Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunku menum;
Sabah erken dr randevum vardi
1 dilim tost ekmegi, 1 dilim peynir ,3 kutu kayisi bir avuc ceviz
Ogle; 2 dilim unsuz mercimek boregi, ayran
Aksam ;1 tabak etli kuru fasulye; yarim lahmacun,yogurt
Ara ;2 kus lokumu,biraz kuru yemis, 2 ser dilim meyve
Spor.10 bin adim yurudum

ayyy az kalmisss :) ruh halin nasil :) kilo ne kadar aldin ?
oglan iyi sukur . eylulde 2 bitti. ama hala konusmuyor .az bucuk bisiler soluo ama cumle kuramio ole genis kapsamli kelimesi yok .
bende ders calisiorum ocakta ilk sinavim insallah butun kredileri toplarimm :) malum alt yapi yok evde ne kadar olursa iste okdar calisiyorum . oglanda birakmiyor . bakalim allah buyuktur.:)

bak unutmamisim senin kiloyu :) ahhh ozel gunler yakiyor bizi zaten :)
olur ya benim gibi salmamissin. kilo almak okdar kolayki 1 gun kacirsan resmen arti olarak dönüyor ya deliricem .

Konuşmaması sıkıntı değil galiba, benim gördüğüm çocuklar da öyle, mesela biri görümcemin kızı, kasımda 2 yaşı olucak ama hala doğru düzgün birşey söylemiyor.. Ufak tefek konuşarak derdini anlatmaya çalışıyor :))

Allah yardımcın olsun canım, İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın

kaptancigim beni 2ci listeye yazabilirsin eweeettt acikliorum burdan izne ayrilirken 72.7idim herhal. simdi 83 üm :) kayitlara gecsin lutfen kaptanim Yawrukush
Kuzum hoşgeldin tekrardan inşallah bu son olur artık sadece ziyaret amaçlı gelirsin

Nasılsın canım ?
Kaç dakikadır diyorum takıma birşeyler yazayım boş kalmasın ne yazacağımı bulamadım
Ilahi sen iyiyim kuzum bdv de bir kadın vardı vefat eden belki duymuşsundur onun yazılarını okudum çok üzüldüm sen nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…