yok canm fazla takmiorum konusur acelesi yok cocuk okula gitcek hali yok . yavas yavas :)Konuşmaması sıkıntı değil galiba, benim gördüğüm çocuklar da öyle, mesela biri görümcemin kızı, kasımda 2 yaşı olucak ama hala doğru düzgün birşey söylemiyor.. Ufak tefek konuşarak derdini anlatmaya çalışıyor :))
Allah yardımcın olsun canım, İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın
Ilahi seniyiyim kuzum bdv de bir kadın vardı vefat eden belki duymuşsundur onun yazılarını okudum çok üzüldüm sen nasilsin
muge anlidaki konuyugordunuzmu kanım dondu kizlar hala etkisindeyim 2 gundur ya
feyza yazıp yazıp kaçıyontanımadığım çok kişi var ... kendimi tanıtayım :) ismim feyza 26 yaşındayım , bugün 78.6 kiloydum .
Yesen iyi olur tatlım menü hep boş toparlarken mutfağı bişiler de yeKaç gündür yazılanları görüyordum sonunda açıp okudum, Allah rahmet eylesin diyecek pek fazla birşeyimiz yok
Ben de iyiyim işte mutfakta dolanıyorum, yemiyorum yalnış anlaşılmasın toparlamaya çalışıyorum :))
Onu da bugün okudum benn, kaç gündür kaçıyordum okumicam dedim ama sonunda dayanamadım..
Nasıl iğrenç insanlar yaşıyor dünyada..
Ya İki gündür bende öyleyim canım nasıl üzüldüm anlatamam aģladım bile yavrucağa daha ana kuzusu 3.5 yaşında minicik allah ailesine sabır versin bir anne ićin ne kadar zor bişey kendimi onun yerine koyamıyorum düşündüğüm anda çıldırıyorummuge anlidaki konuyugordunuzmu kanım dondu kizlar hala etkisindeyim 2 gundur ya
Yemez o yemez aç geziyo o aç ken mutluYesen iyi olur tatlım menü hep boş toparlarken mutfağı bişiler de yeama sağlıklı şeyler tabi
Yaz canım menünü yazda cezanın dibine vur sen cezaları özlemişsindir cezasız yapamıyon nede olsabende bu gruba katılabilirmiyim diye bir giriş mi yapsamnasıl dönsem acaba öhümm böhümmm ...okuldaki internet sorunumu cuma günü çözdüm gittim başka bölümün sekreterliğinden istedim internet şifresini ,başta vermedi de yalvarınca kıyamadı kadın bugünde bayağı ekmek yedim menümü yarınmı yazsamki
özgecim geçmiş bana yazdığın mesajlarını okudum . çok iyi geldi canım çok teşekkür ederim:)şu spor aktivitesine felan katıl dediğin mesajı diyorum :)
Karabatak gibisin kız görünüp kayboluyon bu sefer gitme taammitanımadığım çok kişi var ... kendimi tanıtayım :) ismim feyza 26 yaşındayım , bugün 78.6 kiloydum . boyum 1.59 :)
Bende seni seviyom adım konusunda iddialı değilim pek bakalım artık akşamOkadar şey yazdım kimse cevap yazmıyor neyse ben odaları dolaşmaya devam edim yoksa akşam gonca nın diline düşerim biraz yürüyüşüm olsunda goncayı geçim akşam onunla uğraşim hehey seviyorum gonca seni
bende bu gruba katılabilirmiyim diye bir giriş mi yapsamnasıl dönsem acaba öhümm böhümmm ...okuldaki internet sorunumu cuma günü çözdüm gittim başka bölümün sekreterliğinden istedim internet şifresini ,başta vermedi de yalvarınca kıyamadı kadın bugünde bayağı ekmek yedim menümü yarınmı yazsamki
özgecim geçmiş bana yazdığın mesajlarını okudum . çok iyi geldi canım çok teşekkür ederim:)şu spor aktivitesine felan katıl dediğin mesajı diyorum :)
Yesen iyi olur tatlım menü hep boş toparlarken mutfağı bişiler de yeama sağlıklı şeyler tabi
Dahlia_ şu yarışmaları daha çok evde yapılanlardan düzenlesen ya bebişle çıkamıyorum yürüyüşe sabahtan beri evin odalarında ordan oraya giriyorum delidanalara döndüm resmen biri görse bu kadın ne yapıyo der
kolumdan tutsaydın yazık saçıma,zaten dökülüyofeyza yazıp yazıp kaçıyonıhı tuttum saçından bırakmam artık kaçamazsın
taaamm ablacım,zaten şişko kaldım buralarda size çok ihtiyacım varKarabatak gibisin kız görünüp kayboluyon bu sefer gitme taammi
Bende seni seviyom adım konusunda iddialı değilim pek bakalım artık akşam
hoşbuldum canım ,nasılsın :)Hoşgeldin kaçakkkk
He ya menü de hiç bişi yok :) Biz yiyince ceza oluyor o yemeyinceYemez o yemez aç geziyo o aç ken mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?