Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canım aynen öyle astım beni bayağı bir kısıtlıyor normal zamanlarda merdiven fln çıkamıyorum hiç hafif bir grip başlangıcında da maalesef nefes darlığı göğüs ağrısı hemen had safhaya çıkıyor..

Evet direk direnç başladı ama inşallah bu sefer daha emin gitmeye çalışacağım umarım güzel devam eder süreç

Menulerimi yazayim
Dun
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
Cecil peyniri
10 civari zeytin
Zeytinyagi
Roka
Tereyagli kayisi

Aksam
Etli karnabahar
Tursu

Su 3 lt anca
Spor yok
Bugun
Sabah
Kilo bildirimi sonrasi sucuklu tost
ÖĞLE
karnabahar
Aksam
Kofte
Su simdilik 2 lt kadar
Spor
1 saat pilates
Su an bisikletteyim

Canım geçmiş olsun. Astım çok zordur bilirim..
Benim babama seneler önce bir iğne yapmışlardı hasta olmaması için..
Malum grip falan daha beter yapıyor astımı..
Yıllarca babamın grip olduğunu görmedim..
Sen de araştırsan mı bunu yani belki yardımı olur sana da..

Aramiza hos geldin esma

Teşekkürler canım.. Senelik yenilenen grip aşısı gibi mi yoksa daha farklı bir şey mi acaba? Eğer çözümse gerçekten yaptırmak isterim çünkü gerçekten en ufak grip büyük bir hastalık gibi geçiyor

Benim eşim olunca menülerin de benimkine benzemiş :))

Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
1 dilim peynirli kek
Domates salatalık
Peynir
Öğlen
Mantar sote
Çorba
Akşam
Çorba
Fırında tavuk
Ara Çeyrek Nar
Su 2 litre
Spor özgem yatılı misafirim var ve çocukları hiç durmuyor bir hafta en az kalacaklar nasıl spor yapacağım bilmiyorum Yawrukush

Hayır canım senelik değil.. Sadece 1 kere yapılmış..
Yalan olmasın ama belki 10 seneye kadar hiç hasta olduğunu görmedim..
Bir de karnından yapmışlarr
Bence araştır sende sizde de vardır herhalde böyle birşey..

Bellimi olur yeni gelen arkadaş 4 kg vermiş benim ondan neyim eksik veremezmiyim yani
O yeni başlamış ödem gitmiş hadi bakim gorcem cumaya eksi 2 yi sende
Ben yine gr gr veriyorum gonca yerinde sayıyo haftaya sana yetişimde gör sen
Bekliyorum merakla
Gununuznasul gecti keyifler nasıl
Nöbette geciyooo
Kizlar hepinize iyi akşamlar . burnum ve gozlerim akiyor halsizim . fazla uğrayamiyorum bu aralar . yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz grubumuza .
Geçmiş olsun canım ailecek hastasiniz galiba

Hmm ben de meyve yerim de genelde o yüzden bir sorayım dedim ona göre menülerimde yer veririm

Çok yenilmesi tavsiye edilmese de günde 1 tane kadar meyve yiyebiliyormuşuz..
Ben pek meyve yiyen değilim de bugün babam aldı akşam ben de mandalina muz alan karıştırdım birazcıkkk

Hay Allah yaa mevsim gecisleri ufakliklar hasta oluyor hep, gecmis olsun amazonum...
nasilsin ne var ne yok?
Canim ne olsun ayni terane ama ben ayni ben degil. valla hiiic tutmadim kendimi habire soyleniyorum adam kapiya koycak yakinda az kaldi cocuklar desen hasta uyuttum simdi bi torba biri bi torba biri surup iciyo burun spreyleri çiğneme tabletleri icim aciyo valla. akin nasil oldu daha iyidir umarim. ben bugun bisiklete bindim hala da tepesindeyim ama bisikletimin gostergesi bozulmus ne yazik ki km olarak degil saat olarak yazacagim artik. burasi tam gecis havasi sabah soguk ogle asiri sicak aydin havasi cok degisken. oralar nasil kasirga var mi sizin orda

ooo yatılı misafir ve de çocukluu
Allah kolaylık versin canım..

Beni unutmussun ama ben hatirlatirim kendimi valla sibel seni seviyoruuumm sarangeeee

Kizlar son 1-2 saattir gecmisi okunaya calisiyorum bitirmeden de yazmak istemedim :)

Hos geldin canim memnun oldum ben de 2 gundur buradayim yeniyim daha :)
ismim Ebru 27yasindayim evliyim iste boyle :) hos geldin tekrar.. :)

Sen daha deneme listesinde olduğun için puanın Ortalamayo etkilemiyor. istersen yarın tartıl böylece haftaya kadar ne kadar verdiğin belli olur

Oyle yapicam zaten kuzum yarin ac karnina bugunki kilomu gorurum zaten muhtemelen :)

Yawrukush canim böylemi ben haftaya da unutursam diskalifiye mi olucam simdi ?
Bi haft bile olmadiki benim dahaaaaaa
Hem de tartildim soyledim ben soylemesen neyseee fyzanur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…