Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen başladınmı zıplamaya gonca başlamadıysan seni türk hava yolları bile kurtaramaz benden
Bugünden niye başlıyım canım sabah basliycaz akşama kadar ama tabi sen başla şimdiden anca yetişirsin bana
Sağol canım onerilerin için yarın ki zıplama yarışması iyi gelecek umarım menumude düzeltirim
Dediğin gibi gülüm sevseydi cabalardi gerçekten. Hem evlilik nasip ve evlenecegimiz kişiyi degistiremiyormusuz nasipte kim varsa o oluyormuş yeni öğrendim bu bilgiyi.
Benim menüden kırk kat iyi olmuş.

Bugünde fena bi gündü benim için
1 dilim baklava 2 peynirli bir tatlı kurabiye 2 çatal pasta 2 çiğ köfte 2 parça haşhaşlı ve çeyrek simit 4 kaşık patates salatası bir parça yufka çay kahve yarım bardak kola bütün gün yediklerim
Su 3 lt
Spor 5000 adım
@gulpinargul Yawrukush pazar kaçamak yapmadım ama
Sabah normal kahvaltı geç saatte ve akşam balık salata çorba yedim.

Menüm

Öğlen
Balık
2 kaşık pilav
domates

Ara
1 fincan çay

Akşam
Et kavurma
domates, salatalık
1 dilim ekmek

1 litre su
2 fincan çay

Küçük bir parça lavaş arasında un helvası yedim, 1 çay kağışı kadar helva ancak olurdu..
Birisi adak adamış, kabul olmuş onun için helva dağıtıyormuş, ben de böyle şeyleri hep şifa niyetine yerim :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalODUL DINLENME 150JJ ---
haeshinODUL 250JJ 250IA -----
gogo240510DK Y250JJ-400JJ ---
tiffany20 ODUL ----
happy_moon-------
AKovserODUL ----- ---- -------
KarKralicesi ---
belindamm 100JJ ---
Alya008ODUL 250JJ 250IA300IA 100DK ----
pembe hayaller ODUL ---
marlin18-------
Saadetim33- ---
gulpinargulDINLENMEODUL 100M ---

[/td][/td][/td][/td]

TAKIM ICI ESLESTIRME

• Canlarim @gulpinargul arkadasimizin onerisiyle, bu hafta boyunca takim arkadaslarimizla eslestirilip, birbirimizin egzersizlerine, menulerine, ictigimiz su miktarlarina yorumlar yapacagiz.
  • Daha oncede yaptigimiz bir uygulamaydi bu haftada pozitif sonuclarini aliriz umarim.
  • Haftaya pazartesi yeniden eslestirme yapacagim.Lutfen pazartesiye kadar hergun eslerimize yorum ve gerekirse pozitif elestiri yapmayi unutmayalim.
Dipnot:Eger sizlerinde aklina, takimimizi gelistirecegini, pozitif etkileyecegini dusundugunuz faaliyetler gelirse, bizlerle paylasin, hemen uygulayalim canlar.

Aras ismi çok güzel özgem akın ismiyle de uyumlu

Kuzum çok düşünüp kafanı bulandırma o kadar. farkındaysan soru soruyu doğurmuş ayrıca böyle şeyler kısmet işi varsa alın yazında o her türlü kavuşursun zorlamamak lazım kuzum

Kuzum kahvaltın nerde. Menün güzel adağı Rabbim kabul etsin sana da şifa olsun hemen iyileş. ama kahvaltı önemli kuzum

Güzel olmuş canım :) Baklavayı ödüle saydık, dolmaları görmezden geldik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…