Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Masallah Rabbim nazalardan korusun sizi kuzum çok güzel inşallah partin gerçekten Rabbim güç kuvvet versin içerde diye bir dizi ben aras için izliyorm tabi bayılıyorum adam kocam duymasın

Canlarim 15dk sonra Akini okula birakmaya gidecegim, oradanda alisveris yapip eve gelecgim insallah.
Temizlik oncesi ugrarim muhakkak takima..
Ara ara kacip gelecegim kizlar, hepinizi simdilik optum, gorusmek uzere canlar...
Kolay gelsin canım öpüyorum

Tamam tamam sen katıl yeter kiii :))

Oo çok iyi hadi bakalım ama bu durumdan ev sahibi biraz rahatsız olacak üstüne ustune zipladigim için

Evden atılmadan zıpla lütfen :))

Sibelim tedavin nasıl geçti kuzum sanırım dün doktora gitmiştin
İyi gcti kuzum. Simdi giydim varis çorabını oturuyorum.

Oo çok iyi hadi bakalım ama bu durumdan ev sahibi biraz rahatsız olacak üstüne ustune zipladigim için
Maksat zayiflamaksa her şey yapılıyor :)))
Sabah ve öğleni beğendim hani akşam yemeğin aç kalmışsın aćlıktan ölüceksin olmadı bu menü yemek yeeee
He canım sen benim yerime yemissin sevgili partnerim :))
canim nasil gecti doktor randevun, tedavi uyguladilar mi?
Miro kresteyken dinlen guzelim..

Sibelim diger 2 arkadas da hamileydi yalniz ben degil :)
İyi geçti kuzum bi dahaki aya tekrar gidicem. Sira diğer bacakta. Miroyu krese tüm gün verdim güya beyefendi uyumamis ben de gidip aldım . Zaten bu çocuk benm rahatsız olduğum gün muhakkak huysuzluk yapıyor :))
Çok tesekkur ederim ama hiç iyi geçmedi yani carsidayidm hiç ama hiç gormek istemediğim insanı gordum moralim falan baya bozuldu iyi değilim bugün sen nasılsın canım bebis nasil
Görmezden gel canım bazı insanları.
Maşallah özgem demek bebek partisi. Bizde fotoğraf isteriz. Çok yorma kendini bari haZir şeyler indir gitsin.

Sabah
Omlet
Peynir zeytin yesillik
1dilim tbe balli tereyagli

Ara
Yarim muz

Ogle
1yumurtali menemen
Peynir

Aksam
1tabak etli nohut
Yogurt
Birkac parca kavun
Yarim yesil elma

Su3ltden fazla
Spor
40 dk bant
Kol egzersizleri
Yan simit egzersizleri

10.600 adim......

Tum gun spor yapmicam diye yayildim
İremi gorunce gaza geldim

Seyyy ben bi kaçamak yaptımn ama utaniyorumen ağır cezayı istiyorum
Akini okula biraktim, alisverisimi yaptim.
Eve geldim canlar, corbami isittim onu yiyip, alisveris posetlerini yerlestirecegim, sonrada eve bir makina tutacagim.
Sonra kostur kostur Akini okuldan almaya:)
Sizler neler yaptiniz yoklugumda?

Masallah Rabbim nazalardan korusun sizi kuzum çok güzel inşallah partin gerçekten Rabbim güç kuvvet versin içerde diye bir dizi ben aras için izliyorm tabi bayılıyorum adam kocam duymasın
insallah canim..
bilmiyorum hic o diziyi ama Aras ismi suan bizim favori ismimiz:)
Akin surekli kardesine Aras diyor, bakalim :)

birazcik karbonhidrati arttirmissin guzel olmus canim :)

Hay Allah bu oglanlarin garezi bize bacim.
insallah iyi gelir tedavi.
8-10 kisi olacagiz Sibelim, herkes sagolsun bir cesit yapip getirecek, bende kolay seyler hazirlarim :)
foto atarim tabiki :)

ahh su rekabet hissi nelere kadirsin :)
Nabersin Kadris?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…