kalp sıkışmalarım sıklaştı gülüm belki dediğin gibidir ama inanki artık hastaneye gitmekten yorulduum yaaşekerim bir inip bir çıkıyor ne yiceğimi şaşırıyorum
super menu, super spor Kadris :)
ohh keyfin bol olsun, uyudumu kuzular?
birde orgu mu yapiyorsun, kuzum ne marifetlisin:)
Beybiii safak cok azaldi masaallaahhhhİyi akşamlar :)
Aminn...cümlemizin gülümAllah yardımcın olsun canım..
Kuzum kac kilo aldin ondandir...kalp sıkışmalarım sıklaştı gülüm belki dediğin gibidir ama inanki artık hastaneye gitmekten yorulduum yaaşekerim bir inip bir çıkıyor ne yiceğimi şaşırıyorum
14 aldım gülüm 72 ile hamile kaldım.okumuşsundur belki önceden de en başından beri hep yatıyorum evde sürekli düşük tehlikem vardı dr 1 kilo bile kaldırmicaksın dedi en başından beri.insülinle birlikte 5 iğne vuruyorum kendime.yemekten ziyade hareketsizlik ten şiştim.şişmek önemli değil şeker dengem falan bozuluyor o sıkıntı.Kuzum kac kilo aldin ondandir...
Bezelye havuc falanda yemiyeceksin biliyorsundur da ben soyliyim yinede
Yok canim
Minik uyudu esim gitti
Asyaya oje surdum takiliyoruz anne kiz onuda yatircam birazdan...
Cok birsey ormuyorum iste dergilere bakarak takiliyorum...:)
Beybiii safak cok azaldi masaallaahhhh
hastaneye gittiginde sor gulum ama bendede oluyor.kalp sıkışmalarım sıklaştı gülüm belki dediğin gibidir ama inanki artık hastaneye gitmekten yorulduum yaaşekerim bir inip bir çıkıyor ne yiceğimi şaşırıyorum
ohh anne kiz, cok ozendim size:)Yok canim
Minik uyudu esim gitti
Asyaya oje surdum takiliyoruz anne kiz onuda yatircam birazdan...
Cok birsey ormuyorum iste dergilere bakarak takiliyorum...:)
vuhuuuuuu harikasin canim zaten bitti neredeyse yolun, 2 kilocuk kaldi mezuniyete...Asya bugun spor yapayim dedim
Anneeee yeter artik daha fazla zayiflama dedi:)
Biliyorsunuz ki kilo vermem konusunda beni uyaran kizimdiii
Ben mutluuuuu
canim ben hergun kosturmama ragmen sen kadar aldim nerdeyse.14 aldım gülüm 72 ile hamile kaldım.okumuşsundur belki önceden de en başından beri hep yatıyorum evde sürekli düşük tehlikem vardı dr 1 kilo bile kaldırmicaksın dedi en başından beri.insülinle birlikte 5 iğne vuruyorum kendime.yemekten ziyade hareketsizlik ten şiştim.şişmek önemli değil şeker dengem falan bozuluyor o sıkıntı.
Dahlia_ im nasilsin canim?
aminn inşallah gülümhastaneye gittiginde sor gulum ama bendede oluyor.
belki seninki kadar sIk degildir..
cok az kaldi biraz daha sIk disini..
ohh anne kiz, cok ozendim size:)
masallah da diyeyim...
ben atkidan baska birsey oremem :)
birde lif:))
vuhuuuuuu harikasin canim zaten bitti neredeyse yolun, 2 kilocuk kaldi mezuniyete...
canim ben hergun kosturmama ragmen sen kadar aldim nerdeyse.
kiloyu dert etme.
cok az kaldi asyam, pozitif dusun, dogumuna odaklan, insallah her sey guzel olacak...
Dahlia_ canim surupsuzda gecer insallah.Dinlen canim bol bol..
Canlarim biz piknige gidiyoruz yoldayiz.
Hepinize iyi istirahatler, iyi uykular.
Yarin gorusmek uzere:)
İnat ediyor bazen hastalık Fatimem. Dinlen bolcaİnşaAllah canım.. Dinleniyorum artık çabuk geçsin diye :)
Buralardayım canım Şükür iyiyim sen nasilsin.
Iim gülüm. Dün görmeyince Merk ettim . Bu sfer ben de pek kilo veremiyorum Hazalim. Geçen sefer hatırlarsın haftada 1 kiloya yakın verirdim. Simdi ise 2 haftada 600 gr veriyorum .Buralardayım canım Şükür iyiyim sen nasilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?