Kolay gelsin bitanemIyiyim Melisim yarin misafirler geliyor onun hazirligindayim guzelim, sen nasilsin?
Güzel gidiyor canım benim :)@pembe hayallerr Meliscim nasil oldun canim, daha iyi misin, aklim sende...
@Burcak41 canim nasil gecti sozunuz, verdiniz mi kuzenini Allahin emriyle
marlin18 kuzum misafirlik nasildi?Ben misafirliklerde Akinin pesine kosmaktan helak oluyorum , insallah senin guzel gecmistir..
@Alya008 Fikriyecigim bu hafta gozum seninde uzerinde kacamaklarina cezalarin 500JJden baslayacak haberin ola
tiffany20 Melisim dun yazamadim kuzum sana nasilsin, nasil gidiyor, okulda her sey yolunda mi?
B belindamm iyi misin Sibelim, kirginligin gitti mi?
eda-sofi ve @fyzanur bugun menu yazmaya baslayin kizlar yoksa ceza gelecek haberiniz olsun
Dahlia_ menulerini duzene koy canim, bak safak da az kaldi ha gayret..
gogo2405 ablam, haeshin , @KarKralicesi yoklugunuz cok belli nerelerdesiniz?
@gulpinargul Pinarcim iyi misin canim 2 gundur ugramadin takima?
M M_atruska kuzum carsambaya kadar hafif hafif karbonhidrat ye, carsamba persembe sebze- protein agirlikli yersin guzelim.Bu haftada gidecek kilolar insallah:)
@asya_01 nasil oldun guzelim, sekerin nasil?
Özgem ama hamilesin bence demeliydin hem zaten yılda 1 2 kez görüşüyormuşsunuz onlarda bu zamanı mı buldu bari doğumdan sonra geleydiler. ama içine atıp üzülme. bir kaç çeşit kuru pasta tarzı al çok uğraşma bence ayıp falan da olmaz sonuçta hamişliğin ağır olduğu aydasınEdacim bende arkadasim son aylarinda hamile olsa asla evine gitmek istemem, ona zorluk olacak hicbir seye sebep olmak istemem.
insanlarin hepsi dusunemiyor malesef.
misal gecen hafta arkadaslarim bana zorluk olmasin diye bebek partisi hazirladilar.
restorana gittik, ben birtek pasta yaptirdim , onuda onlar yapmak istedi ama ben ugrassinlar istemedim hazir aldim,
onlar her seyi dusunmus,her biri ayri ayri hediyeler, cicekler almislar, yedigim yemegin parasini bile odetmediler.
yani arkadas var arkadas var ,arada fark var gulum..
sagol Hazalim:)
bende zaten diyemedim icimden geceni.
bu arkadaslarla cok sIk gorusemiyoruz yilda 1-2 sefer ozel gunlerden gunlere.
ama gelelim deyincede insanlar gelme dnemiyor ki..
misafirin hazirligi bir gun, onlarin geldigi gun zaten curcuna. ertesi gunde temizlik, evi toplama 3 gunum gitti Hazalim
Insanlara hayir diyememek benim en kotu huyum, o yuzden icime atiyorum uzuldugum seyleri...
nasildi canim egzersiz?
sagol canim benim..
sagolasin Fatimem..
Iyi geceler kızlar
afiyet olsun canim :)bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
domates salatalık
sahanda yumurta
2 dilim ekmek
çay
5 adet zeytin
ara
limonlu havuç ve salatalıkYawrukush
öğle
sulu yemek
1 dilim ekmek
yoğurt
biraz pilav
ara
meyveli yoğurt
akşam
çorba
bol yeşillik
balık
su 2.5 litre
adım 8800 civarı
60 squat
20 mekik
500 zıplama
cok sevindim kuzum, sende seviliyorsun :)Güzel gidiyor canım benim :)
Şükür okulda her şey yolunda..
Seviliyorsun kuzum benimYawrukush Öptüm kocaman
Akını bolca öpüyorum
canim zaten hep kolay seyler yapiyorum.Özgem ama hamilesin bence demeliydin hem zaten yılda 1 2 kez görüşüyormuşsunuz onlarda bu zamanı mı buldu bari doğumdan sonra geleydiler. ama içine atıp üzülme. bir kaç çeşit kuru pasta tarzı al çok uğraşma bence ayıp falan da olmaz sonuçta hamişliğin ağır olduğu aydasın
sanada iyi geceler canim:)Iyi geceler kızlar
yuruyus yapmissin Fatimem :)Dünkü menüm
Sabah geç yedim o yüzden kahvaltı öğle yemeği birleşti..
