Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Annemler hala bende canım yarın dönecekler malesef... canım annem geldi hep mutfakta ben ne seviyorsam pişirdi etli karalahana sarması sardı fırında balık yaptı en sevdiklerimi baktım yapıyor 30 yaşındayım 2 evladım var ama annem bana titriyor herkesin evladı kendine demişler...
Hamza tabi kudurdu :) şımarmalar şımarmalar
Yarın sabah ta abim ve eşi ve kız kardeşim de kahvaltıya bize gelecekler kalabalık olucaz. Saat geç oldu. Sende parklarda yorma canım kendini çok öpüyorum
Bu arada biz her muayenede bebişi izliyoruz abd de neden yok acaba öyle bir şey.?

Iim gülüm. Dün görmeyince Merk ettim . Bu sfer ben de pek kilo veremiyorum Hazalim. Geçen sefer hatırlarsın haftada 1 kiloya yakın verirdim. Simdi ise 2 haftada 600 gr veriyorum .
Dün çok fırsatım olmadı girmeye bide artı çıkınca bildirim yapmadım. evet öyle canım ben haftalar oldu eksi görmedim bir tuhaflık var anlamadım ki

Özelde yapsan daha iyi olmaz mı canım? Bunu iyice bi araştırman lazım . Zamanın azaldı.
Selam canlar nasilsiniz?
Gece resmen uyuyabilmek icin debelendim.
Off birkez uyaninca bir daha uyku haram bana..
Kahvaltidan kalktik az evvel.
Sizler neler yapiyorsunuz?
Son zmanlara girince uyumak da zor oluyor. Allah yardım etsin. Brn sabah yataktan kalkamazdim. Eşim beni kaldirrdi :)))

Canlarim biz piknige gidiyoruz yoldayiz.
Hepinize iyi istirahatler, iyi uykular.
Yarin gorusmek uzere:)

İyi eğlenceler özgem. Temiz hava iyi gelir .

anne iste canim kac yasina gelirse gel sen onun evladisin..
sabahta keyfiniz, neseniz bol olsun kuzum:)

evet Sibelim iyi geldi temiz hava, neredeyse uyuycaktim cimlerde:)

canim 2 durum mu yedin cig kofteyi?

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA - CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalODUL DINLENME -----
haeshin-------
gogo2405-------
tiffany20 ODUL -----
happy_moon-------
AKovserODUL ----------
KarKralicesi ------
belindamm -----
Alya008ODUL ------
pembe hayaller ------
marlin18-------
Saadetim33- -----
bnnu-------
gulpinargulDINLENME------

[/td][/td][/td][/td]

Kizlar iyi pazarlar iki gun girmedim menu cumartesi bi karisiklik oldu sabahtan aksama evimde degildim disardaydik veya baskasinin evindeydik hemen cuma ve cumartesi menulerimi yaziyorum. Koye gidiyoruz bugun 1 ay oldu gitmeyeli. Yoldayiz.
Cuma menum
Sabah
2 parca.ispanakli borek
Peynir
Zeytin
Cay
Aksam
Taze fasulye
Yogurt
5 6 ceviz
Gecesine 4 bira
Spor sabahtan 1.5 saat kadar yuruyus aksamina 1 saat plilates
Su saymadim ama 3 4 lt gecti

Cumartesi
Sabah
Yemedim
Ogle
Yok
Aksam
1 kase kisir
1 parxa kiymali borek
Cocuklardan artan 3 4 catal kadar muzlu pasta
Biraz alkol fazla degil ama.
Spor surekli gun icinde yurudum hizli yavas karisik ne kadar gecerli olur bilmiyorum da 15000 adimi gecti
Su 2.5 lt

anne iste canim kac yasina gelirse gel sen onun evladisin..
sabahta keyfiniz, neseniz bol olsun kuzum:)

evet Sibelim iyi geldi temiz hava, neredeyse uyuycaktim cimlerde:)

canim 2 durum mu yedin cig kofteyi?
Uyusaydin valla ne güzel .
Canlarim gunaydin, bol keyifli bir pazar gunu diliyorum.
Enerjiniz, neseniz bol olsun,hepinizi cok seviyorum...
Eki Görüntüle 1898564
Sana da iyi uykular canım.

Şerefine be zalim dünya ohhh :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…