- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
zaman yaratamıyorum boşluyorumsen bir anda yüklendiğin için bir anda soğuyosun galiba , ben öyle hissettim
neyse birbirimizi motive ederek az az yapacaz artık...en kötü hafta sonu yaparız nolcekzaman yaratamıyorum boşluyorum
araya alalım kankakız okadar kiloyu 1 haftada nasıl verdin , yine mi kendini aç bıraktın yoksa
30dkka yürüyüşler yapsak hergün muhakkakneyse birbirimizi motive ederek az az yapacaz artık...en kötü hafta sonu yaparız nolcek
Hehe yok yok 5 6 hafta kendi kendime kilo vermeye çalıştım çok uğraştım ama insülin direncim ve d vitamini eksikliğim yüzünden bi türlü başaramadım en sonunda tak etti kan tahlili yaptırıp diyetisyene gittim bu hafta ilk haftamdı diyetisyenin listesine uydum d vitamini ilacı aldım ve haftalardır gitmeyen kilolar bu sefer hayatımda yaptığım ilk diyetin ilk haftasıymış gibi tıkır tıkır gitti kilolarımkız okadar kiloyu 1 haftada nasıl verdin , yine mi kendini aç bıraktın yoksa
ben hergün 30 dk yapıyorum kız. ama en çok kiloyu ip atlama verdiriyor gibi geldi bana .30dkka yürüyüşler yapsak hergün muhakkak
oww çok iyi ozaman ,senin adına çok sevindim canım , azmini hiç kaybetmezsin ve istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsin inşallah :)Hehe yok yok 5 6 hafta kendi kendime kilo vermeye çalıştım çok uğraştım ama insülin direncim ve d vitamini eksikliğim yüzünden bi türlü başaramadım en sonunda tak etti kan tahlili yaptırıp diyetisyene gittim bu hafta ilk haftamdı diyetisyenin listesine uydum d vitamini ilacı aldım ve haftalardır gitmeyen kilolar bu sefer hayatımda yaptığım ilk diyetin ilk haftasıymış gibi tıkır tıkır gitti kilolarım1kilosu yağdan 3 kilo ödem toplamda 4 kilo verdim :)
öldürmeyelim sakınköşeye çek ben taşş bulupp geliomm
kız sağlıklı kilo vermiş sakin olll...şimdi yavaşça geri adım atıyoruz ...bas geri bassssöldürmeyelim sakın
ben kafasına vurum sen totosunu cimdikle
lben koşu bandı tepesinde koşuom. feci ter atıomben hergün 30 dk yapıyorum kız. ama en çok kiloyu ip atlama verdiriyor gibi geldi bana .
kız sağlıklı kilo vermiş sakin olll...şimdi yavaşça geri adım atıyoruz ...bas geri bassss
koşu bandın mı var kıskandımlben koşu bandı tepesinde koşuom. feci ter atıom
O benim bebemmmmkoşu bandın mı var kıskandım
gir koluma da dondurma yemeye gidek
yer silelim hadi caktırma
sığmayız kızO benim bebemmmm
gel kız beraber koşarız sırt sırta
Ben dondurma yiyememgir koluma da dondurma yemeye gidekdur bir dakika o arkadaki özgemi elindeki neyyy oklava mı koş koşş
dakka bir gol bir yapıon be kankasatışa geldik
sen yaptın kızım o golüdakka bir gol bir yapıon be kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?