ben sahsen benm senin gibi ni arkadasim olacak sahsen yani ben olsam eda olsam :) butun arkadaslari organize ederim herkes kucuk bisiler yapardik. sana getirir allah ne verdiyse oturur yerdik . ben asla 8 aylik olacak arladasimda kalabalik haydaaa die diye gidicem asla vicdanim el vermez asla gitmez . herkesin gitmesinede engel olurumsorma gulum yarini dusunmekten, nasil altindan kalkacagim diye dusunmekten hasta olmazsam iyi..
sana ne guzel degisiklik olmus canim..
Kolay gelsin gülüm akın paşaya öpücüklercanlar biz giyinip okula gidiyoruz, hepinizi opuyorum :)
Vallahi edam içimi okudun özge belkim yanlış anlar diye demedeydimben sahsen benm senin gibi ni arkadasim olacak sahsen yani ben olsam eda olsam :) butun arkadaslari organize ederim herkes kucuk bisiler yapardik. sana getirir allah ne verdiyse oturur yerdik . ben asla 8 aylik olacak arladasimda kalabalik haydaaa die diye gidicem asla vicdanim el vermez asla gitmez . herkesin gitmesinede engel olurum
ben geldimm... öğleden sonraki derse giremedim ... başım dönüyo midem bulanıyo kaç gündür.randevu alıyımda şimdi hastaneye gideyim bari
Edacim bende arkadasim son aylarinda hamile olsa asla evine gitmek istemem, ona zorluk olacak hicbir seye sebep olmak istemem.ben sahsen benm senin gibi ni arkadasim olacak sahsen yani ben olsam eda olsam :) butun arkadaslari organize ederim herkes kucuk bisiler yapardik. sana getirir allah ne verdiyse oturur yerdik . ben asla 8 aylik olacak arladasimda kalabalik haydaaa die diye gidicem asla vicdanim el vermez asla gitmez . herkesin gitmesinede engel olurum
sagol Hazalim:)Kolay gelsin gülüm akın paşaya öpücükler
bende zaten diyemedim icimden geceni.Vallahi edam içimi okudun özge belkim yanlış anlar diye demedeydim
nasildi canim egzersiz?KahvaltıM; 1 yumurta,zeytin, peynir, domates,biber, 1 avuç ceviz fıstık
Ara, sade Türk kahvesi
Öğle ;1 dilim ekmek,1 kase yoğurt ,
Ara ;2 kare bitter
Aksam; yoğurt,salata, 1 karnıyarık,1 dilim ekmek,birkaç fıstık,
Ara; 3 dilim mandalina
Spor; 100 mekik, 200 ip atlama,yarim saat kardio, özge senin videoyu yaptımYawrukush , B belindamm , Dahlia_
sagol canim benim..Özgem kolay gelsin canım. Dikkat et kendine. artik son zamanlar daha cabuk yorulursun.kolay gelsin sanaYawrukush
sagolasin Fatimem..Yawrukush Allah yardımcın olsun, kolay gelsin canım..
cok guzel olmus canim, kiymali yumurtada da hic sIkInti yok diledigin kadar yiyebilirsin:)Menu:
Sabah: kiymali yumurta (babam yanlpmis hayir diyemedim :))) )
Sekersiz cay
Bir dilim ekmek
Domates salatalik peynir
Oglen: iki mandalina
Aksam: kuru fasulye
Yogurt
Salata
Ekmek yok
Ara sekeraiz turk kahvesi
Ara bir avuc ceviz ici
sanada iyi aksamlar canim:)iyi akşamlar :)
Nasılsın canım ne yapıyorsun?sanada iyi aksamlar canim:)
Iyiyim Melisim yarin misafirler geliyor onun hazirligindayim guzelim, sen nasilsin?Nasılsın canım ne yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?