- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
3-4 gün bunuda yaptım.maydanozu lımonu ve bıraz suyu robottan cekıp ıcıyosun cnm cok faydalı olculer su an aklımda yok ama netten bı arastır ıstersenac karınla yemeklerden once ıcılıyor
Canım sen soğan kürü nü denedinmi yada incir kürü hamile kalmayı kolaylaştıriyormusBende cocuk düşündüğümden içemiyorum
Tadı çok iğrenç içilmiyomaydanozu lımonu ve bıraz suyu robottan cekıp ıcıyosun cnm cok faydalı olculer su an aklımda yok ama netten bı arastır ıstersenac karınla yemeklerden once ıcılıyor
Ben maydanoz kürününde düşüğe yolaaçtığını duymuştumYeşilçay cok iyi geliodu. tekrar başlıyasım var bu aralar
maydonoz kürü nasıl?
Canım gecen ayda yaptım sogan kürü bu aydaCanım sen soğan kürü nü denedinmi yada incir kürü hamile kalmayı kolaylaştıriyormus
Tadı çok iğrenç içilmiyo
Ben maydanoz kürününde düşüğe yolaaçtığını duymuştum
Canım Akşam yemegini suyunu sporu ekleyip Akşam paylaşırsan daha rahat bakılır menüne.kızlar ben geldimm çok giremedim yoğunluktan ancak gelebildim
dün sabah 59.800
bu sanah 59,500
dün akşam bir kase sarma ve meyve kokteyli götürdüm mideye
bugun menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta domates zeytin
öğlen : yoğurltlu müsli bir tabak
Saadetim hemen menünü paylaş seni eleştiricemCanım Akşam yemegini suyunu sporu ekleyip Akşam paylaşırsan daha rahat bakılır menüne.
Bu hafta hiç bişi yeme gözüm üzerinde kaçamak yaparsan bol bol elestirileririm seni sonra feyza gibi dilimizden kurtulamazsın
Tebrikler canlar :)
Adimlariniz daim olsun supersiniz :)...Takim ici ilk 3...
1. sira
B belindamm arkadasimiza ait
2. sirada onu takip eden @Dersaadet_ yeraliyor
3.'lük
Alya008 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybedenmarlin18 ide
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
gel canim buyur, elbette yerimiz var :)Merhaba kizlar yer varmi acaba ☺
tekrar hosgeldin canim , 10 kiloyu hizla verirsin insallah.Kullanici adim=Masalim_
iSmim =iki ismim var Seda
1 bucuk yillik Evliyim
Çocuğum yok INŞALLAH nasip olur
Yaşım 26
kilom 87
Boyum 162
Kilo alma nedenim psikolojik sorunlar
Vermek istedigim enbuyuk nedeni hamilelik
Hedefim 77
Suanlik amacim 10 kilo vermek İNŞALLAH
Aysenurcum sende hosgeldin canim aramiza:)Kullanıcı Adı : naneli_sekerim
İsim (İsteğe Bağlı ): Aysenur
Yaşınız : 21
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 oglum var 1 bucuk yasında
Yaşadığınız şehir: bıngol ama kayserılıyım :)
Boyunuz : 170
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz ılk hedefım 70
Kilo alma hikayeniz : hıkayem yok kendımı bıldım bılrlı kıloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Yasımdan buyuk gosterıyorum bundan artık bıktım ve daha guzel seyler goymek ıstıyorum
canim ben tum bilgilerinizi kontrol edip seni bilgilendirecegim :)@AKovser canim ben baktimda haziran basinda ayrilmisim neyazikki daha 5 ay olmus ben 6 ay oldu sanmistim
hergun menu yaziyor musun, takimda aktif misin, duzenli spor yapiyor musun, kacamaklardan uzak duruyor musun...Çok net kriterler yok
Vurdum duymaz kör ayvaz olmicaksın
Ve emek var mı yok mu ona bakiliyo..
Dogru mu anlamisim ?
Yok yok sen Kaçamaklar yap ben seni eleştireyimSaadetim hemen menünü paylaş seni eleştiricem
Hehe benim kaçamak yapmak gibi bir şansım yok özgenin gözü üstümde 1ken 2 oldunuz nasıl kaçamak yapabilirimkiBu hafta hiç bişi yeme gözüm üzerinde kaçamak yaparsan bol bol elestirileririm seni sonra feyza gibi dilimizden kurtulamazsın
Nice mutlu yıllara eşinle kuzum. afiyet olsunSelamlar güzeller. Bir aksilik olmazsa esimle ogleden sonra yemek yicez disarda. Esimin erken doğum günü yemegi olacak. Sizde ne var ne yok??
