Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gogocum naptin sen:)

Çok güzel menün
Gaza gel

Gelmezmiyim
Biz 1.olcaz bu hafta

Kizlar iyi aksamlar pazar pazartesi menumu vereyim gecmise bakabildigimde okuyacagim.
Pazar
Sabah
2 tereyagli yumurta
Cokelek
Taze biber
Bol zeytin
Ogle
Taze fasulye
Aksam
Bulgur pilavı
Taze fasulye
Yogurt

Su 1.5 lt falan icmisimdir en fazla köyün suyunu sevmiyorum
Spor yok
Dunku menum
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Ogle
1 kase kuru fasulye
Kahve
Aksam
Haslanmis et
Borulce salatasi
Spor yok pilatese gidemedim islerim bitmedi kizlar da huysuz biraz
Su 3 4 lt icmisimdir
Defne biraz ateslendi koyde usutmus olabilir deniz de geceleri uyumuyor. Arkadas uyumuyor cocuk ya sabaha kadar sen neden bagiriyosun. Of ya.
Okulda proje yaziyoruz ing ogretmeni arkadasla allahta orda calismanin verdigi tatmin mutlu ediyor beni yoksa spor da hak getire duzenli beslenme de bu sene. Ozledim sizi

Canim eve varmadan arabada okuyabildigim kadar okuyup en azindan bildirimlerime bakacagim. Iyisindir umarim haberim olmadan dogurma bak. Korkuyorum bu ara vermek zorunda oldugum bi an doguruvercen diye bak ebrusa erken oluverdi. Akincim nasil okulda iyi mi biraz daha artik ozge. Defne her pazartesi agliyo yine ama sonra alisiyo allahtan.

Canim iyiyim sen nasilsin kacak gocek yasiyoz iste forumda :)))

tiffany20 kuzum melis sen bu ozgeye ne yaptin seni benim gibi forum hayirsiziyla esledi kiyamam sana ben citir hatun:)) sen beni durt arada:)))

Koy iyiydi canim ya nolsun ayni. Cuma gunu yumurtalar catlamis 9 civciv vardi ama bi tanesi usumis hasta olmus. Elime tutturdular guneste tut sen bunu diye. Etrafimda cocuklar onumde arkamda birer kedi civciv isittim:))) allahtan biraz canlandi sonra:)) cezalarinij basimin ustunde yeri var ne ara yaparim bilmiyorum ama not edeyim bi yere de unutmayim:)

Selam kizlaarr hayırlı akşamlar menüm paylaşmayım
Sabah
1 kk peynir
Biraz omlet
Domates salatalık
1 bardak Yeşilçay
Ara 1 kase yoğurt
Öğlen
1 kase yayla çorbası
Akşam
1 tabak patates et haşlama
Bol salata
1 bardak ayran
Spor olarak malum gün boyu zipladim başka birşey yapamadim :)
2 litre su (saat daha erken yatana kadar yarım litre daha icerim)

Seni sevmeyen biriyle nasıl evlenirsin guzelim . Seven adam seni saatlerce karın altında bırakır mı? Boşver bence böyle daha hayırlısı.
Böreği aşure yi @Alya008 yedi ceza bana patladı :)))))
Menün güzel olmuş canım yürüyüşü biraz daha artırabilirsin :)))
Tamm sevgili partnerim . Kulağıma küpe olsun. Gerçi dün mazeretim vardı ama :))))
Kız bu gene aşure yemiş @Yawrukush
Gitme canım sen buralardan

Canim iyiyim sen nasilsin kacak gocek yasiyoz iste forumda :)))
Bizde seni özledik busem. Bu yoğunluğunun arasında proje yazıp keyif alman çok güzel . En azından sevdiğin bir şey yapıyorsun. Defne neden uyumuyor ki? Nesi var kuzunun? Tuvalet sorunu ne oldu hallolmustur umarım?

KahvaltıM; 1 kase tarhana çorbası2 yumurtali ve pırasalı omlet,
Ara;1 büyük sade Türk kahvesi
Öğle;1 avuç badem,fındık
Aksam; 2 kase corba,yoğurt,haşlanmış brokoli ve mantar
Spor,10 bin adim yürüdum
Su;yatana kadar 2 litre olur

Güzelim senin ailen yakındı galiba sana . Yardımcı olan yok mu en azından arada ufakligi alsalar sen de nefes alırsın.
Yok canım. Ailem türkiye de ben almanya'da yaşıyorum. Burda kimsem yok.2 eltim var.onlarda kendi işinde gücünde. Kimse den fayda yok anlayacagin.küçük çok huysuz. Sürekli bağıran inatlasan bir yapisi var. Beni gerçekten çok yoruyor. Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Buda beni olumsuz etkiliyor haliyle

Kizlar hepinize merhaba,
1 saat once uyandik, her sey yolundaydi , esimde biraz gec gidecek ise diye kahvaltiyi hazirlamaya basladim ki, mide bulantisi, yanmasi mahvoldum.
35dkdir yatiyorum.Akin kahvaltisini etti, esim ise gitti.
Hala kalkamadim
Ilac da aldim ama yok , Akini nasil okula goturecegim bilmiyorum...

Ay canım son zamanlarda yanma ćok oluyo ama mide bulantısı niyeki bitane sade soda ićsen yanmaya iyi gelir canım ben hamileyken öyle yapardım midem yandıģında

sporlar enfes :)

Taylor diye bi toz var onuictim
Vicks var duymusundur her yerime surdum resmen

Cok saol kuzum
iyi yapmissin kuzum daha iyi misin bugun?

yok gulum hazirliklar bitmedi, daha bebegin utuleri yapilacak, sira gelemedi onlara:)

canim bence bu anlattiklarindan evlenilecek bir insan degil malesef bahsettigin kisi.
zaman her seyin ilaci.
zamanla unutacaksin onu, mutlaka hem senin sevdigin, hemde seni sevip deger veren birisiyle evlen Pinarcim.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin..

Aras ismi çok güzel özgem akın ismiyle de uyumlu
Evet canim bizimde hosumuza gidiyor.
Arda, Mete'de begendigimiz isimlerden..

Of özge cok yoruyosun kendini yine.
Parti fikri arkadaşalrından cıktı ise yardıma geliyolarmı?
Gelmiyolar ise başlıcam onlara saydırmaya

hadi bakalım
canim tum arkadaslarim birer, ikiser cesit yapip getirecekler.
her sey de plastik tabak, catal vs olacak, saydirma hic:)

gargara cok iyi geliyor, tuzlu suyla sIk sIk gargara yapabilirsin canim :)

Ay canım son zamanlarda yanma ćok oluyo ama mide bulantısı niyeki bitane sade soda ićsen yanmaya iyi gelir canım ben hamileyken öyle yapardım midem yandıģında
yok kuzum bu oyle birsey degil.ilk kez basima geliyor.
elim ayagim kesildi, midem yaniyor, bulaniyor, agriyor..
ilac vardi hic icmemistim hamilelik boyunca aldim ama agzima lokma bile koyamadim daha..
Akini da okula goturmem lazim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…