Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Calismak en basta insanin kendisi icin iyi aslinda hem maddi hem manevi.. hel de o kadar okudum ettim en azindan biraz emegimin karsiligini alayim istiyorum ama bakalim düzgun guzel bi isim olursa calisirim simdilik evdeyim.. hayirlisi :)
valla okuduysan zaten calis canim . ben bu yastan sonra lise bitirmeye calisiom ancaa biter valla ihtoyacim olmasa asla calismam otururm evimde okdar mutluyum ki maneviyatini cok guzel yasiyorsun haramdan uzaksin . oohhh . :) zaten cocuk pesinde kostur evi topla yemek yap adam eve gelio tamam gun bitio

daha dikkatli olucamda zaten artık benle konuşmazlar , bu grubada yeni katılmıştım. artık arkadaşsız takılcam okulda
Yarın ola hayrola düşündüğün gibi olmaz belki
Ben hap kullanmayı denedim 3 Ay dayandım fena bişey spiral hiç düşünmedim hep eşim korundu bence en sağlıklı ve zararsizi o.
İyiyim canım eve öğlen geldim bişeyler yiyip yattım akşam kalktım yemek falan yedik anca kendime geldim
gogo2405 nasılsın canım , nasıl gidiyor ?
Bende gıdım gıdım bu sefer

4.takım üyeleri hepinize selam olsun , bol eksili tartılarınız olsun
Hoşgeldin auscum iyiyim ağır aksak gidiyorum bende sen nasılsın
Başın sağolsun kuzum bu ara çok üzüntü yaşadın Allah beterinden saklasın.
Daholiyeye git canım uğraşma online diyetle falan
Kizlar okuldan geldik, Akin bugun yine ogretmenini cok uzmus
Haliyle bende cok uzuldum bu duruma.
Simdi onu yatirdim birazcik dalsin bakalim, sonra ben yemegi hazirlayacagim.
Tekrardan iyi geceler...
Zamanla alışacak canım dertlenme dil öğrenmesi nasıl ilerlettimi biraz
İyi düşünmüşler bi bakayım bende

O konuda cok haklisin namazdı kurandı tesbihdi manevi yönden ev cok guzel bu yönünden cok mutluyum zaten cok sukur.. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin hepimize..

hiç iyi değilim dün tüm gün dr daydım bebeğin sağ böbreğinde büyüme varmış

çok doğru söylüyosun canım ,desteğin için tekrar sağ ol

haklısın canım ,özgenin ve senin dediklerini aklıma iyice kazıdım :)onlarla motive olucam :)

Yaptım canım :)
Adım saymayı beceremedim ama olsun :)
İlacım iyi geliyor, ailemin de duaları eksik olmuyor sağolsunlar, böyle böyle tamamen iyileşmeyi umut ediyorum..
insallah canim, benimde dualarimdasin...

cok sevindim ablacim, guclu kadinsin vesselam :)
dil ogrenmesi guzel aslinda ablacim.
bugun parkta arkadasina gel beraber oynayalim dedi ingilizce cok sasirdim, ilk kez duyuyorum Akindan:)
Birde kaydiragin tepesine cikti asagidaki arkadasina bagiriyor "Come on Ryannn" diye, guldum istemsizce :))

hiç iyi değilim dün tüm gün dr daydım bebeğin sağ böbreğinde büyüme varmış
neden oluyormus gulum ,ne dedi doktor?
tedavisi nasilmis?
Rabbim sifalar versin asyam, Allah buyuktur..

çok doğru söylüyosun canım ,desteğin için tekrar sağ ol
her zaman :)

sanırım akın çok hiperaktif ,inşallah bir an önce geçer bu durumlar
evet canim sorma :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

SALI - CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Edsoff-- - --
haeshin 200JJODUL 100M --
gogo2405 -----
tiffany20 --
Burcak41ODUL -
AKovser10 DK YODUL ---- ---- -
KarKralicesiODUL 200IA 100S 100M100JJ --
belindammODUL 200IA100JJ 100S -
Alya008ODUL 10DK Y150JJ 100M 100S100JJ 15DK Y -
pembe hayaller ODUL MUAFMUAFMUAFMUAF-
umutLatahzen-----200IA -
marlin18ODUL 15DK Y -
Saadetim33 - DINLENME -
fyzanur-- 15DK Y -
gulpinargulODUL DINLENME10DK Y ----

[/td][/td][/td][/td]

**TAKIM ICI ESLESTIRME**

• Haftaya pazartesi gunune dek, eslerimizin menulerine, sporlarina ve ictikleri su miktarlarina hergun mutlaka yorum ve yapici elestirilerde bulunmayi unutmayalim.
  • Eslerimizin motivasyonu duserse destek olalim.
  • Yarismalarimiz icinde eslerimizi tesvik edelim.
  • Yani butun esler birbirinden sorumlu canlar.
  • Tum takima guzel kilo vermeler dilerim.

Canlar gununuz aydin olsun, mutlu sabahlar.
Bugun menulerimize dikkat edelim, kacamak kesinlikle yapmayalim, su icmeyi unutmayalim, dileyen odemini alsin diye maydanoz suyu icebilir.
Hafif sporlar yapalim yuruyus gibi.
Yarin insallah bol bol eksiler gorelim hepimiz.

sabah tempolu bir şekilde yaptım cezamı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…