Tebrikler Sibel ahanda sende yetiştin banaSelam kizlar . Dukkandan geldim epey yorgunum. Dün menü vermeyi de unuttum. Oglani uyuttum ben de biraz uyuyup sonra gelicem.
G.h 67.8
B.h 67
Fark 0.8
Yüzde 1 .18
Sen daha deneme listesinde olduğun için puanın Ortalamayo etkilemiyor. istersen yarın tartıl böylece haftaya kadar ne kadar verdiğin belli olurKızlaaaaar herkese hayırlı cumalar boool eksili bi haftanız olsun inşallaaaah.....
Kızla bu arada bişey itiraf ediyorum ben tartılmayı unuttuuum
Güya sabah kalkıp hemen tartılacaktım şimdi sizin mesajları görünce aklıma geldi
Ama şöyle bi detay var Çarşamba sabah aç karna tartıldıgımda 81,3 gelmiştim tam.. az önce sizin mesajları görünce hemen çıktım tartıya yine tam 81.3 ama bu sefer tok karna 1 litre su içmiş kahvaltımı güzelce yapmış ve üstümde kalın kıyafetlerle 81.3..
Yaaaaağniii şöyleki belli değil net gram ama vermişim bişeyler
Zaten ben 2 günlük yarışmacıyım bu hafta sayılmaz benimki
Haftaya unutmicam söööz
Tebrikler kuzumKizlar bildirimimi vereyim menu icin ugrayacagim
Gh 61.1
Bh 61.0
F 100 gr
Aja aja bi de vatsapi okuyum sonra gelcem
Sibelim harikasin tebrikler kuzum ♥Selam kizlar . Dukkandan geldim epey yorgunum. Dün menü vermeyi de unuttum. Oglani uyuttum ben de biraz uyuyup sonra gelicem.
G.h 67.8
B.h 67
Fark 0.8
Yüzde 1 .18
Tebrikler kuzumGecen hafta : 52.8
Bu hafta:52
Yuzdeligi hesaolayamiyorum disardayim cok tesekkurler aksam gorusuruux :)
Tebrikler gülüm
Hoşgeldin kuzum bende Hazal. 27 yaşında evliyim. inşallah beraber hedefimize ulaşırızMerhaba hayırlı cumalar kızlaryarışmaya 7 hafta önce katıldım 8. Takımdan buraya transfer oldum sizlerle tanışmak istiyorum :) İstanbulda yaşıyorum öğrenciyim 22 yaşındayım. Boyum 170 kilom geçen hafta 87,8 bu hafta 83,6 hedefim 55 diyetisyene gidiyorum her hafta cuma günü. Ve orada tartılıp burada bildirim yapıyorum. Bu hafta bildirimi buraya mı yapmam lazım bilmiyorum 8. Takıma da yazdım buraya da yazayım
Dersaadet_ ( 87,8 / 83,6 / 4,2 / % 4,78)
Sizleri de tanımak isterim :))
Teşekkür ederim tanıştığıma memnun oldum inşallah biz isteyip çabaladıktan sonra hedefimize ulaşmamıza bi engel yokHoşgeldin kuzum bende Hazal. 27 yaşında evliyim. inşallah beraber hedefimize ulaşırız
canım bildiğim kadarıyla asıl listede olmasandan 2 hafta üst üste cumaları kilo bildirimi yapmazsan diskalifiye oluyosun ...yinedeKızlaaaaar herkese hayırlı cumalar boool eksili bi haftanız olsun inşallaaaah.....
Kızla bu arada bişey itiraf ediyorum ben tartılmayı unuttuuum
Güya sabah kalkıp hemen tartılacaktım şimdi sizin mesajları görünce aklıma geldi
Ama şöyle bi detay var Çarşamba sabah aç karna tartıldıgımda 81,3 gelmiştim tam.. az önce sizin mesajları görünce hemen çıktım tartıya yine tam 81.3 ama bu sefer tok karna 1 litre su içmiş kahvaltımı güzelce yapmış ve üstümde kalın kıyafetlerle 81.3..
Yaaaaağniii şöyleki belli değil net gram ama vermişim bişeyler
Zaten ben 2 günlük yarışmacıyım bu hafta sayılmaz benimki
Haftaya unutmicam söööz
bende 100 grm verdim :) tebriklerKizlar bildirimimi vereyim menu icin ugrayacagim
Gh 61.1
Bh 61.0
F 100 gr
Aja aja bi de vatsapi okuyum sonra gelcem
oooo maşallah çok iyi vermişsin tebrik ederim :)Selam kizlar . Dukkandan geldim epey yorgunum. Dün menü vermeyi de unuttum. Oglani uyuttum ben de biraz uyuyup sonra gelicem.
G.h 67.8
B.h 67
Fark 0.8
Yüzde 1 .18
canım 1.sayfada kendini tanıtma formu var onu doldurup buraya yazarsan sevinirim. bütün yeni arkadaşlar öyle yapıyor. 8.takımın kaptanı izin verdimi buraya geçmene ? bu arada memnun oldum ben feyza ,26 yaşındayım,bekarım,159 boyunda 78.5 kiloyum :)Merhaba hayırlı cumalar kızlaryarışmaya 7 hafta önce katıldım 8. Takımdan buraya transfer oldum sizlerle tanışmak istiyorum :) İstanbulda yaşıyorum öğrenciyim 22 yaşındayım. Boyum 170 kilom geçen hafta 87,8 bu hafta 83,6 hedefim 55 diyetisyene gidiyorum her hafta cuma günü. Ve orada tartılıp burada bildirim yapıyorum. Bu hafta bildirimi buraya mı yapmam lazım bilmiyorum 8. Takıma da yazdım buraya da yazayım
Dersaadet_ ( 87,8 / 83,6 / 4,2 / % 4,78)
Sizleri de tanımak isterim :))
tebrik ederim canım :)
Gecen hafta : 52.8
Bu hafta:52
Yuzdeligi hesaolayamiyorum disardayim cok tesekkurler aksam gorusuruux :)
tamam canım bekliyoruz :) kilo bildiirmini de yap geçen cumayı ve bu cumayı :)fyzanur Evet kaptanımız izin verdi artık buradayım formu doldurayım hemen :)
yemende sorunun yoksa kaçamak yoksa ozaman metabolizman durmuştur. 1 günlük şok diyet uygulamayı denesen olmaz mı ?Zayıflamak istiyorum ama kısır döngüye dönüştü resmen.
Sporu cok cok aksatıyorum yememde asla sorunum yok.
tebrik ederim ,biz 5 sene sonra mezun oluruz bu hızlaGeçen hafta:69.1
Bu hafta:69
Fark:100 gr
Off ya yine giden 100 gr
buda bir başarıBen sabitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?