akın paşama çok geçmiş olsun özgemmmCanlarim aksam gecmisi okuyayim diye bir actim sayfalar dolusu mesaj gordum cook mutlu oldum
Ne guzel sohbetler edilims takimimizda, yeni uyelerimiz enerjiniz daim olsun, takimimiza ne guzel hareket geldi sayenizde
Bugun tam okul oncesi Akin mahsun kedi gibi sirnasti bana, burnu da akiyordu kuzumun,okula yollamadim beraber hastaneye gittik.
Oradan restorana ana-ogul, sonra bir arkadasim ve Akin yaslarinda oglu da katildi bize..
Sonrada cocuk muzesine gittik bugun bedava gunuydu, cadilar bayrami konsepti, ne eglendi kuzular
Biz bile eglendik, sonrada 45dk yolculugun sonunda 7.30da aksam eve varabildik.
Akinin hastaligi ilerledi, muhtemelen yarinda okula goturemem.
Burun akintisi ve oksuruk icin balli iksir verdim.
Ayaklarina, gogsune,sirtina vicks surdum, birde buhar makinasini actim.
Esimle bir diziye basladik bu saate kadar kalkamadik basindan.
Simdi artik benim icin uyku vakti , sizler icin yeni gune merhaba.
Guzeller dilerim tarti hepinizin yuzunu guldursun, kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyoruz, hayirli cumalar...
Eki Görüntüle 1904168
bagırsaklarımıda unutmayalımyemende sorunun yoksa kaçamak yoksa ozaman metabolizman durmuştur. 1 günlük şok diyet uygulamayı denesen olmaz mı ?
oda cok canımı sıkıo beabuda bir başarıbari 1 bardak su içip tartılsaydın da 100 grm almışım deseydin ,hayatında bir değişiklik olurdu
gecen pazartesi hafta spor yaptım süperdim.KarKralicesi biz senle kanki olaraktan eşleştiydik yaaa benim seni motive etmem lazım şimdi napsam ki hadi kalk 10 mekik çek ,50 de ip atla .azıcık olsun hızlansın şu metabolizman
eeeee sonuç ne verdiğim sporları şimdi yapıyonmu yapmıyon mu ?gecen pazartesi hafta spor yaptım süperdim.
mekikler dambılla calışmalar havada ucustu
salı günü hastaydım yapamadım
eşim hasta idi ondan bana bulaştı. hastalıktan gecen hafta hiç yapamadım
bu haftada kendimi kötü hissettim yapmadım.
ama yarın ipleri elime alıcam banane
işyerinde nerde zıplayıp hopluyum leyneeeee sonuç ne verdiğim sporları şimdi yapıyonmu yapmıyon mu ?
iştemiydin sen ,tamam ozaman eve gidince burdan yaz eve geldim diye ...aynı anda bende senle yapıcam sana destek olucam taammı yoldaşımmm benimmişyerinde nerde zıplayıp hopluyum leyn
hafta sonu bitirirsin hepsini :)zaten kaptanımda cok ceza verdi onlarda duruo hala
Tanıştığıma memnun oldum bu arada :))tamam canım bekliyoruz :) kilo bildiirmini de yap geçen cumayı ve bu cumayı :)
kana kan dişe dişiştemiydin sen ,tamam ozaman eve gidince burdan yaz eve geldim diye ...aynı anda bende senle yapıcam sana destek olucam taammı yoldaşımmm benimm
yazdıklarını çok beğendim canım , aramıza tekrar hoş geldin sefa geldin ,ne iyi ettinde geldin :)Kullanıcı Adı :littlecoffeedoc
İsim (İsteğe Bağlı ): Esma
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 170
Kilonuz: 83,6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz :
