daha 1 hafta falan var galibanapayim aksamlari esimden baglanirim artikin
kizlar mutfagim kalerifer bocegi cikti ve git gide cogaliorlar deliricem kac gundur kasiniorum tiskintiden . sac derilerim kalkti kasinmaktan . ne yapabilirim ?
baktim akrbonat pudra sekeri dioolar . aynen internette okurken bile kasiniorum suan . belki burda deneyimi olan biri vardr die sordumNe olduğunu bilmiyorum, internette de yazıp bakmaya cesaret edemedim ama ben düşüncesinden bile kaşındımmm
Yok mu ki bir çaresiii
kaptancigim ben diyetisyene gidicem ya insallah . ama cok istio ya tahliller haric 50 tl cok yaw .. kendim diyet yapinca uykum geliyor cok halsizlesiorum . yesem olmuyorYawrukush
baktim akrbonat pudra sekeri dioolar . aynen internette okurken bile kasiniorum suan . belki burda deneyimi olan biri vardr die sordum
canim cocugum kucuk daha ole seyler yaptiramam guvenemem gidecek biyerde yok .Canim ilaclattir evi yaa artar yoksa her gecen gün :/
evet canm da iste o yanlisi ben bilmiorum .. ama eminimki yemekten vazgectigim seyin eksikligi yuzunden vucutta ters tepki yapio butun enerjimi alio . ole saglikli seyleri yiyeyim bol bol olede kg veremiorum. en azindan doktor belki benim vucuduma gore diyet verir ama ole hazir listeasla kabul etmem bakicam bakalim .bilincli istiorum bu seferYalnış yaptığın birşeyler var demek ki canım..
Doğru beslenirsen böyle sorunların olmaz..
Küçük bir misal yeşilçay.. Eskiden diyet yaparken yeşilçay içmezsem dayanamıyordum..
Açlık hissi, yorgunluk, başağrısı, halsizlik derken mecbur yemek zorunda kalıyordum..
Ama günde 2-3 fincan yeşilçay içtiğim zaman bunların hiçbiri olmuyordu..
Demek ki ne yeyip içtiğimiz çok önemli..
insallah canim ama muhtemelen lavobadan geldiler acik biyer yok cunku .Hemen bir çare bulursun inşaAllah canım
canim cocugum kucuk daha ole seyler yaptiramam guvenemem gidecek biyerde yok .
evet canm da iste o yanlisi ben bilmiorum .. ama eminimki yemekten vazgectigim seyin eksikligi yuzunden vucutta ters tepki yapio butun enerjimi alio . ole saglikli seyleri yiyeyim bol bol olede kg veremiorum. en azindan doktor belki benim vucuduma gore diyet verir ama ole hazir listeasla kabul etmem bakicam bakalim .bilincli istiorum bu sefer
canim cocugum kucuk daha ole seyler yaptiramam guvenemem gidecek biyerde yok .
evet canm da iste o yanlisi ben bilmiorum .. ama eminimki yemekten vazgectigim seyin eksikligi yuzunden vucutta ters tepki yapio butun enerjimi alio . ole saglikli seyleri yiyeyim bol bol olede kg veremiorum. en azindan doktor belki benim vucuduma gore diyet verir ama ole hazir listeasla kabul etmem bakicam bakalim .bilincli istiorum bu sefer
Yok maalesef aşı var senelikAblam sen biliyorsundur belki..
Var mı böyle grip olmayı önleyecek iğne ?
Etkisi senelerce sürsün ama..
Yok canım sabah 8 e kadarharikasin Kadriss :)
ahh ahh bu hafta kacamak ne olursun yapma FIkriyecigim, takimi dusun lutfennnn....
Iremcim seninde spor programi yapman lazim kendine...
boyle veremn kilolari cok zor..
tebrikler canim:)
sagol canim:)
ee daha ne olsun, odul de varmis isin ucunda..
cok sevindim Hazalim boyle boyle eksiler artacak :)
sagol ablam, sen 4 saat mi nobetcisin bugun?
canim hata olmus listede kusura bakma:)
Hastayken istemez canı çocuğun ara ara dene ısrar etmedenHihoytt sonunda gecmisi bitirebildim..
Akin hicbir sey yemedi oyle uzaniyor..
1 makina camasir yikadim, kalkayimda kurutucuya atayim.
Yemezse nasil iyilesecek bu cocuk Allahim...
