Kizlar ben gruptan ayrimak durumundayim. cunku sinavlarim okulum stajim ve okumalarim var tez yazimi asamasindayim onlara zaman ayirmam lazim grip burayi konusmalri takip edemiyorum kusura bakmayim. Sevgiyle kalin umarim herkes hedefine istedugu goruntuye ve kiloya saglikli bir sekilde ulasir. Cok candan ve eglencelisiniz. Hoscakalin ☺
hem üzüm hem mandalin poaçadan bir farkı yok hatta daha şekerli :)Ay napim üzüm hastasıyım çok seviyorum kaç gündür yemiyodum ara öğün yaptım onu hem meyve bu puaça değilki hehe
Bu kızın nikini napmış lar birtürlü bulamıyosunuz acaba kayıpmı oldu tozlu raflardanmı baksak karaborsayamı girdi yoksa nirde nirde bu kızın nikiCanım ben geldiği gün bakmıştım için Fittmiray diye gördüm önceki nickini..
@Masalim_ canım varmıydı böyle bir nickin yoksa ben mi karıştırdım ??
Hehe canım mandalina 37 kalori üzüm tanesi 3 kalori ben 30 adet yedim üzümü 90 kalori üzüm yapıyo toplam 127 kalori yapıyo ikisi ama senin yediğin poğaça tanesi 175 kalori 6 tane yemişsin 1050 kalori şimdi hangisinin farkıhem üzüm hem mandalin poaçadan bir farkı yok hatta daha şekerli :)
bunları daha önceden hesap etmemişmiydin ilginçççç...neyse hoşçakal...
Bide tatlım ben fatsecret programını indirdim yediklerini günlük hesaplayıp kalori hesabı yapıyosun ben mesela 1000 kalori den fazla almamaya gayret ediyorum süper bir program feyzam sende indirhem üzüm hem mandalin poaçadan bir farkı yok hatta daha şekerli :)
canim nasilsin, nasil geciyor gunlerin?
hala gelen giden cok oluyor mu?
az yemissin kahvalti ve ogle yemeginde sanki..
ama doyduysan sorun yok gulum:)
Senin söylediklerine katılıyorum haklısın feyza düşündüğünü direk belirten bir kız hani derler ya içi dışı bir ama böyle olmak dediğin gibi kaybettiriyor herzaman düşündüğünü direk söylememek gerek önce düşünüp bunu söylersem karşımdaki üzülürmü kırılırmı diye düşünmek gerek feyzacımBak senin yalnış davranışlarından bir tanesi bu :)
Yani kurduğun cümleye bir bak canım, benimle biri bu şekilde konuşsa ona yakın gitmem mesela :)
Daha yumuşak konuşmayı denesen bir, "bunları daha önceden hesap etmemişmiydin ilginçççç" yerine sadece kolay gelsin ya da haklısın bu kadar işinin arasında buraya vakit ayıramazsın gibi cümleler kurabilirdin :)
Haklısın aslında yazdıklarını okuyunca benim de aklımdan aynısı geçer, yani bunu önceden düşünemedin mi falan ama yüzüne karşı söylemem bunu :)
İkiyüzlülük değil bu, sadece başkalarını kırmamak için daha nazik konuşmak şart :)
Yalnış anlama canım benim fikrim seni eleştirmek ya da kırmak değil asla, hani diyorsun ya arkadaşlık kuramıyorum, uyum sağlayamıyorum ya da beni kırıyorlar diye işte bu şekil konuşursan aynısını hatta daha fazlasını başkalarından görürsün...
suyun icine meyve sebze koy , tadi degissin meyve suyu gibi gelsin:)
birde maden suyuda seviyorsan ic canim..
dun biletlere baktim kuzum, bu ayin 21sinde sukran gunu basliyor.
