Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

egzersizler muthis Iremim :)

vallahi ablacim kostururken cikiverecek cocuk :))

cok gecmis olsun gulum, daha iysindir simdi insallah.
yat dinlen, sicak seyler ic.

Selam kızlar tabloya baktimda bugün 200 ip atlamammi gerekiyor ? Daha buraları pek bilmiyorum kusura bakmayın
evet canim asureden dolayi oldugun yerde 200 defa ipsiz ip atiliyorsun, yani ip olmasina gerek yok :)
nasilsin bugun, nasil gidiyor diyet, spor?

Sabahtan beri ayaktayım pazar Kargo derken aşure malzemelerimi karıştırmaya başlıyorum artık.
8200 adım olmuş özgem ceza tamam.
oyy ceza coktan bitmis ablam, cok kosturmussun...

Eki Görüntüle 1896797
Yorgunluğa duble Türk kahvesi hadi buyrun
oy oy oy suan cay icerken bile cnaim istedi :))
afiyet olsunn :)

cok tesekkurler bu guzel bilgi icin :)

Canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bitki çayları falan iç mutlaka iyi gelir

canlarım okula anca adapte olmaya başlayıp , psikolojimi düzeltmeye başladım . hatta bugün okulun spor salonunada gidip bilgi aldım . yanınıza yarından itibaren menü yazarak dönücem . işte bi internet sıkıntım var onu çözemedim . hattıma 30 tl attım 250 dk konuşmadan başka bişey alamadım hat yedi paralarımı . internet paketi yapamadım sinir oldum ya . okuldan buraya girmek istiyorum ama giremiyorum.

Slm canım iyiyiz afiyet olsun:)))
nasil gecti gunun canim?
ne var ne yok?

gel sekerim gel:)
okulun spor salonunada gitmeye basla, okuldan neden baglanamiyorsun kadinlar kulubune ki?

nasil gecti gunun canim?
ne var ne yok?

gel sekerim gel:)
okulun spor salonunada gitmeye basla, okuldan neden baglanamiyorsun kadinlar kulubune ki?
okulun internet şifresini istedim öğrenci işlerinden olmadı ,kadına gittik tekrar kaç kere daha söyliycem size diye kovdu bizi. artık öğrenen birileri olursa onlardan almaya çalışıcam. sınıftada fazla kişiyi tanımıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…