dr doğduktan sonra takip edilecek dedi ama doğum içinde canımı sıktı şekerden dolayı abuk subuk konuştu.haftaya çağardı yine gidicem hiç bilmiyorum neden oluyor noluyor.Allaha sığınıyoruminsallah canim, benimde dualarimdasin...
cok sevindim ablacim, guclu kadinsin vesselam :)
dil ogrenmesi guzel aslinda ablacim.
bugun parkta arkadasina gel beraber oynayalim dedi ingilizce cok sasirdim, ilk kez duyuyorum Akindan:)
Birde kaydiragin tepesine cikti asagidaki arkadasina bagiriyor "Come on Ryannn" diye, guldum istemsizce :))
neden oluyormus gulum ,ne dedi doktor?
tedavisi nasilmis?
Rabbim sifalar versin asyam, Allah buyuktur..
her zaman :)
evet canim sorma :)
Üffff sorma kaptanım ya.oyleler ablacim malesef
nasilsin canim, ne var ne yok?
canimin ici gozumden mi kacmis, nasil dikkatsizlik yaptiysam, kusuruma bakma..
sen bu haftaumutLatahzen ile es ol gulum , olur mu?
Bugun nasilsin Iremcim, hepimiz zaman zaman boyle oluyoruz kuzum..
Başın sagolsun canım.Selamun aleykum kızlar iki dakka hemen anca
fifırsat buldum sırf sizi ihmal etmemek içinYawrukush babaannemi kaybettim akciğer kanseriydi 3 yıldır savaşıyordu bu sabah aramızdan ayrıldı tam iyi oldum derken çok seviyodum çok bagliydim hakkınızı helal edin ister bni listeden çıkar ama bn cikarmadinii istemiyorum 1 hafta izin verirsen eğer veremiyosanda listeden çıkar yapacak bisey yok
bilmiyorum dr sadece doğduktan sonra takip gerek dedi
Biraz zaman lazım farklı bir duruma alışma süresi kişiden kişiye değişiyor. Ama bebek doğduktan sonra ara sıra okula gönderme akını çünkü çocuklar ben okuldayken annem kardeşimle güzel vakit geçiriyor diye dusunuyolarmis bikaç arkadastanda duymuştum büyükler ben okuldayken siz nasılsınız parkami gittiniz çokmu eğlendiniz gibi şeyleri söyledikleriniinsallah canim, benimde dualarimdasin...
cok sevindim ablacim, guclu kadinsin vesselam :)
dil ogrenmesi guzel aslinda ablacim.
bugun parkta arkadasina gel beraber oynayalim dedi ingilizce cok sasirdim, ilk kez duyuyorum Akindan:)
Birde kaydiragin tepesine cikti asagidaki arkadasina bagiriyor "Come on Ryannn" diye, guldum istemsizce :))
neden oluyormus gulum ,ne dedi doktor?
tedavisi nasilmis?
Rabbim sifalar versin asyam, Allah buyuktur..
her zaman :)
evet canim sorma :)
Kaç gün olmuş menü paylasmamisim ama çok hatırlamıyorum dün dışında kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım toplu cezamı alayım ben haftasonu yapayım özgem. Dün 3 dilim pizzayı cigneyemeden yutmak suretiyle yedim öğlen onada ceza lazım bittim ben.TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
SALI - CARSAMBA GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Edsoff - - - - - haeshin 200JJ ODUL 100M - - gogo2405 - - - - - tiffany20 - - Burcak41 ODUL - AKovser 10 DK Y ODUL ---- ---- - KarKralicesi ODUL 200IA 100S 100M 100JJ - - belindamm ODUL 200IA 100JJ 100S - Alya008 ODUL 10DK Y 150JJ 100M 100S 100JJ 15DK Y - pembe hayaller ODUL MUAF MUAF MUAF MUAF - umutLatahzen - - - - - 200IA - marlin18 ODUL 15DK Y - Saadetim33 - DINLENME - fyzanur - - 15DK Y - gulpinargul ODUL DINLENME 10DK Y - - - -
[/td][/td][/td][/td]
Eslerim sizinlede ilgilenemedim artık haftaya inşallah**TAKIM ICI ESLESTIRME**
Haftaya pazartesi gunune dek, eslerimizin menulerine, sporlarina ve ictikleri su miktarlarina hergun mutlaka yorum ve yapici elestirilerde bulunmayi unutmayalim. Eslerimizin motivasyonu duserse destek olalim. Yarismalarimiz icinde eslerimizi tesvik edelim. Yani butun esler birbirinden sorumlu canlar. Tum takima guzel kilo vermeler dilerim.
1.GRUP
@edsoff
Alya008
2.GRUP
@belindamm
@marlin18
3.GRUP
@gulpinargul
@tiffany20
4.GRUP
fyzanur
gogo2405
KarKralicesi
5.GRUP
Dahlia_
@haeshin
@pembe hayallerr
6.GRUP
@Saadetim33
umutLatahzen
hiç iyi değilim dün tüm gün dr daydım bebeğin sağ böbreğinde büyüme varmış
Dahlia_ kız bende katıldım adım yarışmasına tek sorun adım sayımı bilmiyordum 1 saat yürüdüm bari listenin sonuna iliştirseydin beni
Canım sen bebek istiyosun sanırım bunun için tedavi görüyomusun olmamasının sebebi ne merak ettim:))
Neyyyy pizzami yutmadanmiiiiBiraz zaman lazım farklı bir duruma alışma süresi kişiden kişiye değişiyor. Ama bebek doğduktan sonra ara sıra okula gönderme akını çünkü çocuklar ben okuldayken annem kardeşimle güzel vakit geçiriyor diye dusunuyolarmis bikaç arkadastanda duymuştum büyükler ben okuldayken siz nasılsınız parkami gittiniz çokmu eğlendiniz gibi şeyleri söylediklerini
Kaç gün olmuş menü paylasmamisim ama çok hatırlamıyorum dün dışında kaçamak yapmadım ama sporda yapmadım toplu cezamı alayım ben haftasonu yapayım özgem. Dün 3 dilim pizzayı cigneyemeden yutmak suretiyle yedim öğlen onada ceza lazım bittim ben.
Eslerim sizinlede ilgilenemedim artık haftaya inşallah
Nasıl yiyosunuz bunu ya.Ben bugün okulda hamburger yedim cezama raziyim zerre kadarda zevk almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?