2 dilim ekmek
domates
salatalık
Ara
1 tane nar
Akşam
Haşlama et
1 dilim ekmek
domates, salatalık
Su 1.5 litre
6-7 fincan çay
Spor - Yarım saat yürüyüş
iyi geceler canim :)Yok mu canlar zıplayan ?
Çok yorgunum gözlerim kapanıyor..
Bir kaç saat sonra uyanacağım inşaAllah, o zaman bakarım..
İyi geceler..
cok haklisin gercek dost bulmakta zor . keyfi icin baskasina zorluk cikaran insani hic sevmemEdacim bende arkadasim son aylarinda hamile olsa asla evine gitmek istemem, ona zorluk olacak hicbir seye sebep olmak istemem.
insanlarin hepsi dusunemiyor malesef.
misal gecen hafta arkadaslarim bana zorluk olmasin diye bebek partisi hazirladilar.
restorana gittik, ben birtek pasta yaptirdim , onuda onlar yapmak istedi ama ben ugrassinlar istemedim hazir aldim,
onlar her seyi dusunmus,her biri ayri ayri hediyeler, cicekler almislar, yedigim yemegin parasini bile odetmediler.
yani arkadas var arkadas var ,arada fark var gulum..
sagol Hazalim:)
bende zaten diyemedim icimden geceni.
bu arkadaslarla cok sIk gorusemiyoruz yilda 1-2 sefer ozel gunlerden gunlere.
ama gelelim deyincede insanlar gelme dnemiyor ki..
misafirin hazirligi bir gun, onlarin geldigi gun zaten curcuna. ertesi gunde temizlik, evi toplama 3 gunum gitti Hazalim
Insanlara hayir diyememek benim en kotu huyum, o yuzden icime atiyorum uzuldugum seyleri...
nasildi canim egzersiz?
sagol canim benim..
sagolasin Fatimem..
ben atladim 100 yaptim unutmasam daha cok yapardim :)bugun kimse ip atlamamis heralde kizlar..
Ben Akini okuldan almaya gidiyorum, iyi geceler canlar
Enteresan şimdiki çocuklar :))benimkide asla kucak falan sevmez sevilmeyi sevmez ama erkek lere karsi cok ilimli . erkek ses tonlamasi cok dikkatini cekiyor sakinlesiyor ole bi gariplik var . ama gur erkek sesinide hic sevmez cok korkarcocuklar hic dikkatini cekmez
Ogle ve aksam yer değiştirseymis :))Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
1 kaşarlı tost
Öğlen
1 elma
1 Türk kahvesi
Akşam
2 lahmacun
Domates
Spor:15 dakika yürüyüş
Su:10 bardakYawrukush @belindamm
Hadi bakalım . Artık daha da asılırsın diyete:)Eşim bugün diyo sen kilo veremezsin bende bugünden itibaren çok hırslandım bahse girdik verirsem ne alıcaksın bana dedim note 7 alıcam dedi Hehehe şimdi çok hırslandım işin ucunda ödül var:))))
ÖzgemCanlar yarin IP ATLAMA YARISMASI yapalim..
Ipsiz oldugumuz yerde sabahtan aksam 22ye kadar hop hop hoplayalim.
**TAKIM ICI ESLESTIRME**
Haftaya pazartesi gunune dek, eslerimizin menulerine, sporlarina ve ictikleri su miktarlarina hergun mutlaka yorum ve yapici elestirilerde bulunmayi unutmayalim. Eslerimizin motivasyonu duserse destek olalim. Yarismalarimiz icinde eslerimizi tesvik edelim. Yani butun esler birbirinden sorumlu canlar. Tum takima guzel kilo vermeler dilerim.
