak halde değilim çıktım, yaklaşık 3 saat kanepede kalmışım sonra zar zor yatağıma geçtim.. Geceyi berbat geçirdim

Çok geçmiş olsun fatimam şimdi nasılsın dr gitseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…