Canım benim çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
Alerjin mi yine kuzum. yoksa grip mi oldun
Bol bol sıcak bişiler iç gülüm inşallah hemen toparlanırsınGrip oldum canım, alerjim azaldı gibi çok şükür..
Bol bol sıcak bişiler iç gülüm inşallah hemen toparlanırsın
Çok gecmiş olsun canım dikkat et kendineÇay dışında pek birşey içemiyorum, birazdan limonlu çay içicem..
Geçmiş olsun canım bol bol dinlenSelam canlar..
Grip, ateşle uğraşıyorum 2 gündür..
Dün akşam geldim baktım okuyacak halde değilim çıktım, yaklaşık 3 saat kanepede kalmışım sonra zar zor yatağıma geçtim.. Geceyi berbat geçirdim
Eki Görüntüle 1896797
Yorgunluğa duble Türk kahvesi hadi buyrun
egzersizler muthis Iremim :)Dünkü menüm
Sabah
1-2 dilim peynir
5-6 adet badem
(ekmegim yoktu)
1nescafe
1yeşil elma
ögle
izmir köfte
2kaşık pilav
1kase yogurt
az tuzlu salata 1kase
1nescafe
10adet badem
akşam
2-3kaşık taze fasulye
3lt su
30dakika koşu bandı
25x2 dambılla arka kol çalışması
25x2 dambılla yanlara egilme
10x2 dambılla iki yana acılan kolları aşağı yukarı indirme
25x2 mekik
25x2 popo kaldırma
vallahi ablacim kostururken cikiverecek cocuk :))Günaydın kızlar
İyi uykular balım yine çok yorulmuşsun yat dinlen güzelce çok korkuyorum koştururken doguruvercen sen diye
Kötü olmuş .Dün süper dadı vardı kadris çocuk yanına gelince odasına götürün hiç konuşmadan yatağının yanına oturup başınızı yatağın yanına koyun çocukla gozgoze gelmeyin iletişim kurmayın uykuya dalmasini bekleyin dedi .
Neyse ki koltuk yikanabiliyomus.
Hee birde iyi düşünün yanınızda yatması kucakci olmaları şimdilik olan şeyler büyüyünce misal bizimki öpmek için izin istiyoz bi öptürse iki opturmuyo bile küçükken sevin sevgiye bogun çocukları büyüyünce sevgiye ihtiyaçları kalmasın
cok gecmis olsun gulum, daha iysindir simdi insallah.Selam canlar..
Dün akşam geldim baktım okuyacak halde değilim çıktım, yaklaşık 3 saat kanepede kalmışım sonra zar zor yatağıma geçtim.. Geceyi berbat geçirdim
evet canim asureden dolayi oldugun yerde 200 defa ipsiz ip atiliyorsun, yani ip olmasina gerek yok :)Selam kızlar tabloya baktimda bugün 200 ip atlamammi gerekiyor ? Daha buraları pek bilmiyorum kusura bakmayın
oyy ceza coktan bitmis ablam, cok kosturmussun...Sabahtan beri ayaktayım pazar Kargo derken aşure malzemelerimi karıştırmaya başlıyorum artık.
8200 adım olmuş özgem ceza tamam.
oy oy oy suan cay icerken bile cnaim istedi :))Eki Görüntüle 1896797
cok tesekkurler bu guzel bilgi icin :)Selam herkese, bi dizi konusu geçmiş de kilo problemi olan ve motivasyon kazanmak isteyen herkese yardımcı olacağını düşündüğüm bi diziyi paylaşmak istedim: My Mad Fat Diary çok fazla dizi izleyen biri olarak yazmadan geçmek istemedim normalde sadece okuyorum
Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bitki çayları falan iç mutlaka iyi gelirSelam canlar..
Ohh mis gibi bugün iki tane içtim ama görünce insanın canı yinede çekiyo:))Eki Görüntüle 1896797
Slm canım iyiyiz afiyet olsun:)))Selamlar canlar nasilsiniz?
Bugun kahvaltimi edip geldim:)
Sizler neler yapiyorsunuz?
Çok gcmis olsun canım. Simdi nasıl oldun?Selam canlar..
nasil gecti gunun canim?Slm canım iyiyiz afiyet olsun:)))
gel sekerim gel:)canlarım okula anca adapte olmaya başlayıp , psikolojimi düzeltmeye başladım . hatta bugün okulun spor salonunada gidip bilgi aldım . yanınıza yarından itibaren menü yazarak dönücem . işte bi internet sıkıntım var onu çözemedim . hattıma 30 tl attım 250 dk konuşmadan başka bişey alamadım hat yedi paralarımı . internet paketi yapamadım sinir oldum ya . okuldan buraya girmek istiyorum ama giremiyorum.
okulun internet şifresini istedim öğrenci işlerinden olmadı ,kadına gittik tekrar kaç kere daha söyliycem size diye kovdu bizi. artık öğrenen birileri olursa onlardan almaya çalışıcam. sınıftada fazla kişiyi tanımıyorum .nasil gecti gunun canim?
ne var ne yok?
gel sekerim gel:)
okulun spor salonunada gitmeye basla, okuldan neden baglanamiyorsun kadinlar kulubune ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?