Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen canım sorma bitmiyor neler neler yaşadıysa anlat anlat.vallahi akşama eşime konuşmayalım kafa dinlemek istiyorum diyorum o kadar ki beynim gitti. ve uzun süre kalacaklar
Ya da dinliyomuş gibi yapın dinlemeyin ben bazen öyle yapıyorum çok konuştuklarında. Çünkü o tarz insanlar senin dinleyip dinlemediğinin farkında değil. Önemli olan onların konuşması.

Ay Allah yardımcın olsun Hazalım.. Misafiri severim ama yatılı olmayananınııı
Hele çocuk benden uzak dursun..

İyi geceler canımmm :)
Ay kuzum çocukları ben severim de bunlar canavar resmen :) anne umursamaz bakalım eşim konuşacam diyordu en son

günaydın ebruş kız seni gördükçe aklıma E-brulim geliyor. çok özledim ya Yawrukush numarasını atıcaktıda akın hasta diye akıl kalmadı kızda :)
Biz de çok özledik canım onu bebişle ilgileniyor yorucu bir süreçten geçiyor ev taşıması da yapacaklardı. İnşallah en kısa sürede döner aramıza

nasılsın canım napıyosun :)hafta sonu pilanın neler :)
Dışarı çıkarım belki çıkamazsam da evde ders çalışırım :) adım yarışması var bugün çıkmaya çalışırım sınavlarıma da az kaldı çok son zamanlara bırakmak istemiyorum yetişmez yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…