Ben ben benMenü yazmaya benim kadar üşeneniniz var mı acaba ?
Üşengeçlikten ne yediğimi unutuyorum bazen
Devlet hastanesine git önce dahiliyeye ben diyetisyene gitmek istiyorum de o tahlilleri yazip sevkederkaptancigim ben diyetisyene gidicem ya insallah . ama cok istio ya tahliller haric 50 tl cok yaw .. kendim diyet yapinca uykum geliyor cok halsizlesiorum . yesem olmuyorYawrukush
canim bu hafta malesef 10.yuz, yazmaya elim varmadiRica ederim canim. Birbirimize destek için burdayiz.
Kuzum süt versen balli ya da pekmezli. Boyle durumlar da istahsizliga karsi en kurtarici süt oluyor.
E madem kocan la kavgalisin ne diye beraber geldin be kadin:)))
Çok yakin akraba falan degilse ugrasma gülüm esine soyle güzel bi dille konussun. Ben nefret ediyorum boyle ilgisiz rahat kadinlardan benim de hep karsimà cikar. Bogasim geldi o kadinì .
Bana ne oluyosa :)))) Hey Yarabbim :))
Çok calismanin sonucu diyelim ozgem. Kiz biz kacinci olduk bu hafta ? Yazdin da ben mi kacirdim ? ?
ahh internet ahh, yine aldin Edayi bizden :)japtanim internetim bittiEsimden baglaniom bugun bitti sabaha
gulum Gonca ablada yazmis devlet hastanesine git bakalim, tahlilleri falan oradan hallettirirsin insallah..kaptancigim ben diyetisyene gidicem ya insallah . ama cok istio ya tahliller haric 50 tl cok yaw .. kendim diyet yapinca uykum geliyor cok halsizlesiorum . yesem olmuyorYawrukush
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | - | - | - | - | - | |
| haeshin | - | - | - | - | - | - | |
| gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
| tiffany20 | - | - | - | - | - | - | - |
| Burcak41 | - | - | - | - | - | - | |
| AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
| KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
| belindamm | - | - | - | - | - | - | |
| Alya008 | - | - | - | - | - | - | |
| edsoff | - | - | - | - | - | - | - |
| pembe hayaller | MUAF | - | - | - | - | - | - |
| marlin18 | ODUL MUAF | - | - | - | - | - | - |
| Saadetim33 | - | - | - | - | - | - | |
| Ebush_354 | - | - | - | - | - | - | |
| fyzanur | - | - | - | - | - | - | |
| Dersaadet_ | ODUL | - | - | - | - | - | - |
| gulpinargul | - | - | - | - | - | - | - |
| SIRA | İSİM | YAŞ | BOY | BAŞL. KG | GÜNCEL KG | HEDEF KG |
| 1 | umutLatahzen | 27 | 1.74 | 81 | - | 70 |
| 2 | pembe hayaller | 20 | 160 | 64 | 62.1 | 55 |
| 3 | haeshin | 33 | 168 | 76.1 | 61 | 60 |
| 4 | abesle_istigal | 29 | 175 | 104.2 | 75 | 75 |
| 5 | Alya008 | 29 | 158 | 74 | 69 | 55 |
| 6 | Burcak41 | 20 | 160 | 53 | 52 | 47 |
| 7 | Ebush_354 | 27 | 1.60 | 84 | 83.7 | 60 |
| 8 | gogo2405 | 38 | 167 | 77.5 | 66.9 | 60 |
| 9 | zey zey | 26 | 170 | 60.7 | 56.6 | 56 |
| 10 | Dersaadet_ | 22 | 1.70 | 83.6 | - | 55 |
| 11 | AKovser | 21 | 155 | 57.0 | 54.0 | 48 |
| 12 | gulpinargul | 23 | 153 | 89 | 81 | 58 |
| 13 | Karkralicesi | 28 | - | 73.2 | 69 | 65 |
| 14 | tiffany20 | 20 | 163 | 60.0 | 52 | 50 |
| 15 | fyfyfy | 36 | 155 | 67.2 | 55.1 | 55 |
| 16 | marlin18 | 33 | 157 | 62 | 57.1 | 51 |
| 17 | azimli anne | 29 | 158 | 81 | 77.6 | 55 |
| 18 | fyzanur | 26 | 159 | 79.6 | 78.5 | 49 |
| 19 | Zypzyp | 29 | 156 | 62.2 | 61.8 | 52 |
| 20 | belindamm | 28 | 162 | 72 | 67 | 62 |
