Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne yaptıysan artıkk kulağındaki taşları da oynatmışsın yerindennn

Geşmiş olsun canım, ihmal etme ama çabuk git..

Ne yaptıysan artıkk kulağındaki taşları da oynatmışsın yerindennn

Geşmiş olsun canım, ihmal etme ama çabuk git..
oynamış valla nasıl oynadıysa çıkmışlar yerinden çarşambaya randevu aldım işte bakalım varmıymış çaresi görcez.dengesizdim şimdi iyice dengemi kaybettim resmi olarak belgelendi

Sabah nöbetten geldim kızın okuluna geçtik yürüyüşe katilacakti kahvaltı falanda yapmadık aç aç ve uykusuz havada soğuk tören güzeldi ama çocuklar dondu soğukta tabi bizde. Şimdi kahvaltı bitti duş alıp yaticam bikaç saat. Yarın gündüz mesaim var bu ay garip oldu nöbet listesi benim haftasonu nöbetim yoktu ama yarın 8/16 çalışcam sonra üç gün evdeyim.

Askeri özledin herhalde birde alerji ilaçları sebep oluyor olabilir kabus gibi rüyalara

Olabilir ablacım, ne zamandır uyku düzenim alt üst olmuş durumda, gece 10-15 kez uyanıyorum belki, haliyle ne uykumu alabiliyorum, ne dinlenebiliyorum.. Gördüğüm kabuslar da cabası..

Mesleğiniz nedir ? Hemşire misiniz bi anda öyle bi hisse kapıldım :))

kizlar mutfagim kalerifer bocegi cikti ve git gide cogaliorlar deliricem kac gundur kasiniorum tiskintiden . sac derilerim kalkti kasinmaktan . ne yapabilirim ?
Canim sirkeli su karbonat falan ise yarar. Cogalmadan onlemini al .
Akin pasa simdi nasil oldu ozgem ?
günaydın arkadaşlar ,çok güzel bir hafta sonu diliyorum size...bugün kardeşim konyadan geliyor çok mutluyum :)
Gözünaydin canim.
Allah kolaylik versin ablacim. Hiç sevmem gece calismayi. Otelde gece calisicam bütün gün zombi gibi geziyordum.
Mesleğiniz nedir ? Hemşire misiniz bi anda öyle bi hisse kapıldım :))

Evet canim gonca abla hemsire.

Kızlaaar herkese selam öncelikle..

Bugün sabah tartıldım veee çok mutluyum..
Başlangıç kg: 81.3 tü Güncel kg: 79.5.

Kızlar anladım ki kışın su sevmemem de kilo almama sebepmiş 4 gündür her gün 3 lt su içiyorum ve çoook mutluyum
Bu arada ben bile inanamadım bu kadar gittiğine 3 günde ama ödem felan gitti demek ki..
Başarılarımın devamını bekliyorum

Can'ımcım ben tartıldım şuanki güncel kilom 79.5
Başlangıçtaki net kilom da. 81.3 tü bu arada
Tabloda düzeltmek istersen diye söylemek istedim :)

Kızım yollamak istiyo gibiydin benim vurarım tebii

günaydın arkadaşlar ,çok güzel bir hafta sonu diliyorum size...bugün kardeşim konyadan geliyor çok mutluyum :)

Can'ım gözün aydıın :) orda mı okuyor kardeşin..
Bu arada geçmiş olsun canım benim..

günaydın ebruş kız seni gördükçe aklıma @E-brulim geliyor. çok özledim ya @Yawrukush numarasını atıcaktıda akın hasta diye akıl kalmadı kızda :)

Ebuşumu ben de çok özledim yas giremiyo pek bebişle evle uğraşmaktan.. yerim o bebişiiii :)

Gece uyuyamadım, ilacı unutmuşum biraz geç alınca sabah kalkamıyorum
Bir de saçma sapan rüyalar gördüm, hala etkisindeyimmm

Gece ben de hiç uyuyamadım yaaa sabaha karşı uyudum öğlende uyandım nerdeyse ve bende saçma sapan rüyalar gördüm uyandım da kurtuldum

Aynen canım ya uyanınca kurtuldum diye sevindim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…