@Yawrukush canım baş dönmemi sormuştun okudum da cevap yazmayı unutmuşum ...dahiliye doktoruna gittim ,kulağındaki dengeyi sağlayan taşlar yerinden oynamış dedi. kulak burun boğaza gitmen gerekiyor dedi. bugün randevu alıcam ona .
saat olmuş öğlen hanım efendi anca geliyor
oynamış valla nasıl oynadıysa çıkmışlar yerindenNe yaptıysan artıkk kulağındaki taşları da oynatmışsın yerindennn
Geşmiş olsun canım, ihmal etme ama çabuk git..
ne gördünGece uyuyamadım, ilacı unutmuşum biraz geç alınca sabah kalkamıyorum
Bir de saçma sapan rüyalar gördüm, hala etkisindeyimmm
Ben de 1benim kardeşimde meramda 1.sınıfta. sen kaçıncı sınıftasın :)
oynamış valla nasıl oynadıysa çıkmışlar yerindençarşambaya randevu aldım işte bakalım varmıymış çaresi görcez.dengesizdim şimdi iyice dengemi kaybettim resmi olarak belgelendi
ne gördün
en rahat sene sonuna kadar değerlendir bu rahatlığı :)Ben de 1
nişanlın askerde ya onun etkisinde görmüşsün ozamanİşid-li falan saçma sapan rüyalar gürdüm
Ne gördüğümü de tam hatırlamıyorum ama etkisinden çıkamadım hala
nişanlın askerde ya onun etkisinde görmüşsün ozaman
Askeri özledin herhalde birde alerji ilaçları sebep oluyor olabilir kabus gibi rüyalaraGece uyuyamadım, ilacı unutmuşum biraz geç alınca sabah kalkamıyorum
Askeri özledin herhalde birde alerji ilaçları sebep oluyor olabilir kabus gibi rüyalara
Mesleğiniz nedir ? Hemşire misiniz bi anda öyle bi hisse kapıldım :))Sabah nöbetten geldim kızın okuluna geçtik yürüyüşe katilacakti kahvaltı falanda yapmadık aç aç ve uykusuz havada soğuk tören güzeldi ama çocuklar dondu soğukta tabi bizde. Şimdi kahvaltı bitti duş alıp yaticam bikaç saat. Yarın gündüz mesaim var bu ay garip oldu nöbet listesi benim haftasonu nöbetim yoktu ama yarın 8/16 çalışcam sonra üç gün evdeyim.
Canim sirkeli su karbonat falan ise yarar. Cogalmadan onlemini al .kizlar mutfagim kalerifer bocegi cikti ve git gide cogaliorlar deliricem kac gundur kasiniorum tiskintiden . sac derilerim kalkti kasinmaktan . ne yapabilirim ?
Akin pasa simdi nasil oldu ozgem ?canim bu hafta malesef 10.yuz, yazmaya elim varmadi
Akina balli, nesquikli sut hazirladim kac kez icmedi, yemedi hicbirsey, simdi yatirdim...
ahh internet ahh, yine aldin Edayi bizden :)
gulum Gonca ablada yazmis devlet hastanesine git bakalim, tahlilleri falan oradan hallettirirsin insallah..
Gözünaydin canim.günaydın arkadaşlar ,çok güzel bir hafta sonu diliyorum size...bugün kardeşim konyadan geliyor çok mutluyum :)
Allah kolaylik versin ablacim. Hiç sevmem gece calismayi. Otelde gece calisicam bütün gün zombi gibi geziyordum.Sabah nöbetten geldim kızın okuluna geçtik yürüyüşe katilacakti kahvaltı falanda yapmadık aç aç ve uykusuz havada soğuk tören güzeldi ama çocuklar dondu soğukta tabi bizde. Şimdi kahvaltı bitti duş alıp yaticam bikaç saat. Yarın gündüz mesaim var bu ay garip oldu nöbet listesi benim haftasonu nöbetim yoktu ama yarın 8/16 çalışcam sonra üç gün evdeyim.