1.GRUP
eda-sofi
@Alya008
2.GRUP
B belindamm
marlin18
3.GRUP
@gulpinargul
tiffany20
4.GRUP
@fyzanur
gogo2405
@KarKralicesi
5.GRUP
Dahlia_
haeshin
@pembe hayallerr
Aslında böyle içine limon meyve falan koyup icsen nette tarifleri var.aynen canım ya zorlaya zorlaya içiyorum .
bide başımıza kafa çıkarma en iyisi dişçiye git :)geçmiş olsun bitanem
unutuyorum valla sevmeyince unutuluyor demekki :)
ayyyy ben şimdi okula gidicem 5,6 gibi gelirim . yorgun olmazsam zıplamaya çalışıcam gelince.
başın sağ olsun canım ,Allah sabır versin inşallah .
Şaşırdım disciden korkmana ablam??Bugün evdeyim yarın 24 nöbetçiyim çarşamba sabah diş hastanesine gidicem inşallah aradım hallettim randevu işini esimide ayarttim onunda çürüğü var gelecek benimle. Disciden korkuyorum biraz o yüzden yanımda birinin olması iyi geliyor.
Kuzum bi şeyler yemelisin ama güçten düşersin .Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar menumu paylaşacağım ama pek paylaşacak bir şey yok
Öğlen annemin zoruyla 1 elma yedim başka bir şey yemedim yiyemiyorum alışmaya çalışıyorum ama çok zor dayanamiyorumyine diğer günlere göre daha iyiyim buna da şükür
Ah özgem ah senin bu misafirlerin bir bitmedi gitti. Yaw herkes yemeğini evden getirsin de bari:))Kizlar yarn coook kalabalik bir misafir grubum olacak..
Bugun Akini okula birakip 1-2 eksigim var marketten onlari alacagim hizlica.
Sonrada ikramliklari hazirlayacagim.
Yarin ancak masayi kurup, cayi demleyebilirim.
Sabah kahvalti, Akini hazirlamaca derken ancak yetisiyoruz okula.
Sonrada msiafirler gelecek..
Allah biliyor ya aslinda cok gozumde buyuyor misafir olayi..
Fakat cuma gunu ziyarete gittigim arkadasimda uzun zamandir gormedigim arkadaslarimi gordum ve evime hic ziyarete gelememislerdi.
Bir kez davet etmistim ama cogunluga uymamisti.
Simdi tekrar konusu acildi bende buyrun gelin dedim.
9 buyuk, 9-10 adet de cocuk gelecek, ev cumbus olacak yani.
Her seferinde bu son olsun diyorum ama misafir bereket, eksik olmuyor cok sukur.
Insallah bununda altindan kalkabilirim sag salim..
Birazdan okul hazirliklarina baslayacagiz.
Sonrasinda bugun cok aktif olamayacagim.
Aralarda elbet gelirim canlar ama bugunluk beni mazur gorun.
Gözlerim seni aradı Hazalim. Siirt güzel miydi bari:)))Slm kızlar nasılsınız 2 gündür uğrayamadım. eşimin işleri bazen şehir dışına gitmesi gerekiyor beni de yanında götürür sağolsun. bu defa ani oldu pazar sabahtan çıktık gezmeler işler derken fırsat olmadı girmeye. bugün yeni geldik. herkes iyidir inşallah geçmişi birazdan okurum
Burdayım canım. Dün gece yrgunluktan uyumuşum gece yarısı esimin titremesine uyandım. Adam sıtma geçirdi resmen. Onunla ilgilendim uykusuz br gece geçirdim. Bugün de dükkana gittim yardıma derken aksami buldu.
KahvaltıM; 1 yumurta,zeytin, peynir, domates,biber, 1 avuç ceviz fıstık
Ara, sade Türk kahvesi
Öğle ;1 dilim ekmek,1 kase yoğurt ,
Ara ;2 kare bitter
Aksam; yoğurt,salata, 1 karnıyarık,1 dilim ekmek,birkaç fıstık,
Ara; 3 dilim mandalina
Spor; 100 mekik, 200 ip atlama,yarim saat kardio, özge senin videoyu yaptımYawrukush , B belindamm , Dahlia_
yok canim ozge her goruse acik biri bende ona guvenerekten karistimVallahi edam içimi okudun özge belkim yanlış anlar diye demedeydim
Burdayim su an sibelim uykuya yenik dusmeden forumda bi kendimi gostereyim dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?