nasılsın gülüm ben rahatsızım bu aralar kalbim sıkışıyor çok fenaa
Bugün tümgün dışarıdaydım ablamlarla biraz gezdik temiz hava aldık güzel geçti bide bizim minnoşun peşinde koşturmaktan yoruldum çocuk tümgün hić durmadı enerjisini boşalttı resmen :)))
Bugünkü menüm
Sabah
1 elma
Ara:türk kahvesi
Öğlen geç yedik 4 gibi
1 peynirli sıkma
1 patatesli gözleme
Akşam yemedim orda bici yedik belki meyve yerim
Spor:40 dakika yürüyüş
Su:8bardak
Aynen buna da çok şükür :)Artı değilsin en azından gülüm o da iyi.
Temiz hava iyi geliyor çocuklara rahat uyur.Bugün tümgün dışarıdaydım ablamlarla biraz gezdik temiz hava aldık güzel geçti bide bizim minnoşun peşinde koşturmaktan yoruldum çocuk tümgün hić durmadı enerjisini boşalttı resmen :)))
Iyilesirsin Fatimem. Biraz c vitamini tüketici enerji olsun.İyi akşamlar canlar..
Geldim bugün ama yazamadım birşey..
Bir iyi bir kötüyüm, sıkıldım artık tamamen iyileşsem de kurtulsam
Asya aklimdaydin kız bugün. Yazdım buraya hatta. Neyin var kalbin niye sıkışıyor?nasılsın gülüm ben rahatsızım bu aralar kalbim sıkışıyor çok fenaa
Temiz hava iyi geliyor çocuklara rahat uyur.
Iyilesirsin Fatimem. Biraz c vitamini tüketici enerji olsun.
Çocuk büyütmek zor canım hepimizde aynı durum. Allah can sağlığı versin yavrularimizà napalım. Aldığın kiloları verirsin yine. Buraya ugramayi çalış elinden geldiğince.Merhaba kizlar ,hayırlı cumalar
Ben geldim. İnşallah hedefe ulasmadan da gitmem. Çocuklar evde hic kendime vakit ayıramıyorum moralmanlarim sifir.ama sağlık olsun şükür bunada .büyük kız biraz rahatsız,küçük desen bütün gün ağlıyor günler böyle geçip gidiyor iste.kilo aldim biraz ama cok yedim bu aralar.sizler nasılsınız. Anlayışınız için teşekkürler hepinize veYawrukush sana tabiki
Selam canım bende bugün evde yemek hazırlığına giriştim.. annem ve babam bana kalmaya geldiler yemekler yaptım kendilerine çok özledim ben onlara gittim ama onlar bana bayaadır gelememişti..Akini okula bitakip geldim, simdi kahvaltimi edecegim canlar, sonrada oglen yemegi hazirlayacagim Akinla kendime aperatif:)
Yoksunuz hala neredesiniz??
Kilo veren herkesi teprik ediyorum kızlar süpersiniz tek tek dönemedim tebrik msj olarak kusura bakmayın . Öpüyorum hepinizi
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?