- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
haftalar demek istmeiştim ablaGünaydınlar tembellik yapıyorum yine bu aralar baya tembellestim ben.
Günlerimi şaşırdın kuzu pazartesi ya bugün.
Hehehe artık 1 hafta boyunca beraber tavuk yerik
Cezalarım cok güzel kaptanım saolasın
ben ordan 1-2 ceza daha alsam
Cezamı istiyon al benim cezalarımı sana verim 10 dk y 150jj 100 m 100s yap tamammıCezalarım cok güzel kaptanım saolasın
ben ordan 1-2 ceza daha alsam
ben daha tavuga gecemedim ya adapte olmak istoyorum psikolojik olarak . gene ayni yemeklere devam edip miktarlarini azaltiom baklim bu hafta bole gecsin :) yoksa pes ediorum birden yuklenirsem kendime . cunku yeme hastasiyim durdurak bilmiyorum normalde .Hehehe artık 1 hafta boyunca beraber tavuk yerik
canim nasilsin kac kilolar verdin :)haftalar demek istmeiştim abla
aynen canım ya zorlaya zorlaya içiyorum .
bide başımıza kafa çıkarma en iyisi dişçiye git :)geçmiş olsun bitanem
unutuyorum valla sevmeyince unutuluyor demekki :)
ayyyy ben şimdi okula gidicem 5,6 gibi gelirim . yorgun olmazsam zıplamaya çalışıcam gelince.
başın sağ olsun canım ,Allah sabır versin inşallah .
ben daha tavuga gecemedim ya adapte olmak istoyorum psikolojik olarak . gene ayni yemeklere devam edip miktarlarini azaltiom baklim bu hafta bole gecsin :) yoksa pes ediorum birden yuklenirsem kendime . cunku yeme hastasiyim durdurak bilmiyorum normalde .
haftaya artik tavuk seruveni baslar :)
Hoşgeldin kız.canim nasilsin kac kilolar verdin :)
Pembis Hayaller
Canım benim toparlanmaya çalış..
Anlıyorum çok zor ama elimizden alışmaktan başka birşey gelmiyor..
:) aaa kilo vermeden olurmuu . iyiyim cok sukur sen nasilsin napaysin :)Hoşgeldin kız.
aman hiç kilolar veremiyorum. spor sıfır hayatta
nasılsın görüşmeyeli.
yavas yavas sonra bole sisko oluyorum daha cok kilo aliom :)Hani sen gaza gelmiştinnn nerde senin eşinnn ?? Çağır gelsin, sana kilo almışsın desinn
Hemen adepte olursunn :)))
iyiyim ya şükür bende:) aaa kilo vermeden olurmuu . iyiyim cok sukur sen nasilsin napaysin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?