Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zeynep o ne ya o kadar sıkı mı tutuyolar. Yani suistimal eden de oluyodur mutlaka da. Iyi olmamis senin icin. Sen tor indir oraya deep weeb ten baglan bize :))) kimse takip edemesin

Senay bizimkilerin 1. Sinifa basladigini dusunemiyorum 15 birine 15 birine 30 sayfa odev :O zihnimin yaylari gevsiyor dusundukce :)

Selam canlar nasilsiniz?
Gece resmen uyuyabilmek icin debelendim.
Off birkez uyaninca bir daha uyku haram bana..
Kahvaltidan kalktik az evvel.
Sizler neler yapiyorsunuz?
canım normaldir uyuyamaman son aylarda bebekten dolayı bende yatamazdım sürekli gece tekmelerdi seni alıştırıyor bebek gece kalkmalarına:)))
Teşekkürler canım bıdıģımda iyi ćok şükür Bütün gün onunla uğraşıyorum :)))

Ozgecim her zamanki gibi yogun bi gun olmus senin icin. Bebeğin gelmesine az kaldi cikmak istiyor artik tabi yeri daraldi :)) saglikla dogsun da. Senaya da yazdim kiz bi de bu sipaciklarin ilkokula basladiklarini da gorcez insallah o zaman napcaz biz :)))

stresten mi oldu bilmiyorum gülüm ya yaklaşık 1 haftadır kalbim sıkışıyor nefesimi kesiyor sıkışırken resmen.sen nasılsın
Asyacim bebek akcigerlerine baski yapıyor o yuzden cok normal sıkışma. Canim saglikla dogsun bir cirpida insallah. Oyle böyle bitirdin neredeyse asya cok az kaldi :))

Bence cok dogru dusunmussunuz donanimli bir devlet hastanesinde yap dogumunu. Sonra bebegi bi yere seni bi yere yogun bakima kuveze falan yolluyolar yetersiz ozel hastanelerde. Ama orda memorial hastanesi var duymuştum donanimli olabilir. Ama fiyatlari nasil bilmiyorum. Valla asya ben devletin dogum evinde 5 tl ye dogurdum biliyosun. Sirf secme sebebim de ikiz diye yogun bakima ihtiyac duyabiliriz diyeydi ama simdi tek bile olsa giderim yine devlette yaparim cok memnun kaldik biz.

Bence cok dogru dusunmussunuz donanimli bir devlet hastanesinde yap dogumunu. Sonra bebegi bi yere seni bi yere yogun bakima kuveze falan yolluyolar yetersiz ozel hastanelerde. Ama orda memorial hastanesi var duymuştum donanimli olabilir. Ama fiyatlari nasil bilmiyorum. Valla asya ben devletin dogum evinde 5 tl ye dogurdum biliyosun. Sirf secme sebebim de ikiz diye yogun bakima ihtiyac duyabiliriz diyeydi ama simdi tek bile olsa giderim yine devlette yaparim cok memnun kaldik bi
bu hafta ne guzel eksi gormussun Busem,cok sevindim :)

nabersin cnaim benim, nasil geciyor hafta sonun?
Ozge bil bakalim nasi geciyor bugun koydeyiz bakalim nasil gececek 1 aydir gitmiyoz

sgk mız yok ya gülüm o hastaneninde altından kalkamıyoruz adım atsan para o derece.bizde öyle düşündük gülüm yoğun bakım ünitesi yeterli olmayınca ambulansla devlete gönderiyolar mış ne anladım o işten.büyük ihtimal devlete gidicez zaten Allahtan bişey çıkmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…