Mesleğiniz nedir ? Hemşire misiniz bi anda öyle bi hisse kapıldım :))
DARALMA TABLOMUZ
Eki Görüntüle 1904589
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 umutLatahzen 27 1.74 81 - 70 2 pembe hayaller 20 160 64 62.1 55 3 haeshin 33 168 76.1 61 60 4 abesle_istigal 29 175 104.2 75 75 5 Alya008 29 158 74 69 55 6 Burcak41 20 160 53 52 47 7 Ebush_354 27 1.60 84 83.7 60 8 gogo2405 38 167 77.5 66.9 60 9 zey zey 26 170 60.7 56.6 56 10 Dersaadet_ 22 1.70 83.6 - 55 11 AKovser 21 155 57.0 54.0 48 12 gulpinargul 23 153 89 81 58 13 Karkralicesi 28 - 73.2 69 65 14 tiffany20 20 163 60.0 52 50 15 fyfyfy 36 155 67.2 55.1 55 16 marlin18 33 157 62 57.1 51 17 azimli anne 29 158 81 77.6 55 18 fyzanur 26 159 79.6 78.5 49 19 Zypzyp 29 156 62.2 61.8 52 20 belindamm 28 162 72 67 62 21 Saadetim33 28 153 - 70.5 55 22 bnnu 25 170 59.5 57.3 56.7
nereye almış başını gidiyor kız ,iki kere yürüme cezası aldım onları da yaptım bitti
ayyy kıyamam hep bu arkadaş ortamından kaybediyoruz zatenbiride salata yenen bi yere gidelim desin yok işte illa hamburger olacak...kelimeler yetmedi anlaşılmama bari halden anla diyesim geliyor bağırarak
ben gelince oldu bu hareketlilik dikkatini çekmiştir demiben ben ben benim sayemde bak çekti dikkatini demi
ıyyy meyvede hiç svmiyorum ...dün zorla yarım elma yedim bisküvi yemeyim diye ...o bana 5 ay yeter artıkama muz hariç muzu çok seviyorum .
sporunda menünde çok güzel canım :)
kız benim zamanımda öyleydi kurallar değişmiş hahahhaayyy rezil oldum ne vuruyonnn
midesi bulanınca yiyemiyordur kuzucuk napsın ...inşallah çabuk düzelir ya çocukların hasta olmasına hiç dayanamıyorum
1 günlük şok diyetler yasak mıeee Dahlia_ hurma diyeti felan yapınca bişey demiyodunuz ,ne bileyim kurallar bayağı değişmiş
sorma ya okumaktan başım döndü yeminle
evett bir derdimn var forumunda kızın sorunuyla dalga geçmiş ,bir sürü kişiyi banlamış mune abla :)
günaydın arkadaşlar ,çok güzel bir hafta sonu diliyorum size...bugün kardeşim konyadan geliyor çok mutluyum :)
günaydın ebruş kız seni gördükçe aklıma @E-brulim geliyor. çok özledim ya@Yawrukush numarasını atıcaktıda akın hasta diye akıl kalmadı kızda :)
Gece uyuyamadım, ilacı unutmuşum biraz geç alınca sabah kalkamıyorum
Can'ımcım ben tartıldım şuanki güncel kilom 79.5
Başlangıçtaki net kilom da. 81.3 tü bu arada
Tabloda düzeltmek istersen diye söylemek istedim :)
Kızım yollamak istiyo gibiydin benim vurarım tebii
Can'ım gözün aydıın :) orda mı okuyor kardeşin..
Bu arada geçmiş olsun canım benim..
Ebuşumu ben de çok özledim yasgiremiyo pek bebişle evle uğraşmaktan.. yerim o bebişiiii :)
Gece ben de hiç uyuyamadım yaaa sabaha karşı uyudum öğlende uyandım nerdeyse ve bende saçma sapan rüyalar gördüm uyandım da kurtuldum
Aynen canım ya uyanınca kurtuldum diye sevindim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?