| 21 | Saadetim33 | 28 | 153 | - | 70.5 | 55 |
| 22 | bnnu | 25 | 170 | 59.5 | 57.3 | 56.7 |
nereye almış başını gidiyor kız ,iki kere yürüme cezası aldım onları da yaptım bittiCezaların almış başını gidiyor bide merhametli olmasa düşünemiyorum :)
Şikayet değil o kadar merhametli olmasına rağmen Feyzanın bir sürü cezası var demek istemistimsen aramızı mı bozmaya çalışıyorsun
ayyy kıyamam hep bu arkadaş ortamından kaybediyoruz zatenYa arkadas ortamindaydik kiyamadim kendime herkes yiyordu melul melul baktim oyle cok zordu cok
ben gelince oldu bu hareketlilik dikkatini çekmiştir demiOlsun canım, uzun zamandır takımı böyle görmüyoruz, mutlu oldumm :)
ıyyy meyvede hiç svmiyorum ...dün zorla yarım elma yedim bisküvi yemeyim diye ...o bana 5 ay yeter artıkBen de bugün meyvenin dibine vurdumm
Ödül sayacam da ödül gibi ödül de değil kiii
sporunda menünde çok güzel canım :)Menulerimi yazayim
Dun
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
Cecil peyniri
10 civari zeytin
Zeytinyagi
Roka
Tereyagli kayisi
Aksam
Etli karnabahar
Tursu
Su 3 lt anca
Spor yok
Bugun
Sabah
Kilo bildirimi sonrasi sucuklu tost
ÖĞLE
karnabahar
Aksam
Kofte
Su simdilik 2 lt kadar
Spor
1 saat pilates
Su an bisikletteyim
kız benim zamanımda öyleydi kurallar değişmiş hahahhaKizlar son 1-2 saattir gecmisi okunaya calisiyorumbitirmeden de yazmak istemedim :)
Hos geldin canim memnun oldum ben de 2 gundur buradayim yeniyim daha :)
ismim Ebru 27yasindayim evliyim iste boyle :) hos geldin tekrar.. :)
Oyle yapicam zaten kuzum yarin ac karnina bugunki kilomu gorurum zaten muhtemelen :)
Yawrukush canim böylemi ben haftaya da unutursam diskalifiye mi olucam simdi ?
Bi haft bile olmadiki benim dahaaaaaa
Hem de tartildim soyledim ben soylemesen neyseeefyzanur
midesi bulanınca yiyemiyordur kuzucuk napsın ...inşallah çabuk düzelir ya çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorumKizlar Akin yanindan ayirmiyor beni..
Sabahtan beri alintilarimi yazamadim..
O kadar ugrastim kac saattir yemek yaptim agzini dahi acmiyor..
Kafami duvarlara vurasim var..
Hepinize simdiden iyi geceler.
umutLatahzen gulum dun menu tablosunda kucuk hatalar olmus kusuruma bakma Ebrucum..
Bugun daralma tablomuzu hazirlayacagim ve egzersiz paylasacagim.
1 günlük şok diyetler yasak mıneee sok diyet mi , takim kurallarimiza aykiri bir kere..
valla agzina biber surerim senin...
batman maskesi var Akinin onu taksam olur mu ki :))
canim duzenli ve saglikli bir beslenmeyle ve egzersizle cok rahat tum fazlaliklari vereceksin..
kurabiyeye yaptigini okuyunca guldum istemsiz, karincalara verseydin kuzum :))
sagol Hazalim, eksik olma canim..
ehehe sen yok musun sen @Alya008 :))
iyi seyirler canim, kinaniz guzel gecmistir umarim :)
vayyy Busem seytanin bacagini kirmissin sporlar sahane:))
sorma ya okumaktan başım döndü yeminleYa yine doldurmuşsunuz, daha yazan olmaz dedim ama
evett bir derdimn var forumunda kızın sorunuyla dalga geçmiş ,bir sürü kişiyi banlamış mune abla :)Kız @KarKralicesi ban mı
yemiş ne oldu ki üzgün yazıyo
Gözün aydın canımgünaydın arkadaşlar ,çok güzel bir hafta sonu diliyorum size...bugün kardeşim konyadan geliyor çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?