Abartılı olmuş ama cuma cumartesi abartmak daha iyi olurdu sanki ablacım diğer günler dikkat ettin mi sorun olmaz herhalde
Gerçi sormuştum alıntı yaptığımı unutup neden 100M diye :)
RABB'im şifa versin inşALLAH tez zamanda iyileşirsin
İnşALLAH daha da iyi olursun :)
Herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için yine benim çabalarım neticesinde konuştuk onunla şu an hayatında kimse yokmuş benimle evliliğe hala sıcak bakıyor yazdıklarından anladığım kadarıyla sadece o kendini haklı beni haksız görüyor benim onun beni sevmediğini düşünmem saplantıymış ona göre o da beni sevmişmiş ki ondan evlenmek istemişmiş benim en sonki ayrılık sebebim ona göre geçerli bir sebep değilmiş. Ayrılma sebebim bunun yakın bir kız arkadaşı var bu kıza gösterdiği kadar bana ilgi göstermedi tanıdım tanıyalı. Yaşnızca bu kız olsa iyi birden fazla kıza yakınlık gösterdi. En basitinden biz en son görüşmeme kararı aldığımız için ben ona da sorup onu faceden silmiştim. Sonra evlenme kararı aldık ama faceden eklemedi beni. Bu kararın üzerinden 1 hafta geçti. Beni hala eklememişti. O ilgi gösterdiği kız arkadaşının durumuna facede yorum yapmış. Yorumlar malesef aşırı samimiydi. Ben de buna kızdım yazdığı yorumlardan dolayı. O da yorumlarını sildi. Sonra ben beni faceden bile eklemedin daha dediğim için ekledi. Sonra ben ona beni sevdiğine dair bir kanıtın yok dedim merak edip de faceden bile eklemedin. O kızın nerde ne yaptığını biliyor telefonlaşıyordu o kızla bi de bana bunu söyledi ve benim nerde ne yaptığımı merak edip de sormadı hiç. Ben de ayrılırken sen beni benim seni sevdiğim gibi seviyorsun artık sandığım için evlenmek istemiştim ama öyle değilmiş ben evlenmek istemiyorum seninle dedim. Ytepki aynen şu şok oldum intikam mı aldın şimdi benden ailelere mahçup olduk dedi... Oysa ben seni seviyorum demesini sevdiğimi anlayabilmen için her şeyi yaparım demesini beklemiştim demedi ve bitti... Şimdi hala kendini haklı beni haksız görüyor neymiş ikimizin de tanıdığı bir kıza kötü niyet barındırmayan bir yorum yazması nasıl ayrılık nedeni olabilirmiş bunu ayrılık nedeni olarak kabul edemezmişmiş yahu ben ona benim için çaba harcamadığın için bitti diyorum anlamıyor beni...