Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne olduğunu bilmiyorum, internette de yazıp bakmaya cesaret edemedim ama ben düşüncesinden bile kaşındımmm
Yok mu ki bir çaresiii
baktim akrbonat pudra sekeri dioolar . aynen internette okurken bile kasiniorum suan . belki burda deneyimi olan biri vardr die sordum

kaptancigim ben diyetisyene gidicem ya insallah . ama cok istio ya tahliller haric 50 tl cok yaw .. kendim diyet yapinca uykum geliyor cok halsizlesiorum . yesem olmuyor Yawrukush

Yalnış yaptığın birşeyler var demek ki canım..
Doğru beslenirsen böyle sorunların olmaz..
Küçük bir misal yeşilçay.. Eskiden diyet yaparken yeşilçay içmezsem dayanamıyordum..
Açlık hissi, yorgunluk, başağrısı, halsizlik derken mecbur yemek zorunda kalıyordum..
Ama günde 2-3 fincan yeşilçay içtiğim zaman bunların hiçbiri olmuyordu..
Demek ki ne yeyip içtiğimiz çok önemli..

Canim ilaclattir evi yaa artar yoksa her gecen gün :/
canim cocugum kucuk daha ole seyler yaptiramam guvenemem gidecek biyerde yok .

evet canm da iste o yanlisi ben bilmiorum .. ama eminimki yemekten vazgectigim seyin eksikligi yuzunden vucutta ters tepki yapio butun enerjimi alio . ole saglikli seyleri yiyeyim bol bol olede kg veremiorum. en azindan doktor belki benim vucuduma gore diyet verir ama ole hazir listeasla kabul etmem bakicam bakalim .bilincli istiorum bu sefer

Doğru tabi, kendi başına iş yapmaktansa doktorla devam etmek en iyisi olur..

Canim gidecek yer yoksa ilaclama olmaz zaten evdeyken.. insallah kurtulursunuz bian once

Ablam sen biliyorsundur belki..
Var mı böyle grip olmayı önleyecek iğne ?
Etkisi senelerce sürsün ama..
Yok maalesef aşı var senelik
Yok canım sabah 8 e kadar
Hihoytt sonunda gecmisi bitirebildim..
Akin hicbir sey yemedi oyle uzaniyor..
1 makina camasir yikadim, kalkayimda kurutucuya atayim.
Yemezse nasil iyilesecek bu cocuk Allahim...
Hastayken istemez canı çocuğun ara ara dene ısrar etmeden
Menü yazmaya benim kadar üşeneniniz var mı acaba ?
Üşengeçlikten ne yediğimi unutuyorum bazen
Ben ben ben
kaptancigim ben diyetisyene gidicem ya insallah . ama cok istio ya tahliller haric 50 tl cok yaw .. kendim diyet yapinca uykum geliyor cok halsizlesiorum . yesem olmuyor Yawrukush
Devlet hastanesine git önce dahiliyeye ben diyetisyene gitmek istiyorum de o tahlilleri yazip sevkeder

canim bu hafta malesef 10.yuz, yazmaya elim varmadi
Akina balli, nesquikli sut hazirladim kac kez icmedi, yemedi hicbirsey, simdi yatirdim...

japtanim internetim bitti Esimden baglaniom bugun bitti sabaha
ahh internet ahh, yine aldin Edayi bizden :)

gulum Gonca ablada yazmis devlet hastanesine git bakalim, tahlilleri falan oradan hallettirirsin insallah..

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen ------
haeshin ------
gogo2405-------
tiffany20-------
Burcak41 ------
AKovser-------
KarKralicesi-------
belindamm ------
Alya008 ------
edsoff-------
pembe hayallerMUAF------
marlin18ODUL MUAF------
Saadetim33 ----------
Ebush_354 MUAF------
fyzanur ------
Dersaadet_ODUL ------
gulpinargul-------

[/td][/td][/td][/td]

DARALMA TABLOMUZ

SIRAİSİMYAŞBOYBAŞL. KGGÜNCEL KGHEDEF KG
1umutLatahzen271.7481-70
2pembe hayaller201606462.155
3haeshin3316876.16160
4abesle_istigal29175104.27575
5Alya00829158746955
6Burcak4120160535247
7Ebush_354271.608483.760
8gogo24053816777.566.960
9zey zey2617060.756.656
10Dersaadet_221.7083.6-55
11AKovser2115557.054.048
12gulpinargul23153898158
13Karkralicesi28-73.26965
14tiffany202016360.05250
15fyfyfy3615567.255.155
16marlin18331576257.151
17azimli anne291588177.655
18fyzanur2615979.678.549
19Zypzyp2915662.261.852
20belindamm28162726762
21Saadetim3328153-70.555
22bnnu2517059.557.356.7

Cezaların almış başını gidiyor bide merhametli olmasa düşünemiyorum :)
nereye almış başını gidiyor kız ,iki kere yürüme cezası aldım onları da yaptım bitti

Şikayet değil o kadar merhametli olmasına rağmen Feyzanın bir sürü cezası var demek istemistim sen aramızı mı bozmaya çalışıyorsun

Ya arkadas ortamindaydik kiyamadim kendime herkes yiyordu melul melul baktim oyle cok zordu cok
ayyy kıyamam hep bu arkadaş ortamından kaybediyoruz zaten biride salata yenen bi yere gidelim desin yok işte illa hamburger olacak...kelimeler yetmedi anlaşılmama bari halden anla diyesim geliyor bağırarak

Olsun canım, uzun zamandır takımı böyle görmüyoruz, mutlu oldumm :)
ben gelince oldu bu hareketlilik dikkatini çekmiştir demi ben ben ben benim sayemde bak çekti dikkatini demi

Ben de bugün meyvenin dibine vurdumm
Ödül sayacam da ödül gibi ödül de değil kiii
ıyyy meyvede hiç svmiyorum ...dün zorla yarım elma yedim bisküvi yemeyim diye ...o bana 5 ay yeter artık ama muz hariç muzu çok seviyorum .

sporunda menünde çok güzel canım :)

kız benim zamanımda öyleydi kurallar değişmiş hahahha ayyy rezil oldum ne vuruyonnn

midesi bulanınca yiyemiyordur kuzucuk napsın ...inşallah çabuk düzelir ya çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum

1 günlük şok diyetler yasak mı eee Dahlia_ hurma diyeti felan yapınca bişey demiyodunuz ,ne bileyim kurallar bayağı değişmiş

Ya yine doldurmuşsunuz, daha yazan olmaz dedim ama
sorma ya okumaktan başım döndü yeminle

Kız @KarKralicesi ban mı
yemiş ne oldu ki üzgün yazıyo
evett bir derdimn var forumunda kızın sorunuyla dalga geçmiş ,bir sürü kişiyi banlamış mune abla :)

Yawrukush canım baş dönmemi sormuştun okudum da cevap yazmayı unutmuşum ...dahiliye doktoruna gittim ,kulağındaki dengeyi sağlayan taşlar yerinden oynamış dedi. kulak burun boğaza gitmen gerekiyor dedi. bugün randevu alıcam ona .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…