derse geç kalcam geldiğimde burda ol
hoşbulduk irem
anaamm çok kalabalık burası bir sürü rakibee var burdaçok pis hırslandım
Ben mi?kız bizim spor yalan oldu spor yapmamak için yedin o banı demi
Canım ben 74 kiloydum şuan 69 güncel kilom evet cuma günleri tartı günü canım sabah aç karnına tartılıp bildirim yapıyoz:))bende memnun oldum canım senin hedefin kaç ve şuan kaç kilosun cuma günü yazıcaz değilmi ne kadar verdiimizi
Canım s health programı yükleyebilirsin ben gayet memnunum:))adımsayardan memnun musun doğru sonuç veriyormu ona göre bende yükleyim :)
Bencede alma canım Buhafta kaçamak yok artık özge kesin oyar bizi senle bana fena ihtar yaptı bol yürüyüşlerin olsun:))günaydın kızlar, yemekhaneye gittim yemek yedim şimdide ders başlayana kadar bilgisayar odasında takılıcam :)
yemek hanede makarnayla kompostoyu almadımadım sayarda indirdim bakalım kaç adım atıcam ,şuan 4779dayım . doğru sayıyormu acaba . bi kırtasiyeye gidip geliyorum yürüyüş olsun
napacan okadar yapabilecenmiDahlia_ fatimem geçen adım yarışmasında rekor kaçtı ya ?
Hehe zorsundum demiyodaBen mi?
Bugün başlıoz kanka sıkı sıkı
Gece yatmadan alarm kurdum sabah 6da kalkıp spor yapmak için
gece1,30da kalktım sular kesikti
iptal ettim tabe alarmı
sana gıcık oluyorum biliyorsun diilmiHehe zorsundum demiyoda
Niyekisana gıcık oluyorum biliyorsun diilmi
Cidden mi gıcık oluyosun bana şakalarım hoşuna gitmiyosa yapmam bidahasana gıcık oluyorum biliyorsun diilmi
Beni ezikliyosun hepNiyeki
yok kız
Cidden mi gıcık oluyosun bana şakalarım hoşuna gitmiyosa yapmam bidaha
Tatlım benseni eziklermiyim hiç hani insan sevdiğini yerden yere vururmuşya işte benimki o hesap sevdiğimden yaniBeni ezikliyosun hep
yok kızne gıcık olcam sana ayol
Tatlım benseni eziklermiyim hiç hani insan sevdiğini yerden yere vururmuşya işte benimki o hesap sevdiğimden yani
Dur seni durdurimevde sarma var biri beni durdursunnnnn
ne çok sigara içiyosun kıracam o elini senin
ben bugün bayağı yürüdüm kendimce , senin sporunuda bekliyorumBen mi?
Bugün başlıoz kanka sıkı sıkı
Gece yatmadan alarm kurdum sabah 6da kalkıp spor yapmak için
gece1,30da kalktım sular kesikti
iptal ettim tabe alarmı
sana daha çok ayar çektiCanım ben 74 kiloydum şuan 69 güncel kilom evet cuma günleri tartı günü canım sabah aç karnına tartılıp bildirim yapıyoz:))
Canım s health programı yükleyebilirsin ben gayet memnunum:))
Bencede alma canım Buhafta kaçamak yok artık özge kesin oyar bizi senle bana fena ihtar yaptı bol yürüyüşlerin olsun:))
napacan okadar yapabilecenmiyapta görim
ayyyy bebişim benim aferin hep böyle ol yollarımı gözle
bekliyorum 20 gibi napacan o saatte kadarSaat 20 gibi gelirim, çok konuşmayın acıyın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?