Teşekkürler canım aynen öyle astım beni bayağı bir kısıtlıyor normal zamanlarda merdiven fln çıkamıyorum hiç hafif bir grip başlangıcında da maalesef nefes darlığı göğüs ağrısı hemen had safhaya çıkıyor..Insallah ozgem.
Bi kaç tane var izledigi ama aksam saatlerini trt çocuk da ege ile gaga var. Karga ile bi cocugun macerasi . Bi de beraber heidi izliyoruz:)
Epeydir boyle cosmamisti takim. Okunacak sayfalar cogaldi simdi.
Gecmis olsun canim . Astim insani epey yoruyor. Diyete ilk baslayan herkes zaten hemen 1 2 kilo verir 1 haftada. Daha sonra vücut direnç baslatiyor ama bol su , denge ki beslenme ve sporla her hafta muhakkak kilo kaybedersin.
Oooo superr .
Yapalim kuzum.
Meyveler ödül zamanı mı sadece canım yoksa ara öğünlerde 1 porsiyon normal mi?Ben de bugün meyvenin dibine vurdumm
Ödül sayacam da ödül gibi ödül de değil kiii
Teşekkürler canım aynen öyle astım beni bayağı bir kısıtlıyor normal zamanlarda merdiven fln çıkamıyorum hiç hafif bir grip başlangıcında da maalesef nefes darlığı göğüs ağrısı hemen had safhaya çıkıyor..
Evet direk direnç başladı ama inşallah bu sefer daha emin gitmeye çalışacağım umarım güzel devam eder süreç
Meyveler ödül zamanı mı sadece canım yoksa ara öğünlerde 1 porsiyon normal mi?
Aramiza hos geldin esmaKullanıcı Adı : @Dersaadet_
İsim (İsteğe Bağlı ): Esma
Yaşınız : 22
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 170
Kilonuz: 83,6
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz :
Nereden başlasam... Ben uzun yıllardır kilo vermeye çalışan biriyim zaten açıkçası nasıl aldığımı hatırlayamayacak yaşta olabilirimama yakın zamana ait bir hikayem var. 4 sene önce üniversite sınavına hazırlanırken baya sağlıksız bi şekilde kendimi sürekli aç bırakarak kısa bir sürede 14 kilo verdim. 76 kiloydum ve 62 kiloya inmiştim. O zaman sağlıksız da vermiş olsam kilomdan memnundum mutluydum. Fakat hızlı verince hıphızlı bi şekilde 1 2 sene içinde geri aldım . Geri alma işlemini de fast food lar ve geceleri yemek yemek aracılığıyla yaptım hem bu yüzden hem de hızlıca sağlıksız kilo verdiğim için gidenler kas ve sudan gitti yağlarım kaldı ve bunlardan dolayı yağ oranım çok yüksek. Her neyse , bi de bu yetmezmiş gibi verdiklerimi geri aldıktan sonra bi 12 kilo daha aldım 88 kiloya kadar çıktım .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Kendimi şişmanken beğenmiyorum, saçma ama kendime güvenimi azaltıyor fazla kilolu olmak. İstediğim gibi bedenime uygun kıyafet bulamıyorum, giydiklerim yakışmıyor . Ayrıca sağlık sorunlarım var fazla kilolarım yüzünden insülin direnci hareket kısıtlanması gibi bunlar beni rahatsız ediyor . Ben kendimi sağlıklı fit ve güzel görmek istiyorum kilo vermek isteme sebebim bu.
Teşekkürler canım.. Senelik yenilenen grip aşısı gibi mi yoksa daha farklı bir şey mi acaba? Eğer çözümse gerçekten yaptırmak isterim çünkü gerçekten en ufak grip büyük bir hastalık gibi geçiyorCanım geçmiş olsun. Astım çok zordur bilirim..
Benim babama seneler önce bir iğne yapmışlardı hasta olmaması için..
Malum grip falan daha beter yapıyor astımı..
Yıllarca babamın grip olduğunu görmedim..
Sen de araştırsan mı bunu yani belki yardımı olur sana da..
