| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| Edsoff | - | - | - | - | 400IA | ||
| haeshin | ODUL | - | - | ||||
| gogo2405 | - | - | - | - | |||
| tiffany20 | - | - | |||||
| Burcak41 | ODUL | ||||||
| AKovser | 10 DK Y | ODUL | |||||
| KarKralicesi | ODUL | 200IA | 100S 100M | 100JJ | - | ||
| belindamm | ODUL | 100JJ 100S | - | ||||
| Alya008 | ODUL 10DK Y | 150JJ | 100M 100S | 100JJ | 15DK Y | ||
| pembe hayaller | ODUL | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | MUAF | |
| umutLatahzen | - | - | - | - | - | ||
| marlin18 | ODUL | 15DK Y | |||||
| Saadetim33 | - | ||||||
| fyzanur | - | - | 15DK Y | 15DK Y | |||
| gulpinargul | ODUL DINLENME | 10DK Y | - | - | - | - |
Ay inşALLAH onu da verebilirsin :) inşALLAH ben de verebilirim o kadar kilo :) peki verdiğin kilolar yağdan mı gitti kastan mı gitti? Bu ara en çok kafama takılan soru bu ben şimdiye kadar 6,5 kilo verdim ve şu an d vitamini eksikliği çıktı bendedaha doktora kan sonucumu göstermedim interrnetten baktım sonucuma kaç gündür canım sıkkın ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar d3 vitamini kullanmışım... Bu arada sen bunca kiloyu verirken diyetisyene de gittin mi spor olarak ağırlıklı ne yaptın?
İnşALLAH verebilirsin ablacım çok az kalmış ha gayret
Yawrukush
bende talesemi taşıyıcılığı var bu yüzden kan değerlerim hep düşük kan değerlerime uygun yazılmış diyetim vardı 2014e ait ona başlayım dedim sonra saçım çok döküldüğü için doktora gittim d vitaminim düşük çıktı kan sonucumda daha doktora gitmedim tekrar bu sonucu netten ben gördüm doktor da salı günü bakıp ilaç verir herhaldebu ara süt yoğurt tüketmeye güneşte dolaşmaya özen fösteriyorum muhtemelen yeni bir diyet listesi de alacağım salı günü... Canım sıkıldı... Şimdiye dek verdiğim 6.5 kiloyu kastan mı kaybettim acaba bu arada karın kasım hala ağrıyor mekiği yanlış mı yaptım ne yaptım... Ben sadece yürüuüş cezası alsam olur mu acaba? Çekemediğim 50 mekiği de bu hafta sonundaki yürüyüşlerden düşsek olur mu? Ben küçükken de 6 aylıktan 2 yaşına kadar annem mamama d3 katmış hep... Bu arada benim adet kanamam da çok oluyor henüz bitmedi ama bitmek üzere... Onu da dicem doktora.. Takıntı konusunu da %80 aşmış durumdayım elhamdülillah :) kolay kolay depresifleşmem bu ara ALLAH'ın izni ile
Bu menüye yorum bile yapamayacağım diyet bu menü nün nere sindeaaaa ayipsin sen sirf yorum yap die yazicam bak simdik
yaziyorum
yazicam
dur unuttum
hatrlicam
bekle canim
geliyor
aklima
he
geldi
sabah patates kavurmasi
domates salatalik 1 dilim sokellali ekmek
cay peynir
aksam 1 dilim buskuvi tatlisi
2 dilim borek
su 1 bardak
spor 15 dkka gobek attim
al sana menu
Canım ben günlük yazıyorumda sen görmüyosunkiz nireeee menu nerdeeeeAlya008
Aynen feyza bu senide geçti senden beteride varmışözge seni görünce bana diycekki feyzacım senin menüne dediklerim için üzgünüm beterin beteri varmışhayır üstüne göbek bari atmasaydın ohh olsunn yedim işte yedim işteee yandann yandannnn mı yaptın
Canım tekrar başın sağolsun bizim kız bıraksa bende okurdum günde bile iki sayfa ancak okuyabiliyorum bırakmıyor minnoşHerkese hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız taziyede şimdilik herkes evine gitti gün boyu misafir karşılama çay servisi derken halim kalmadıeğer okuyabilecek varsa Allah rızası için bir cüz alirmisinz yarın mevlit var herkese dağıttık bi kaç tane açık var yarın akşama kadar okunması lazım
Hehehe bu komikti
Arabanın arkasına da yazdırır kesinnn
Güvendiğim dağlara kar yağdıranlar, hazırlanın kaymaya geliyorum
Aynen bencedeFeyzanın cezalarından Özge kitap yazacak yakında
Hehe feyza dan bulaştı benide kendine benzettiBence de bide Fikriyenin
Ayy buna ćok güldümAdını bile buldumm "F&F cezaları"
Canım az olsun öz olsunGeçen hafta:69.1
Bu hafta:69
Fark:100 gr
Off ya yine giden 100 gr
Hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar ben kendimi tanıtayım sizlere
Kullanıcı Adı : Ebush_354
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 84
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli zaten kiloluydum. Kilo verme süreçlerim oldu fakat insülin direnci ve polikistik over yüzünden her seferinde daha fazla kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Karşıma çıkan her türlü rahatsızlığımda önüme hep kiloyu koydular ve bu da artık benim canım çok fazla sıkmaya başladı. Artı bebek sahibi olmak istiyoruz ama kilo önümüzde büyük bir engel..