21inden sonraki biletler cok pahali 1250$ civari gidis donus.
ama 21inden oncekiler saka gibi 700$
eger hala ayniysa biletler, annemle tarihi netlestirip 20sine almayi planliyorum canim..
bugun cok enerjisizim, Akin hastaligini bana satti bogazim agriyor:)
onun haricinde yeni bir diziye basladik dun gece oyyy ne bicim bir diziydi butun gece ne ruyalar gordum Allahim:)
sende ne var ne yok, kardesin dondu mu Konyaya?
çok rahatsızım gülüm yaa mide bulantısı ateş baş ağrısı bide tansiyon yükseliyor arada.şuraya bir gün iyiyim yazamadım yaasen nasılsın nasıl gidiyor
Napıyosunuz bakim tatlışlar:))
Senin söylediklerine katılıyorum haklısın feyza düşündüğünü direk belirten bir kız hani derler ya içi dışı bir ama böyle olmak dediğin gibi kaybettiriyor herzaman düşündüğünü direk söylememek gerek önce düşünüp bunu söylersem karşımdaki üzülürmü kırılırmı diye düşünmek gerek feyzacım
Geleceğe gel sende takılma oralardaGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine..
Canım benim ya, Allah yardımcın olsun, sağlıkla doğsun bebeğin inşaAllah, sen de bütün hastalık, sıkıntılarından kurtul..
Geçmişte kayboldum çıkmaya çalışıyorum napcamm :))
Bin düşün bir konuş demiş atalarımız boşuna konuşmamışlar onlar yaşayarak görerek söylemişler bunlarıAynen öyle canım..
Ben seviyorum aslında böyle içi dışı bir olanları biri de benim cadım Feyzamm :))
Ama dediğin gibi kaybettiriyor ne yazık ki..
Yalan konuş demiyoruz tabi, ama daha dikkatli konuşmak gerek..
Bak senin yalnış davranışlarından bir tanesi bu :)
Yani kurduğun cümleye bir bak canım, benimle biri bu şekilde konuşsa ona yakın gitmem mesela :)
Daha yumuşak konuşmayı denesen bir, "bunları daha önceden hesap etmemişmiydin ilginçççç" yerine sadece kolay gelsin ya da haklısın bu kadar işinin arasında buraya vakit ayıramazsın gibi cümleler kurabilirdin :)
Haklısın aslında yazdıklarını okuyunca benim de aklımdan aynısı geçer, yani bunu önceden düşünemedin mi falan ama yüzüne karşı söylemem bunu :)
İkiyüzlülük değil bu, sadece başkalarını kırmamak için daha nazik konuşmak şart :)
Yalnış anlama canım benim fikrim seni eleştirmek ya da kırmak değil asla, hani diyorsun ya arkadaşlık kuramıyorum, uyum sağlayamıyorum ya da beni kırıyorlar diye işte bu şekil konuşursan aynısını hatta daha fazlasını başkalarından görürsün...
haklısınız kızlar ama ben bunu kasıtlı yapmıştım şuanSenin söylediklerine katılıyorum haklısın feyza düşündüğünü direk belirten bir kız hani derler ya içi dışı bir ama böyle olmak dediğin gibi kaybettiriyor herzaman düşündüğünü direk söylememek gerek önce düşünüp bunu söylersem karşımdaki üzülürmü kırılırmı diye düşünmek gerek feyzacım
Geleceğe gel sende takılma oralarda
İyi akşamlar canım iyidir sende nevar neyokKizlar hepinize iyi akşamlar . ne var ne yok .Yawrukush canim tatil zamanı burda da ucak biletleri ateş pahasi.yaz tatilinde kişi basi 400€ olurken baska zaman 100€ ya bilet aliniyor.cocuklu ailelere çok haksızlık oluyor
@AKovser:20300 adım
haklısınız kızlar ama ben bunu kasıtlı yapmıştım şuanama genel olarak haklısınız bende dikkat etmeye çalışıyorum artık ,pat diye söylememeye çalışıyorum her şeyi, eleştirileriniz için çok teşekkür ederim ,beni yönlendirin hep böyle ,muck muck muck :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?