Ama bak dondurma yiyorsun hala doymadın kaçamaklaraHehe benim kaçamak yapmak gibi bir şansım yok özgenin gözü üstümde 1ken 2 oldunuz nasıl kaçamak yapabilirimki
canim bak daha oncede kilolarini verdin, istedikten sora yapabildigini biliyorsun...Kizlar yaaa havalardan mi neden bilmem bana bir bıkkınlık geldi.hicbirsey yapasim yok.diyet modunda değilim hic.önceden cok azimliydim.simdi o azmin yarısı yok.nerdeyse kilo vermekten vaz geçicem. Ama yapamam.kizlar esimin kuzeniyle iddiaya girdik.Mayıs basina kadar ben 52 olmalıyım. Yoksa dillerinden kurtulamam.önceden olsa hic sorun degil di .cok kararli ve azimliydim ama şimdi herşeyden vazgecesim var.neden bilmiyorum
canim sen izin istemistin, ne zaman donecegin de belli degildi.Yawrukush ben takım icii eşleştirmede yokum :/
canim kizlarda soylemisler:) bende hatirlatayim.kızlar ben geldimm çok giremedim yoğunluktan ancak gelebildim
dün sabah 59.800
bu sanah 59,500
dün akşam bir kase sarma ve meyve kokteyli götürdüm mideye
bugun menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta domates zeytin
öğlen : yoğurltlu müsli bir tabak
ay sen ne alemsin Esmacim :))Kızlar selam :) siyah noktalarımı sıkıp burnumda kırmızı benek benek iz yapan ben, bu halde okula rezil olmaya gidiyorum
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ben esma :)
kolay gelsin ablam :)Bugünde evdeyim biraz ortalık topladım makinaları çalıştırdım suların kesilmesi cumaya kalmış cuma sabah 7 den cumartesi akşam 8 e kadar kesilecekmis o yüzden çamaşır kalmasın yıkayayım bitsin.
yediysen yandin canim...özge bak dondurma yiyorum hadi bana ceza yaz
kucuk bir parca yiyebilirsin canim, bol cevizli oluyor onlar:)bana da arkadasim Elazığ dan cevizki sucuk getirmiş az yesem m diye dusunuyorum yatakta gercekten oturfum bunu dusunuyorum
ohh keyfiniz bol olsun guzelim:)Selamlar güzeller. Bir aksilik olmazsa esimle ogleden sonra yemek yicez disarda. Esimin erken doğum günü yemegi olacak. Sizde ne var ne yok??
canim diyetin ilk haftalarinda odem vsden dolayi fazlaca gidiyor kilolar..kızlar cuma gunu tartılmıstım 78 cıktım bu sabah 75.1 cıktım sızce sıskınlık mı vardı yoksa tartı dan mı ama tartım dogru emınım. su da olabılır sabhları lımonlu ılık su ıcmeye basladım bırde ekmegı kestım kep ekmek yıyorum
evet canim cok tavsiye edilmiyor...Bu yeşil çay hamileliğin ilk aylarında düşük tehlikesi yapıyordu dimi?
evet canim senin menuler hep guzel,Yok yok sen Kaçamaklar yap ben seni eleştireyimayrıca benim menüler genelde güzel dimi özgem
Yakalarsam kaçamağını ozaman sen benim çenemden kurtulamazsın haberin olsunYok yok sen Kaçamaklar yap ben seni eleştireyimayrıca benim menüler genelde güzel dimi özgem
sirf cenesin zaten, takimcak yaka silktik, gozumuz korktu :))Yakalarsam kaçamağını ozaman sen benim çenemden kurtulamazsın haberin olsun
evet canim senin menuler hep guzel,Alya008 ninkiler bekle ki haftada 1 gun falan ancak kacamaksiz oluyor :))
sirf cenesin zaten, takimcak yaka silktik, gozumuz korktu :))
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | - | - | ||||
| haeshin | - | - | - | - | - | ||
| gogo2405 | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | 200IA | - | - | - |
| tiffany20 | - | - | - | - | - | - | |
| Burcak41 | - | - | - | ||||
| AKovser | - | - | - | ||||
| KarKralicesi | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | - | - | - | |
| belindamm | - | - | - | ||||
| Alya008 | ODUL | 250IA | - | - | - | ||
| edsoff | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | - | - | - | - |
| pembe hayaller | MUAF | MUAF | MUAF | - | - | - | - |
| Adsr | - | - | - | - | - | ||
| marlin18 | ODUL MUAF | 200IA | - | 15DK Y 100IA | - | - | - |
| Saadetim33 | - | - | - | ||||
| murphmercy | - | - | - | - | - | - | |
| Ebush_354 | - | - | - | ||||
| fyzanur | 2 SAAT Y | - | - | - | |||
| Dersaadet_ | ODUL | - | - | - | |||
| gulpinargul | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?