Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya düzenim altüst oldu. Tekrar toparlıyamıyorumki
Vallahi canım çocuk istiyosun bunun için gerçekten zayıflaman gerek ben 2 tüpbebek yaptırdığımda kiloluydum olmadı sonra zayıflama dan tekrar denemicem dedim 11 kg vermiştim 63 kg ya indiğimde 3.tüpbebeği denedim bu arada 3.yü başka hastanede yaptırdım ve sonra hayatımın enguzel haberini aldım hamileydim sence biraz dişini sıkıp zayıflayıp bu mutlu haberi almak hayatının en güzel ödül ü olmazmı zayıflamak için çok önemli bir nedenin var:)))

Zayıflamak istiyorum ama kısır döngüye dönüştü resmen.
Sporu cok cok aksatıyorum yememde asla sorunum yok.

Ben yoldayım nöbete gidiyorum. Yarım gün tatil olunca nöbette yarıdan başlıyor.
Tebrikler canım gerçi önceki kilomu hatırlamıyorum
kitap okuyorum zaten bende :)
En güzeli
Geçmiş olsun Akın paşaya hemen iyileşir inşallah.
Geçen hafta:69.1
Bu hafta:69
Fark:100 gr
Off ya yine giden 100 gr
Bekliyorum ben seni 67 de
Geçen hafta ;57.6
Bu hafta ;57.1
Fark ; _500gr
Yüzde ; 0.87
56 yi goremedim yaaa
@Yawrukush , Dahlia_
Tebrikler canım gayet iyi

Benim perşembem neden boş kiiii

Kızlaaaaar herkese hayırlı cumalar boool eksili bi haftanız olsun inşallaaaah.....

Kızla bu arada bişey itiraf ediyorum ben tartılmayı unuttuuum
Güya sabah kalkıp hemen tartılacaktım şimdi sizin mesajları görünce aklıma geldi
Ama şöyle bi detay var Çarşamba sabah aç karna tartıldıgımda 81,3 gelmiştim tam.. az önce sizin mesajları görünce hemen çıktım tartıya yine tam 81.3 ama bu sefer tok karna 1 litre su içmiş kahvaltımı güzelce yapmış ve üstümde kalın kıyafetlerle 81.3..
Yaaaaağniii şöyleki belli değil net gram ama vermişim bişeyler
Zaten ben 2 günlük yarışmacıyım bu hafta sayılmaz benimki
Haftaya unutmicam söööz

Olmasın bidaha cizerim

Hoşbulduk canım memnun oldum tanıştığıma:)

Teşekkür ederim canım çok çok iyi olur.. Doktorun bana önerdiği tek şey yüzme.. Yazın problem değil de kışın yüzmek maalesef mümkün olmuyor onyüzden ufak ufak kendimi zorlamayacak hareketler yapmak istiyorum

Hoşbulduk canım memnun oldum kardeşimle adaşsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…