Masallah Rabbim nazalardan korusun sizi kuzum çok güzel inşallah partinne dizisi izliyorsun canim?
ben bu haftada epey yogunum
arkadaslarim persembe bebek partisi yapalim dediler illaki...
bugun Akini okula birakip alisveris yapacagim, sonrada temizlik.
yarinda sus pus, hediye alacagim persembe partisi icin.
carsambada ikram hazirligi, ev suslemesi yapacagim..
persembe misafirlerle ilgilen, indir kaldir..
cuma aksamda ailecek bir arkadasimiza davetliyiz.
hafta sonunun bile programi belli Hazalim.
Allah guc kuvvet versin, bunlari yapmayi nasip etsin...
Kolay gelsin canım öpüyorumCanlarim 15dk sonra Akini okula birakmaya gidecegim, oradanda alisveris yapip eve gelecgim insallah.
Temizlik oncesi ugrarim muhakkak takima..
Ara ara kacip gelecegim kizlar, hepinizi simdilik optum, gorusmek uzere canlar...
@haeshin busem nasılsın ? Göremedim seni?
@marlin18 bi geldin geri gittin canım? Her şey yolundadir umarım?
Dahlia_ kuzum yarınki zıplama yarışmasına katilicam tabiki ama çok fazla yorma kendimi maksat katılım :))
@zey zey canım geçen yazmıştın. Zor olmuş senin için baya. Arada fırsat buldukca gir. Ya da evden cikmadan bildirimini yaparsın cuma sabahları.
Oo çok iyi hadi bakalım ama bu durumdan ev sahibi biraz rahatsız olacak üstüne ustune zipladigim için
Gecmis bitti simdi alintilari yazma zamani :)
@KarKralicesi ,Alya008 ve @gogo2405 ablacim rekabetiniz bol olsun, iyi olan kazansin :)
Dahlia_ bugun iyiymissin gulum cok sevindim :)
@asya_01 nasil oldun canim?
@seyhan77 ablacim bir ses ver, bak benim elim kulagimda, dogurdum doguracagim:)Kizin nasil, bebisi nasil, nerelerdesin sen yahu?
Sağol canım benim, yavaş yavaş geçiyor çok şükürr..
@haeshin bugun gelirsin diye tahmin ediyorum Busem :)
İyi gcti kuzum. Simdi giydim varis çorabını oturuyorum.Sibelim tedavin nasıl geçti kuzum sanırım dün doktora gitmiştin
Maksat zayiflamaksa her şey yapılıyor :)))Oo çok iyi hadi bakalım ama bu durumdan ev sahibi biraz rahatsız olacak üstüne ustune zipladigim için
He canım sen benim yerime yemissin sevgili partnerim :))Sabah ve öğleni beğendim hani akşam yemeğin aç kalmışsın aćlıktan ölüceksin olmadı bu menü yemek yeeee
İyi geçti kuzum bi dahaki aya tekrar gidicem. Sira diğer bacakta. Miroyu krese tüm gün verdim güya beyefendi uyumamis ben de gidip aldım . Zaten bu çocuk benm rahatsız olduğum gün muhakkak huysuzluk yapıyor :))canim nasil gecti doktor randevun, tedavi uyguladilar mi?
Miro kresteyken dinlen guzelim..
Sibelim diger 2 arkadas da hamileydi yalniz ben degil :)
Görmezden gel canım bazı insanları.Çok tesekkur ederim ama hiç iyi geçmediyani carsidayidm hiç ama hiç gormek istemediğim insanı gordum moralim falan baya bozuldu iyi değilim bugün sen nasılsın canım bebis nasil
Maşallah özgem demek bebek partisi. Bizde fotoğraf isteriz. Çok yorma kendini bari haZir şeyler indir gitsin.ne dizisi izliyorsun canim?
ben bu haftada epey yogunum
arkadaslarim persembe bebek partisi yapalim dediler illaki...
bugun Akini okula birakip alisveris yapacagim, sonrada temizlik.
yarinda sus pus, hediye alacagim persembe partisi icin.
carsambada ikram hazirligi, ev suslemesi yapacagim..
persembe misafirlerle ilgilen, indir kaldir..
cuma aksamda ailecek bir arkadasimiza davetliyiz.
hafta sonunun bile programi belli Hazalim.
Allah guc kuvvet versin, bunlari yapmayi nasip etsin...
Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Çorba
Peynir
Zeytin
Ara çay
1 kaşık un helvası
Öğlen
Pilav Yoğurt
Salata
Akşam
Taze fasulye
Salata
Su 2 litre
Spor 10000 adım Ve egzersizler
Dahlia_ Pembis Hayaller
Akini okula biraktim, alisverisimi yaptim.
Eve geldim canlar, corbami isittim onu yiyip, alisveris posetlerini yerlestirecegim, sonrada eve bir makina tutacagim.
Sonra kostur kostur Akini okuldan almaya:)
Sizler neler yaptiniz yoklugumda?
insallah canim..Masallah Rabbim nazalardan korusun sizi kuzum çok güzel inşallah partingerçekten Rabbim güç kuvvet versin içerde diye bir dizi ben aras için izliyorm tabi bayılıyorum adam kocam duymasın
birazcik karbonhidrati arttirmissin guzel olmus canim :)Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Çorba
Peynir
Zeytin
Ara çay
1 kaşık un helvası
Öğlen
Pilav Yoğurt
Salata
Akşam
Taze fasulye
Salata
Su 2 litre
Spor 10000 adım Ve egzersizler
Dahlia_ Pembis Hayaller
Hay Allah bu oglanlarin garezi bize bacim.İyi gcti kuzum. Simdi giydim varis çorabını oturuyorum.
Maksat zayiflamaksa her şey yapılıyor :)))
He canım sen benim yerime yemissin sevgili partnerim :))
İyi geçti kuzum bi dahaki aya tekrar gidicem. Sira diğer bacakta. Miroyu krese tüm gün verdim güya beyefendi uyumamis ben de gidip aldım . Zaten bu çocuk benm rahatsız olduğum gün muhakkak huysuzluk yapıyor :))
Görmezden gel canım bazı insanları.
Maşallah özgem demek bebek partisi. Bizde fotoğraf isteriz. Çok yorma kendini bari haZir şeyler indir gitsin.
ahh su rekabet hissi nelere kadirsin :)Sabah
Omlet
Peynir zeytin yesillik
1dilim tbe balli tereyagli
Ara
Yarim muz
Ogle
1yumurtali menemen
Peynir
Aksam
1tabak etli nohut
Yogurt
Birkac parca kavun
Yarim yesil elma
Su3ltden fazla
Spor
40 dk bant
Kol egzersizleri
Yan simit egzersizleri
10.600 adim......
Tum gun spor yapmicam diye yayildim
İremi gorunce gaza geldim
acaba nedir nedir?????Seyyy ben bi kaçamak yaptımn ama utaniyorumen ağır cezayı istiyorum
acaba nedir nedir?????
acaba nedir nedir?????
ozaman kucuk baklavaya, kucuk bir telafi cezasi gelir bugun tabloda Meliscim :)1 küçük dilimcik baklavababam almıştı dayanamadiiimmm
ozaman kucuk baklavaya, kucuk bir telafi cezasi gelir bugun tabloda Meliscim :)
aa odul yapmamis miydin sen, olur odule sayalim canim.Evet ya iyi olur bari akillanirim ama bu hafta bn odulumu kullanmadim onun yerine koyabilirmiyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?