Bugün pek bir düzenli olmadı ama yarın menü paylaşımına başlayacağım..
Canım bana da yavas calisiyo diyen doktor polikistik over sendromu da var gibi ama ilerlemesin kilo ver falan demisti.. hangi doktor ne diyo belli degil ki zaten...
Ama senin 3 tüp bebek maddi manevi cok zor bi surec Rabbim vermis mukafatini cok sukur :)
Ben senden ümitliyim ama cok gecmeden olacakmis bebek gibime geldi :)
Hos geldin kuzucum hep beraber devam edicez bi gaz la artikhadi bakalim..
zihnimi tazelemem lazımharikasin canim :)
canim anladigim kadariyla gittigin doktorlar cok negatif.
sen icini ferah tut, Allahin izniyle saglikla kavusacaksin kuzuna...
canim her sey senin zihninde bityor.
guzel bir program yap, zaten calisan birisin, zamani etkin kullaniyorsun.
halledemeyecegin bir sey yok Iremcim :)
elbette canim ozaman 10 dk yuruyus cezasi verelim sana :)
kuzummm didim tamabende sokak köpeklerini yanıma alıp koşturcam mahalledesonunculuğu bile kaçırdı bu kara bahtt
sen bana iyi bir yorum yaptın ,bak bak iyi bak ben feyza bi yanlışın olmasın bana mı yazdın o yorumu eminmisin
ayy abla çok tehlikeli o ya,ağzın uyuşukken dudağını koparırdın Allah korusun ,bir daha sakın yeme öyle lütfen . bende olduda ordan biliyorum .dudağı koparmışım uyuşuk olduğu için fark etmedim ,çevredekiler dedi ağzındn kan akıyor diye,baktım dudağımı ısırmışım .
bana bir kere canım demedinnn
adama bak ne diye dokunuyo ya töbe töbe
Ay Akşam Akşam güldürdün kuzum bana da bir kere aynısı olmuştu gece bir hayallerr bir hayallerr sabah baktım refik gelmiş
canım cok gecmiş olsunCanlarim aksam gecmisi okuyayim diye bir actim sayfalar dolusu mesaj gordum cook mutlu oldum
Ne guzel sohbetler edilims takimimizda, yeni uyelerimiz enerjiniz daim olsun, takimimiza ne guzel hareket geldi sayenizde
Bugun tam okul oncesi Akin mahsun kedi gibi sirnasti bana, burnu da akiyordu kuzumun,okula yollamadim beraber hastaneye gittik.
Oradan restorana ana-ogul, sonra bir arkadasim ve Akin yaslarinda oglu da katildi bize..
Sonrada cocuk muzesine gittik bugun bedava gunuydu, cadilar bayrami konsepti, ne eglendi kuzular
Biz bile eglendik, sonrada 45dk yolculugun sonunda 7.30da aksam eve varabildik.
Akinin hastaligi ilerledi, muhtemelen yarinda okula goturemem.
Burun akintisi ve oksuruk icin balli iksir verdim.
Ayaklarina, gogsune,sirtina vicks surdum, birde buhar makinasini actim.
Esimle bir diziye basladik bu saate kadar kalkamadik basindan.
Simdi artik benim icin uyku vakti , sizler icin yeni gune merhaba.
Guzeller dilerim tarti hepinizin yuzunu guldursun, kilo bildirimlerinizi heyecanla bekliyoruz, hayirli cumalar...
Eki Görüntüle 1904168
Sen hep sabitsin bugidişle adını sabit koyucamBen sabitim
Tebrikler canım 500 gr çok iyi
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar :)))Eki Görüntüle 1904206
Günaydın canlar hayırlı cumalar
Ya evet de kaç haftadır 100 gr gidiyo gr gr veriyorumCanım az olsun öz olsuntebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?