Menulerimi yazayim
Dun
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
Cecil peyniri
10 civari zeytin
Zeytinyagi
Roka
Tereyagli kayisi
Aksam
Etli karnabahar
Tursu
Su 3 lt anca
Spor yok
Bugun
Sabah
Kilo bildirimi sonrasi sucuklu tost
ÖĞLE
karnabahar
Aksam
Kofte
Su simdilik 2 lt kadar
Spor
1 saat pilates
Su an bisikletteyim
Hmm ben de meyve yerim de genelde o yüzden bir sorayım dedim ona göre menülerimde yer veririmYok canım akşam yedim, az az karıştırdım biraz
Teşekkürler canım.. Senelik yenilenen grip aşısı gibi mi yoksa daha farklı bir şey mi acaba? Eğer çözümse gerçekten yaptırmak isterim çünkü gerçekten en ufak grip büyük bir hastalık gibi geçiyor
O yeni başlamış ödem gitmiş hadi bakim gorcem cumaya eksi 2 yi sendeBellimi olur yeni gelen arkadaş 4 kg vermiş benim ondan neyim eksik veremezmiyim yani
Bekliyorum meraklaBen yine gr gr veriyorum gonca yerinde sayıyo haftaya sana yetişimde gör sen
Nöbette geciyoooGununuznasul gecti keyifler nasıl
Geçmiş olsun canım ailecek hastasiniz galibaKizlar hepinize iyi akşamlar . burnum ve gozlerim akiyor halsizim . fazla uğrayamiyorum bu aralar . yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz grubumuza .
Hmm ben de meyve yerim de genelde o yüzden bir sorayım dedim ona göre menülerimde yer veririm
Canim ne olsun ayni terane ama ben ayni ben degil. valla hiiic tutmadim kendimi habire soyleniyorum adam kapiya koycak yakinda az kaldiHay Allah yaa mevsim gecisleri ufakliklar hasta oluyor hep, gecmis olsun amazonum...
nasilsin ne var ne yok?
Bugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
1 dilim peynirli kek
Domates salatalık
Peynir
Öğlen
Mantar sote
Çorba
Akşam
Çorba
Fırında tavuk
Ara Çeyrek Nar
Su 2 litre
Spor özgem yatılı misafirim var ve çocukları hiç durmuyor bir hafta en az kalacaklar nasıl spor yapacağım bilmiyorumYawrukush
O yeni başlamış ödem gitmiş hadi bakim gorcem cumaya eksi 2 yi sende
Bekliyorum merakla
Nöbette geciyooo
Geçmiş olsun canım ailecek hastasiniz galiba
Beni unutmussun ama ben hatirlatirim kendimi valla sibel seni seviyoruuumm sarangeeeeBi dünya alinti yaptim olmadi net agir biraz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Yeni arkadaslar gelmis güzel bi atmosfer olmus Grupta hosgeldiniz kizlar . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum.
Yawrukush kuzum Akin hastaymis gecmis olsun. Simdi nasil?
Dahlia_ kuzum nasilsin ?
M M_atruska kuzum bu hafta fazla gitmis bak kalori artirtmak lazimmis demek.
gogo2405 ablam hayirli nobetler.
@marlin18 canim nasilsin? Gecmis olsun enisteye.
@KarKralicesi vefyzanur kankicanlar nasilsiniz bakem ?
@Alya008 Fikriye nasilsin ? Kizinca nasil?
@edsofi oglus nasil oldu canim?
@Burcak41 nasilsin guzelim ?
@asya_01 Asya nasilsin canim ?
Unuttuğum varsa affola.
Merhaba hayırlı cumalar kızlaryarışmaya 7 hafta önce katıldım 8. Takımdan buraya transfer oldum sizlerle tanışmak istiyorum :) İstanbulda yaşıyorum öğrenciyim 22 yaşındayım. Boyum 170 kilom geçen hafta 87,8 bu hafta 83,6 hedefim 55 diyetisyene gidiyorum her hafta cuma günü. Ve orada tartılıp burada bildirim yapıyorum. Bu hafta bildirimi buraya mı yapmam lazım bilmiyorum 8. Takıma da yazdım buraya da yazayım
Dersaadet_ ( 87,8 / 83,6 / 4,2 / % 4,78)
Sizleri de tanımak isterim :))
Sen daha deneme listesinde olduğun için puanın Ortalamayo etkilemiyor. istersen yarın tartıl böylece haftaya kadar ne kadar verdiğin belli olur
canım bildiğim kadarıyla asıl listede olmasandan 2 hafta üst üste cumaları kilo bildirimi yapmazsan diskalifiye oluyosun ...yinedeYawrukush özgeyi etiketleyimde yanlış söylediysem düzeltir :)
bende 100 grm verdim :) tebrikler
oooo maşallah çok iyi vermişsin tebrik ederim :)
canım 1.sayfada kendini tanıtma formu var onu doldurup buraya yazarsan sevinirim. bütün yeni arkadaşlar öyle yapıyor. 8.takımın kaptanı izin verdimi buraya geçmene ? bu arada memnun oldum ben feyza ,26 yaşındayım,bekarım,159 boyunda 78.5 kiloyum :)
tebrik ederim canım :)
sende çok iyi kilo vermişisn tebrik ederim :)
Benim eşim olunca menülerin de benimkine benzemiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?