ben hergun mugeyi izlerim. oyle hayatlar varki bu hemen hemen ilk oldu sanirim orda. buyuye yapilan seylere benzio. ama 3bucuk yasindaki cocuga yapilasi daha mide bulandirici igrenc . deedigin gibi bi anne olarak asla o annennin yerine koyamioruz bile yerine kendimizi. 2 saatligine carsiya gittimde bugun kokusunu ozledim. boyle bi dunyadayiz malesef . o yuzden cpk dikkatli olmamiz cocugumuzun ensesinde nefesimiz plmasi lazim. biri daha vardi sen 2.5 yasindaki ikizleri bakkala yolla. ikizin biri geri gelmiyor . yana yakila ariolar . yaa 2.5 yasindaki cocugun bakkalda ne isi var . dikkatsizlik var ihmalkatlik cok malesef . allahm ewlatlarimizi korusunYa İki gündür bende öyleyim canım nasıl üzüldüm anlatamam aģladım bile yavrucağa daha ana kuzusu 3.5 yaşında minicik allah ailesine sabır versin bir anne ićin ne kadar zor bişey kendimi onun yerine koyamıyorum düşündüğüm anda çıldırıyorum
yok canım aynıyım hala hatta daha kötü , antidepresan felan idare ediyorum bakalım :) senin neye sinirlerin bozuldu
nereye yolculuk :)
sen de içini dökmüşsün iyi dolmuşsun :) haklısın canım dua edip namaz kılmak rahatlatıyor insanı , bende üşeniyorum abdest almaya,aslında namaza başlasam çok iyi olacak .işte sosyal fobi çıktı bende bide aman sürekli bir şey çıkıyor ya öff kendimden sıkıldım valla . burda milletin içini sıkmak istemiyorum o yüzden uzun uzun yazamıycam şimdi :)öyle şeyler işteSen niye böylesin cidden ??
Yani insanın bu kadar kötü olmasına sebep vardır mutlaka, öylesine depresyondayım demiceksin herhalde..
Ben misal uzun süre senin gibi oldum..
Ailevi sorunlarım vardı, okuyamadım, arkadaşlarımdan uzun süre ayrı kaldım ve s. ve s...
Yaklaşık 2-3 sene içime kapanık yaşadım.. Dış dünyayla neredeyse tamamen iletişimimi koparmıştım..
Ama yine de iyileşmek, normal olmak isteyen bendim.. Yani kimse gelip elimden tutmadı..
En büyük yardımcım dualar oldu.. Camiye gitmeye başladım mesela, yeni arkadaşlarım oldu falann..
Şimdi burda senin dini inacını konuşmak değil niyetim tabi ki de, hadi kalk camiye falan git de diyemem..
Ama inan bana huzur gerçekten orda..
Ben de aşırı dindar biri değilim tabi, ama duasız işim geçmiyor benim..
Hergün camiye de gitmiyorum, namazım desen yarım yamalak olduğu kadar işte, ama her düştüğümde yine dönüp dolanıp duaya gidiyorum..
Yoksa ben nasıl berbat bir hale kalıyorum tahmin bile edemezsin..
Psikolojim de normal değil biliyorum.. Ama her seferinde de depresyona girersem ohooo..
Biraz da yardım edenin olmalı.. Elinden tutan olmalı yani, tekbaşına biraz zor oluyor böyle durumlarda..
Bu seneye kadar gayet iyiydim, uzun zamandır hiç kötü olduğumu da hatırlamıyorum..
Nişanlım vardı çünkü, herşeyimi bildiği gibi bu durumumu da biliyor.. O yüzden elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyordu..
Bu sene çöktüm yine, kaç kere kötü oldum, depresyona kadar geldim Allah biliyor yani..
Normal değilim biliyorum, bir de üstüne nişanlımın olmaması, hele de askerde olması iyice zor duruma soktu beni..
Bu kadar niye yazdıysam artık :)) Yani demem o ki, seni bu durumdan kurtaracak neden hatta nedenler bul..
Valla yaşanmıyor böyle..
hamileykende gelsinnn ebruş gitti oda gitmesin yaaa,bebeğinide alıp gelsinKız hamile yaa, bebeği olucak yaaa bir de bizimle mi uğraşsın diyorsunn ??
oooo daha 1bucuk ayi var :) ondan sonra 6 aylik izne ayrilir :)Kız hamile yaa, bebeği olucak yaaa bir de bizimle mi uğraşsın diyorsunn ??
huzur allahin huzurundadir yani huzur secdededir :)sen de içini dökmüşsün iyi dolmuşsun :) haklısın canım dua edip namaz kılmak rahatlatıyor insanı , bende üşeniyorum abdest almaya,aslında namaza başlasam çok iyi olacak .işte sosyal fobi çıktı bende bide aman sürekli bir şey çıkıyor ya öff kendimden sıkıldım valla . burda milletin içini sıkmak istemiyorum o yüzden uzun uzun yazamıycam şimdi :)öyle şeyler işte
aynen canım :)huzur allahin huzurundadir yani huzur secdededir :)
6 ay mııııııoooo daha 1bucuk ayi var :) ondan sonra 6 aylik izne ayrilir :)
sen de içini dökmüşsün iyi dolmuşsun :) haklısın canım dua edip namaz kılmak rahatlatıyor insanı , bende üşeniyorum abdest almaya,aslında namaza başlasam çok iyi olacak .işte sosyal fobi çıktı bende bide aman sürekli bir şey çıkıyor ya öff kendimden sıkıldım valla . burda milletin içini sıkmak istemiyorum o yüzden uzun uzun yazamıycam şimdi :)öyle şeyler işte
hamileykende gelsinnn ebruş gitti oda gitmesin yaaa,bebeğinide alıp gelsin
Yawrukush canım lütfen 2 gün izin almak istiyorum kedim kızım herseyim öldü şuan hiç birşey istemiyorum hayatım artk bitti galiba kendimi toparlayabilirsem gelirim
Canım yaa başın sağ olsun
Ama böyle de olmaz ki hayatım bitti ne demek..
Basin sagolsun ya.Bnm hayatım bitti gerçekten bitti 2 yıldır yanımdaydı bn onsuz ne yaparım Allahım lütfen yardım et
Güzel olmuş canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?