Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bnde gün boyu carsidayidm gezmek insana iyi geliyor bari yuruyuste oluyor :) oyy o minnosu yerim ben
Bugün tümgün dışarıdaydım ablamlarla biraz gezdik temiz hava aldık güzel geçti bide bizim minnoşun peşinde koşturmaktan yoruldum çocuk tümgün hić durmadı enerjisini boşalttı resmen :)))

Yawrukush özgecim sirkete yeni bi yonetici geldi ve hemen hemen herkesin internet kullamini cekti tabi benim kendi yoneticim yanima gelmeden once ben takima gelebiliyordum ya onlarda cikti tabiki adam bireyse biai demedi ama toplu mailde "kadinlara ait ozel klup sitelerinde gezinme"diye eklemis gondermis herkese :))
tabi mailde diger seylerde oldugu icin pek gize batmadi ama adamla her goz goze gelisimizde bi utaniyorum :))

Sen nasilsin bebisin nasil ?

Kizlar sizler nasilsiniz kbakmayin gelemiyorum artikk

Bugün tümgün dışarıdaydım ablamlarla biraz gezdik temiz hava aldık güzel geçti bide bizim minnoşun peşinde koşturmaktan yoruldum çocuk tümgün hić durmadı enerjisini boşalttı resmen :)))
Temiz hava iyi geliyor çocuklara rahat uyur.
İyi akşamlar canlar..
Geldim bugün ama yazamadım birşey..
Bir iyi bir kötüyüm, sıkıldım artık tamamen iyileşsem de kurtulsam
Iyilesirsin Fatimem. Biraz c vitamini tüketici enerji olsun.

Çocuk büyütmek zor canım hepimizde aynı durum. Allah can sağlığı versin yavrularimizà napalım. Aldığın kiloları verirsin yine. Buraya ugramayi çalış elinden geldiğince.

Akini okula bitakip geldim, simdi kahvaltimi edecegim canlar, sonrada oglen yemegi hazirlayacagim Akinla kendime aperatif:)
Yoksunuz hala neredesiniz??
Selam canım bende bugün evde yemek hazırlığına giriştim.. annem ve babam bana kalmaya geldiler yemekler yaptım kendilerine çok özledim ben onlara gittim ama onlar bana bayaadır gelememişti..
hamzanında 15 sayfa ödevi vardı. 10 sayfa yaptı yarın bitirecek baya onunla ilgilendim market alışverişi derken bir hayli yoruldum. Az önce de hasanı yıkayıp uyuttum şuan kendimi yatağa zor attım...
Senin doktor kontrolün nasıl geçti? Prensimiz nasılmış annesi? Senin sağlığın nasıl? Akın kardeşini görünce ultrasonda ne tepki veriyor? Gittiğin doktor Türk mü ?

Hayırlı akşamlar herkese :)))

14 Ekim Menüm
Sabah
5 tane çekirdekli kuru
Üzüm
1 yemek kaşığı pişmiş yumurta
Kayısılı form çay
Şekersiz çay

Öğlen
5 kaşık kıymalı menemen
2 küçük dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
Yarın mandalina

Akşam
3 kaşık kıymalı kuru fasülye
Bir dilim ekmek

Ara
Şekersiz çay
Bir elma
Üç kaşık yoğurt

Su
8-9 bardak civarı

Egzersiz
Dinlendim

Yawrukush

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…