Bende hep evde koşuyorum tatlım eşim bazen söyleniyor hatta evi yıkacaksın diye :))Okadar şey yazdım kimse cevap yazmıyor neyse ben odaları dolaşmaya devam edim yoksa akşam gonca nın diline düşerim biraz yürüyüşüm olsunda goncayı geçim akşam onunla uğraşim hehey seviyorum gonca seni
Ol zaten mutsuzken kilo verilmiyor malumMutluyumm napimmm
hadiya ben ondan veremiyorum demekki sürekli mutsuzumOl zaten mutsuzken kilo verilmiyor malum
Hayır kuzum sen kaçak olduğun için veremiyorsunhadiya ben ondan veremiyorum demekki sürekli mutsuzum
Hayır kuzum sen kaçak olduğun için veremiyorsun
Hiçte bilem bide pizzalar patates kızartmaları vs vardı ben hatırlıyorum bir kerehiçte bilem ben mutsuz olduğum için veremiyorum banane banane
evet canim bakalim bu sefer kac gun kalacak takimdaÖzgem günaydın hoşgeldin bak kaçak feyza gelmiş
odul olmus dunku menu kuzum, doktor randevun neden vardi hayirdir?Dunku menum;
Sabah erken dr randevum vardi
1 dilim tost ekmegi, 1 dilim peynir ,3 kutu kayisi bir avuc ceviz
Ogle; 2 dilim unsuz mercimek boregi, ayran
Aksam ;1 tabak etli kuru fasulye; yarim lahmacun,yogurt
Ara ;2 kus lokumu,biraz kuru yemis, 2 ser dilim meyve
Spor.10 bin adim yurudum
tamam canim ekleyecegim :)Canım bn 20 yaşındayım listeye eklemeyi unutmuşum galiba bos olduğun zaman sana zahmet ekle :)Yawrukush
az kaldi gulum, ruh halim iyi cok sukur.ayyy az kalmisss :) ruh halin nasil :) kilo ne kadar aldin ?
oglan iyi sukur . eylulde 2 bitti. ama hala konusmuyor .az bucuk bisiler soluo ama cumle kuramio ole genis kapsamli kelimesi yok .
bende ders calisiorum ocakta ilk sinavim insallah butun kredileri toplarimm :) malum alt yapi yok evde ne kadar olursa iste okdar calisiyorum . oglanda birakmiyor . bakalim allah buyuktur.:)
tamam canim :)kaptancigim beni 2ci listeye yazabilirsin eweeettt acikliorum burdan izne ayrilirken 72.7idim herhal. simdi 83 üm :) kayitlara gecsin lutfen kaptanimYawrukush
gordum malesef, dunden beri cook kotuyummuge anlidaki konuyugordunuzmu kanım dondu kizlar hala etkisindeyim 2 gundur ya
ooooo kimler gelmis :)bende bu gruba katılabilirmiyim diye bir giriş mi yapsamnasıl dönsem acaba öhümm böhümmm ...okuldaki internet sorunumu cuma günü çözdüm gittim başka bölümün sekreterliğinden istedim internet şifresini ,başta vermedi de yalvarınca kıyamadı kadın bugünde bayağı ekmek yedim menümü yarınmı yazsamki
özgecim geçmiş bana yazdığın mesajlarını okudum . çok iyi geldi canım çok teşekkür ederim:)şu spor aktivitesine felan katıl dediğin mesajı diyorum :)
hemen kilonu not edeyim :)tanımadığım çok kişi var ... kendimi tanıtayım :) ismim feyza 26 yaşındayım , bugün 78.6 kiloydum . boyum 1.59 :)
kolay gelsin ablacim :)Merhaba kızlar. Sabah gelemedim bilmiyorum gelmiş yazmista olabilirim nöbet sersemi hatırlamıyorum. Eve geldim yattım hemen 1 de kalktım beyim kahvaltı hazırlamış yedik içtik evi bi süpürdüm topladım kahvemi içtim şimdi kvalidemlere gidiyoruz pazara falan gitcez.
Menün güzel olmuş tatlımAkşam yemeği erken yedik o yüzden hemen menumu paylaşayim :)
Sabah
3dilim ekmek
1domates
Biraz sucuklu yumurta
Biraz cikolu ekmek
5, patates kızartma
(Odulumu kahvaltıda kullandım aile kahvaltisiydi tutamadım kendimi)
Ara 1 bardak sut
Akşam
1tabak yeşil fasulye
1 bardak ayran
2litre su
Egzersizler ve yürüyüş
evet canim bakalim bu sefer kac gun kalacak takimdafyzanur :)
odul olmus dunku menu kuzum, doktor randevun neden vardi hayirdir?
tamam canim ekleyecegim :)
az kaldi gulum, ruh halim iyi cok sukur.
son aylar zorlaniyor insan,gece uykum yok neredeyse, oturamiyorum uzun sure vs vs.
13 kilo aldim simdiye dek.
Oglani sIkma Edacim , vakti gelince konusur hiic merak etme.
sende her boslukta sinava calis, boyle boyle insallah bitireceksin okulu..
tamam canim :)
gordum malesef, dunden beri cook kotuyum
ooooo kimler gelmis :)
feyzos sure tutmaya basladim bakalim kac gun surecek takimda durman kuzum :)
hemen kilonu not edeyim :)
kolay gelsin ablacim :)
kolumdan tutsaydın yazık saçıma,zaten dökülüyo
taaamm ablacım,zaten şişko kaldım buralarda size çok ihtiyacım var
hoşbuldum canım ,nasılsın :)
He ya menü de hiç bişi yok :) Biz yiyince ceza oluyor o yemeyince
yok canım aynıyım hala hatta daha kötü , antidepresan felan idare ediyorum bakalım :) senin neye sinirlerin bozuldu
İyiyim canımm, sen nasılsınn ?? Depresyondan çıkabildin mii ?? :))
Allah güldürsün sizii, sinirlerimi çok fena bozdular hemen eve gelir gelmez buraya geldim anında yüzümü güldürdünüzz
Akşam yemeği erken yedik o yüzden hemen menumu paylaşayim :)
Sabah
3dilim ekmek
1domates
Biraz sucuklu yumurta
Biraz cikolu ekmek
5, patates kızartma
(Odulumu kahvaltıda kullandım aile kahvaltisiydi tutamadım kendimi)
Ara 1 bardak sut
Akşam
1tabak yeşil fasulye
1 bardak ayran
2litre su
Egzersizler ve yürüyüş
yeni videolari cikti ya cope atmis ilk sonra bidaha almaya gitmis . allahim saclarimin dipleri dikeldi sinirden . allahim cocuklarimizi bu hastalikli insanlardan korusun tabi bizde cocugumuzu sokaklara salmayalim olmaz .odul olmus dunku menu kuzum, doktor randevun neden vardi hayirdir?
tamam canim ekleyecegim :)
az kaldi gulum, ruh halim iyi cok sukur.
son aylar zorlaniyor insan,gece uykum yok neredeyse, oturamiyorum uzun sure vs vs.
13 kilo aldim simdiye dek.
Oglani sIkma Edacim , vakti gelince konusur hiic merak etme.
sende her boslukta sinava calis, boyle boyle insallah bitireceksin okulu..
tamam canim :)
gordum malesef, dunden beri cook kotuyum
ooooo kimler gelmis :)
feyzos sure tutmaya basladim bakalim kac gun surecek takimda durman kuzum :)
hemen kilonu not edeyim :)
kolay gelsin ablacim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?