Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benimde 10 sene evvel dedem vefat etmisti canim..
ve misafirlere hizmet etmekten kendi acimizi yasayamamistik.
o kadar uzulmus ve sinirlenmistim ki bu duruma, seni cok iyi anliyorum.
insanlar bassagligina gelsinler, sagolsunlar ama yedirmek, icirmek neden hic aklim almiyor...

hem site vuriy hem siz be kaptanım
gelsin cezalarrr :))

tamam canım enm kısa zamanda doldurayım formu ama yarından sonra kongre ve ralli için antalyay gidiyırum bu hafta menü paylaşmam zor olabilir oradaki yoğunluktan
tekrar hos geldin canim aramiza sen firsat buldugunda doldur formu, kongreden sonrada menulerini yazarsin gulum :)

bugunkü menümü yazayım
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
çok az domates
10 tane yeşil zeytin çeyrek kepek ekmeği
Ara öğün:
1 salep
orta kahve
Öğlen:
bir tabak kuru meyveli yoğurt
canim hosgeldin aramiza, ilk gunden menunude yazmissin cok guzel:)
fakat menunu sabah, oglen, aksam, ara ogunler, su miktari ve egzersizlerin olacak sekilde tam yazarsan, bende menu-egzersiz tablomuza rahatca isleyebilirim :)

tekrar hosgeldin canim, ben Ozge 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, bede egitimi ogretmeniyim.
diyet-egzersiz ile alakali aklina her ne takilirsa her zaman sorabilirsin :)

nane- limon ici canim, simdi nasilsin acaba, insallah toparlamissindir...

harikasin bugun bakalim tum hafta enerjin boyle devam edebilecek mi :))

tamamdır canım ben hafta içi her gün girerim ama haftasonu giremeyebilirim sıkıntı olurmu beni listeden atmazsınız demi
hafta sonu takimimiz cok aktif olmuyor, girebilirsen girip hizlica menunu yazarsin sadece canim.:)

canim cok dogru seyler yapiyorsun.
gunde 2-3dilim ekmek tuketebilirsin.
su icmeyi ihmal etme.
her turlu et urunu, yumurta, sut, sebze ve gunde 1-2 adet meyve tuketebilirsin.
7den sonra yememende cok cok guzel canim :)
verecegin kiloda az canim, hizlica verirsin :)

günlük 20 dk-yarım saat sporum var canım
oğlumla mekik çekip zıplıyoz dans ediyoruz allah ne verdiyse yakalamaç oynuyoruz her telden çalıyoruz amaç hareket olsun
cok guzel:)
bugunde yapabildin mi egzersiz?

aramiza tekrar donmene cok sevindim canim..
600 gr verirsin cumaya kadar merak etme hic...
İnşALLAH verebilirim...

fyzanur börek mi kimin aklına ne gelecekmiş ki ben anlamadım? :)

B belindamm moralim iyi elhamdülillah sen nasılsın? Kaç kilo verip kaç kilo almıştın ki sen geri?

neden veremeyesin canim, simdiye kadar hep verdin :)
feyza bana diyor dun 7tane pogaca yemiste, senin borekleri gorunce aklina gelcem Ozgenin diyor :)

Ya gerçekten bnde anlayamıyorum insan herşeyi bırakıyor misafirlerin derdine dusuyo ya yine geliyorlar Allah razı olsun ama çay yemek vermeden kalkamiyorlar çok sinir oldum bnde ama yapacak bisey yok

TAKIM ICI ESLESTIRME
  • Kizlar bugunden itibaren haftaya pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.

1.GRUP

aaa eşlerim değişmiş :) neye göre belirledin bu eşleri özgecim :)

iyiyiz canim sen nasilsin?
Okulda miydin, nasil gecti gunun?
Okuldaydim ya bol bol dinlemeli bir gundu. Fiziksel olarak olmasa da beynimizi oldukça yoran bir gun oldu geldim yurttayim yemek yedim ancak uzandim iki hafta sonra vizelerim başlıyor ondan biraz yoğun bir dönem siz neler yaptiniz? İyidir insallah gununuz :)))

AKovser e benzedim açken mutluyum

eee ne demişler körle yatan şaşı kalkar

Evde biraz işim vardı, sonra hazırlanıp çıkacaktım akşam demiştim sana evde olmuyorum 2 saat kadar, bize göre 20:15 gibi geliyorum eve, 21-e kadar yemek falan derken sizde 20 oluyor hemen koşuyorum takıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…