- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
cocuktan hic vaktim yok gecede artik bayiliorum yoksa inanki alirdim canim tutamayacagim sozler vermek istemiorum. bainiz sagolsun kim vefat ettin yakinmi canim
Canim ben anlamiyorumda,cüz dediğimiz duami oluyor.yasin kitabinin içinde olan dualardansa arapça okunuşunu okurum ben.ama kurandaysa kuran okumayi tam bilmiyorum.26-27-30 canım
Canim ben anlamiyorumda,cüz dediğimiz duami oluyor.yasin kitabinin içinde olan dualardansa arapça okunuşunu okurum ben.ama kurandaysa kuran okumayi tam bilmiyorum.
Allah razı olsun canım yaa öyle darda kaldım ki inan bnmde bu gece 3 tane birden okumam gerekiyor yoksa size demezdim rabbimde seni darda bırakmasın
Kurani kerim okumayi tam bilmiyorum canim ya hep yasinden okuyorum ben.kusura bakma bilsem okurdumCanım kuranı kerime 1.cuz 2.cuz diye ayrılıyor
Bence sorun onlarda arkadaşlarının derdi niye onları gerdibilmiyorum ki değişikler ya da ben değişiğim anlamadım valla . şu saatten sonra arkadaş işi mümkün değil . bende küçük çocuk değilim arkadaş diye tutturacak da işte ders saatleri arasında 2,3 saat ara olunca sıkıntı oluyor.birde sınıfta tek oturunca psikolojim bozuldu iyice bugün.ayy dert anlata anlata sıktım herkesi neyse :)
Kurani kerim okumayi tam bilmiyorum canim ya hep yasinden okuyorum ben.kusura bakma bilsem okurdum
Kuzum sosyoloji okuyorum sınavlar 27 kasımda ama 6 dersim varKuzum ne sinavi hayirdir ozletme cook
Burda hic de oyle gorunmuyosun neden uzuyosun ki kendini sende sorun yok gayet de pozitif bi enerjin var
Hiiii demek oyleee olsun bakalim okuruz bigün belkim
Bende Aynen yaBu aralar çok üşeniyorum spor yapmaya
Özgeyi elinde sopayla gördüm,tut elimi kacalimmFeyza ben bugün ne yedim biliyor musunn ?? Menümü hatırlamıyorum da bir sana sorayım dedimm
Dünyayı yedim, Marstan da bir ısırık almıştım bu kadarını hatırlıyorum
Nasil bulcam başka bölümden zor gibi,hayirlisi olsun artuk inşallah.kaderde yalnizlik varsa cekerimm.çok sağ ol ilgilendiğini için,desteklerinize çok ihtiyacim var:)Feyza ben bugün ne yedim biliyor musunn ?? Menümü hatırlamıyorum da bir sana sorayım dedimm
Dünyayı yedim, Marstan da bir ısırık almıştım bu kadarını hatırlıyorum
Bende kilo anlamında anlamadım.Kiz hakket kilo anlaminda dememissindir sandim
Hani karakter yas olarak felan yani demissindir diye dusundum..
Ben sahsen suan bu 80 kiloyla kimseye xl diyemem aboooooo
Oğlan small beden var mi dedi,bende o çift xl dedim isteBende kilo anlamında anlamadım.kız feyza kilo anlamında mı dedin sen :)
Özgeyi elinde sopayla gördüm,tut elimi kacalimm
İki bebeyle nereye geliyoNereye kaçalımmmm ??
Amerikadan gelip bulur bizii
Kuzum gayet güzel olmuş. yalnız nesfit tarzı şeyler pek sağlıklı değil onun yerine başka sağlıklı şeyler ye benceBugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 yumurta (sahanda)
Zeytin
Peynir
1 küçük domates
1 tutam roka
1 tutam dereotu
1 dilim (tam buğday) ekmek
2 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase nesfit (sütle)
Akşam
1 tabak ıspanak
2-3 kaşık yoğurt
2-3 kaşık makarna
Bol yeşillikli salata
Ara
Yarım nar
Su
3 litre
Spor
50 dk koşu (koşu bandında)
150 squat
+ 10 dk ceza koşusu
Adım
10325
@YawrukushDahlia_
Canım sen de gör :) M M_atruska
Deme öyle maşallah gelmek isterse durduramayız vallaİki bebeyle nereye geliyo
Hemde kamyon şöförlerinin laflarını diye diye gelirİki bebeyle nereye geliyo
İki bebeyle nereye geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?