Nereden başlasam... Ben uzun yıllardır kilo vermeye çalışan biriyim zaten açıkçası nasıl aldığımı hatırlayamayacak yaşta olabilirimama yakın zamana ait bir hikayem var. 4 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken baya sağlıksız bi şekilde kendimi sürekli aç bırakarak kısa bir sürede 14 kilo verdim. 76 kiloydum ve 62 kiloya inmiştim. O zaman sağlıksız da vermiş olsam kilomdan memnundum mutluydum. Fakat hızlı verince hıphızlı bi şekilde 1 2 sene içinde geri aldım . Geri alma işlemini de fast food lar ve geceleri yemek yemek aracılığıyla yaptım hem bu yüzden hem de hızlıca sağlıksız kilo verdiğim için gidenler kas ve sudan gitti yağlarım kaldı ve bunlardan dolayı yağ oranım çok yüksek. Her neyse , bi de bu yetmezmiş gibi verdiklerimi geri aldıktan sonra bi 12 kilo daha aldım 88 kiloya kadar çıktım .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi şişmanken beğenmiyorum, saçma ama kendime güvenimi azaltıyor fazla kilolu olmak. İstediğim gibi bedenime uygun kıyafet bulamıyorum, giydiklerim yakışmıyor . Ayrıca sağlık sorunlarım var fazla kilolarım yüzünden insülin direnci hareket kısıtlanması gibi bunlar beni rahatsız ediyor . Ben kendimi sağlıklı fit ve güzel görmek istiyorum kilo vermek isteme sebebim bu.
aynen bebeğim ... eve gidince yaz burdan aynı anda başlayalım... az ama bi yerden başlamak lazım demikana kan dişe diş
pilavdan dönenün kaşıgı kırılsın
10mekik 50 ip atlamamı diyosun?
Hoşgeldin aramıza.Kullanıcı Adı :littlecoffeedoc
İsim (İsteğe Bağlı ): Esma
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 170
Kilonuz: 83,6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz :
Nereden başlasam... Ben uzun yıllardır kilo vermeye çalışan biriyim zaten açıkçası nasıl aldığımı hatırlayamayacak yaşta olabilirimama yakın zamana ait bir hikayem var. 4 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken baya sağlıksız bi şekilde kendimi sürekli aç bırakarak kısa bir sürede 14 kilo verdim. 76 kiloydum ve 62 kiloya inmiştim. O zaman sağlıksız da vermiş olsam kilomdan memnundum mutluydum. Fakat hızlı verince hıphızlı bi şekilde 1 2 sene içinde geri aldım . Geri alma işlemini de fast food lar ve geceleri yemek yemek aracılığıyla yaptım hem bu yüzden hem de hızlıca sağlıksız kilo verdiğim için gidenler kas ve sudan gitti yağlarım kaldı ve bunlardan dolayı yağ oranım çok yüksek. Her neyse , bi de bu yetmezmiş gibi verdiklerimi geri aldıktan sonra bi 12 kilo daha aldım 88 kiloya kadar çıktım .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi şişmanken beğenmiyorum, saçma ama kendime güvenimi azaltıyor fazla kilolu olmak. İstediğim gibi bedenime uygun kıyafet bulamıyorum, giydiklerim yakışmıyor . Ayrıca sağlık sorunlarım var fazla kilolarım yüzünden insülin direnci hareket kısıtlanması gibi bunlar beni rahatsız ediyor . Ben kendimi sağlıklı fit ve güzel görmek istiyorum kilo vermek isteme sebebim bu.
Ya spora başlayınca ben cok iyi yapıyorumaynen bebeğim ... eve gidince yaz burdan aynı anda başlayalım... az ama bi yerden başlamak lazım demi
sen bir anda yüklendiğin için bir anda soğuyosun galiba , ben öyle hissettimYa spora başlayınca ben cok iyi yapıyorum
durduramıyorum kendimi enerji akıyor resmen bi yerlerden bana
Spor insana ayrı bi enerji veriyor.
kız okadar kiloyu 1 haftada nasıl verdin , yine mi kendini aç bıraktın yoksaTanıştığıma memnun oldum bu arada :))
Formu doldurdum
Geçen hafta 87.8 bu hafta 83,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?