Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akraba da uzaktan ablam valla bugün dedim kardeşimin düğünü olacak oraya giderim bir haftaya en az dönmem hiç oralı olmadı artık ne yapacağımı şaştım

Hoşgeldin canım inşallah sağlıklı bir şekilde verirsin kiloları.ben de Hazal

Değil Sibelim ama yine de yerleştiler bugün halimi görsen inan acırdın

Çok beğendim menünü canım afiyet olsun

sagligim iyi sükür canim geleyim arada takilayim benim diger topikten arkadaslarimda var burada Ebush_354 M M_atruska bebis yok canim bi kimyasal düsük daha oldu agustos sonunda bekliyorum bakalim
UmutLatahzen de var gülüm gel valla nöbetten dolayi pek yazmıyorum sana yoğun oluyorsun diye

yok yok bugün kesin çok kötü bir gün herkes bana karşı
Yok be canim niye karsi olalim . Senin iyiliğini iicn ama kotu bir menü kabul et.
bugun de gittin mi dukkana canim?
bugun seni goremedim ondan yazdim hafta sonu kacaklari diye, ne var ne yok Sibelim?
Gittim Özgem. Bizim dükkan her gün acik. Non stop :)
Değil Sibelim ama yine de yerleştiler bugün halimi görsen inan acırdın

Haydeee ne deli kadinmis. Soyleyebilirler acikcasi madem o kadar dert li babasınin evine gitsin. Ne insanlar var arkadas ? ???

Aslında gönlüm bisikletten yana ama malum asıl amaç bebiş zayıflama da bu süreçte gebelik olsa bile dışarı çıkamasam bile günlük yürüyüşü bantta da yapabilirim diye düşündüm ama bisikletin bir sıkıntısı olur mu onu bilmiyorum ama biraz daha araştırma yaptıktan sonra kesin karara varacağım sanırım canım

Menün güzel olmuş kuzum

cok cok guzel canim

Gercek miii :) cok sevindim :)

Çok beğendim menünü canım afiyet olsun

Tesekkur ederim kuzuum :)

Niye kız yemeeee ne güzel menü veriyorsun işte

Kuzucum yaa yarin misafirim gelcek öyle ozene bozene hazirladim kii yemesem aglarim
Zaten hamur isi tatli felan yemem yasak bakma ayda yilda bi misafirim gelcek de yicem abartmadan tabiiki.. ucundan ucundan yerim :) sonraki gunlerde ben sporla yakarim fazlasiyla size söz :)
Takimi dereceye goturceez

Tamam kuzum günün falan mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…