Hayır izne ayırmayın beni söz artık kaçamak yok bu hafta ama ben bu hafta ödül yapmamıştımki yaptımda hatırlamıyom uyum yoksatamam ama bu hafta baska kacamak yok canim!
bak soz verdin, eger kacamak yaparsan izne ayiralim seni el birligiyle..
anlastik mi?
Akraba da uzaktan ablam valla bugün dedim kardeşimin düğünü olacak oraya giderim bir haftaya en az dönmem hiç oralı olmadı artık ne yapacağımı şaştımNe biçim insanlar garip sizin akrabanizmi bunlar nasıl bi rahatlık.
Tebrikler kızlar 5300 adım atmışım bende yazmayı unuttum dün
Katılıyorum
Geç odana çalış gülüm napican
Bende bende
Hoşgeldin aramıza fazla kilon yokmuş senin verirsin kısa zamanda.
Hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bir şekilde verirsin kiloları.ben de HazalGünaydın kızlar benim de adım ırmak cok tesekkurler sıcak kanliliginiz için ☺☺
Kullanıcı Adı : ADRS
İsim (İsteğe Bağlı ):IRMAK
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : BEKAR
Çocuk Sayısı ve yaşları:YOK
Yaşadığınız şehir:ISTANBUL
Boyunuz :159
Kilonuz: 52
Hedef kilonuz :48
Kilo alma hikayeniz :Hormon dengesizligi insulin direnci ve yalnis beslenme tatliya duskunluk
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? daha once 47-48 kiloydum ve daha mutluydum ama herseyden onemlisi saglik ve insulun direncini yenmek ilerde seker riskim varmis doktor dedi
Değil Sibelim ama yine de yerleştiler bugün halimi görsen inan acırdınOnlar pis isirir ya eger ayni seyden bahsediyorsak çok acıtįr.
Ben bunu yogurtlu yapiyorum . Eriste yesil mercimek sogan yogurt ayranli çorba gibi oluyor.
Yuh artik diyeydin. Çok yakin akraban mi Hazalım?
Tebrikler canlar.
Niye ban konulmustu ki Irem e?
Hos geldin gülüm e kilon da pek yokmuş. Su gibi verirsin. Ben Sibel. 28 yasındayım bir oglum var.
5 6mıben bugün 5,6 tane minik poaça yedim
Hoşgeldin haticem iyiyiz sen nasilsin yoksa geri mi geldineski takim arkadaslarim selam nasilsiniz nasil gidiyor diyetler
Çok beğendim menünü canım afiyet olsunSabah
1 bardak sirkeli su
2 tane kuru incir
Kahvaltı
Melemen
Bi tutam roka
Bikaç dilim domates
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek ( tam buğday )
Öğle
1 tabak ıspanak
3-4 kaşık yoğurt
Akşam
1 tabak karalahana yemeği
Yeşillik salatası
Spor
120 sguat
+ şu saate kadar oturmadan temizlik koşturmaca :)
Su
3 litre
Adım
6000 (şimdilik)
@Yawrukush @AKovser
Oo yarın hafta içi , iddialıyım*** YARIŞMA ***
Yarın ADIM yarışması yapıyoruz...
Akşam 22-ye kadar kaç adım attığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin, Bol ter atmalar..
Su çok az kuzum yabugün menüm
sabah : 2 poaça
peynir
zeytin
domates
öğlen : 3 poaça
peynir
domates
akşam : 2 poaça
3 kaşık patlıcan
2 lahana
1 kaşık et
su :4 bardak
@Yawrukush
Niye kız yemeeee ne güzel menü veriyorsun işteBide 5 6 tane diyo 7 tane yemis pogaca
Ama ben de yarin fena yicem sanirim
Özgem malum misafirim var evde full iş yaptım yineM M_atruska , B belindamm ,Ebush_354 , @gulpinargul , @haeshin , @tiffany20 , @KarKralicesi , Alya008 , marlin18 , @Burcak41 ,@edsoff nerelerdesiniz hafta sonu kacaklari??
Yok be canim niye karsi olalim . Senin iyiliğini iicn ama kotu bir menü kabul et.yok yok bugün kesin çok kötü bir günherkes bana karşı
Gittim Özgem. Bizim dükkan her gün acik. Non stop :)bugun de gittin mi dukkana canim?
bugun seni goremedim ondan yazdim hafta sonu kacaklari diye, ne var ne yok Sibelim?
Değil Sibelim ama yine de yerleştiler bugün halimi görsen inan acırdın
Aslında gönlüm bisikletten yana ama malum asıl amaç bebiş zayıflama da bu süreçte gebelik olsa bile dışarı çıkamasam bile günlük yürüyüşü bantta da yapabilirim diye düşündüm ama bisikletin bir sıkıntısı olur mu onu bilmiyorum ama biraz daha araştırma yaptıktan sonra kesin karara varacağım sanırım canımbu siralar hep istesin ablacim , yoruldun epey..
bitti mi bugun nobetin?
canim cumadan cumaya guncelliyorum daralma tablosunu :)
canim yuruyus bandi da , bisiklette bende oldukca is goruyorlar evde.
Bende gecen sene bisiklet aldim.
senin gibi yuruyus bandi ve bisiklet arasinda kalmistim.
daha az yer kapladigi icin ve daha uygun fiyatli oldugu icin bisiklette karar kildim.
ve onun sayesinde cok guzel kilolar verdim.
takimda bisikleti olan arkadaslarda var, yuruyus bandi olanlarda.
duzenli kullandiginda ikisi de cok guzel kilo verdirip, sIkIlastiriyor.
sen kendi durumuna gore karar ver gulum.
maddi olarak, yer kaplamasi acisindan vs...
Menün güzel olmuş kuzumSabah
1 bardak sirkeli su
2 tane kuru incir
Kahvaltı
Melemen
Bi tutam roka
Bikaç dilim domates
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek ( tam buğday )
Öğle
1 tabak ıspanak
3-4 kaşık yoğurt
Akşam
1 tabak karalahana yemeği
Yeşillik salatası
Spor
120 sguat
+ şu saate kadar oturmadan temizlik koşturmaca :)
Su
3 litre
Adım
6000 (şimdilik)
@Yawrukush @AKovser
cok cok guzel canim
Çok beğendim menünü canım afiyet olsun
Niye kız yemeeee ne güzel menü veriyorsun işte
Ben bugün biraz kaçaktım.. Mevlidimiz vardı sonra da kaç gündür evden çıkmadım eşim biraz açılayım diye gezelim dedi..M M_atruska , B belindamm ,Ebush_354 , @gulpinargul , @haeshin , @tiffany20 , @KarKralicesi , Alya008 , marlin18 , @Burcak41 ,@edsoff nerelerdesiniz hafta sonu kacaklari??
Tamam kuzum günün falan mı varGercek miii :) cok sevindim :)
Tesekkur ederim kuzuum :)
Kuzucum yaa yarin misafirim gelcek öyle ozene bozene hazirladim kii yemesem aglarim
Zaten hamur isi tatli felan yemem yasak bakma ayda yilda bi misafirim gelcek de yicem abartmadan tabiiki.. ucundan ucundan yerim :) sonraki gunlerde ben sporla yakarim fazlasiyla size söz :)
Takimi dereceye goturceez
Menün güzel olmuş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?