Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dr doğduktan sonra takip edilecek dedi ama doğum içinde canımı sıktı şekerden dolayı abuk subuk konuştu.haftaya çağardı yine gidicem hiç bilmiyorum neden oluyor noluyor.Allaha sığınıyorum

Üffff sorma kaptanım ya.
aynıyım.
sabah sporuna başlıcaktım oysa. planlı ilerlicektim.
ders calışmam lazım.
lys düşünüyorum bu yıl.
ona bile başlıyamadım.
Gecen hafta cok enerji ve istekliydim. bu hafta resmen balon gibi sönügüm.
Noldu anlamadım

Başın sagolsun canım.

Kızlar bana ip atlama cezasi olmasin yaa simdi kalkip yapiyim dedim tam ziplicaktim ama ben bebis istedigim icin bide olmaz olmaz olacagi tutar sebep olmayip hoplayip ziplayip da..
Ip atlama cezasini benden cikarsaniz olur demii :)
Yawrukush Dahlia_
Baska ceza bekliyorum onun yerinee :)

Biraz zaman lazım farklı bir duruma alışma süresi kişiden kişiye değişiyor. Ama bebek doğduktan sonra ara sıra okula gönderme akını çünkü çocuklar ben okuldayken annem kardeşimle güzel vakit geçiriyor diye dusunuyolarmis bikaç arkadastanda duymuştum büyükler ben okuldayken siz nasılsınız parkami gittiniz çokmu eğlendiniz gibi şeyleri söylediklerini
Kaç gün olmuş menü paylasmamisim ama çok hatırlamıyorum dün dışında kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım toplu cezamı alayım ben haftasonu yapayım özgem. Dün 3 dilim pizzayı cigneyemeden yutmak suretiyle yedim öğlen onada ceza lazım bittim ben.
Eslerim sizinlede ilgilenemedim artık haftaya inşallah

Dahlia_ kız bende katıldım adım yarışmasına tek sorun adım sayımı bilmiyordum 1 saat yürüdüm bari listenin sonuna iliştirseydin beni

Aslında Gonca abla da yazmıştı 1 saat yaklaşık 6.000 adım ediyor..
Ama sonuçta yarışma, 1 sayının bile eksik ya da fazla olması önemlii

Tamam canım :)
Özge, Ebruya güzel güzel yürüyüş cezaları yaz bitanem

Canım sen bebek istiyosun sanırım bunun için tedavi görüyomusun olmamasının sebebi ne merak ettim:))

Neyyyy pizzami yutmadanmiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…