Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Türk kahvesine hastayim zaten her gun iki adet iciyordum da yurtta yasak makineyi kaptirdim ya kuzenim ama kardesim gibi tek cocugum ben onu oyle goruyom napim
yurt gunlerime goturdun beni Burcak:)
Yurt Mudurumuz, Naile abla vardi kac tane ketil kaptirdik ona hic sorma..
bir kerede recellerimize, sarmalarimiza el koyacakti da Allahtan insafa gelmisti:)
Bende tek cocugum yegen ve kuzenlerimle kardes gibi buyuduk cok iyi anliyorum canim seni..

Gonca nasılsın pek göremiyoz tatlım seni

aynen nasılsın gonca abla gogo2405 :)
İyiyim aslinda ama diyet spor hakgetire bi enerji düşüklüğü yaşıyorum takıma geliyorum tam okurken bişey çıkıyo bırakıyorum öyle işte.
Yarın öğlen yersin sende üzülme marulla ye biraz ayranda iç oh mis
Ben 2kg hedeflemiştim goncaya yrtişecektim artık haftaya kesin goncam bekle beni
Bekliyorum ben seni telaş yapma sen
Kizlar banyolari temizleyeyim, birde camasirlarim hala bitmedi onlari halledeyim, gozum arada hep sizde..
Çamaşır deme özgem 4 makina katladım bugün tek başıma kimse hoslanmiyo katlama işinden evde

kim hoslanir ki ablam:)
ben camasir katlamaktan hoslaniyorum diyeni hic duymadim hayatimda:))
ellerine saglik..

Menum
Sabah omlet 2 dilim ekmek peynir domates salatalık

Öğlen bir simit peynir

Akşam 6 kaşık yoğurtlu mantı

Sade kahve 3 küçük hurma

Su 2 lt
Spor yarım saat yürüyüş

Kuzum 5 6 tane ince dilimlerdi zaten o da ogle yemegim oldi iyi oldu

Guzel canim spor da ilave olsa iyi olur zamanla :)

Dahlia_ eeee hani JJ sonuclari nerdee

su az olmus Fatimem gerisi harika, gozlerim menunu ariyordu zaten :)
bu arada makarna sosunu nasil yapiyorsunuz siz canim?

Canım aslında wc sorunum var o yüzden içemiyorum..
Nasıl anlatsam su içtim içmedim wc-ye koşuyorum Çok rahatsızım bu durumdan, soğuktan hep böyle olurum..
Evde olsam sıkıntı yok da evden çıkacağım zaman korkuyorum artık..
1 litreyi de akşam eve geldikten sonra tamamladım, gündüz 1 bardak anca içerim..

Soğanı kavurup üzerine küçük küp şeklinde doğranmış eti ilave ediyoruz birlikde biraz kavuruyoruz..
Sonra da ya domates ya da salça ilave ediyoruz böyle kısık ateşte pişiyor :)
Yeşil biber falan da ilave eden oluyor ama bizde genelde böyle en sadesi yapılır, başka türlü yemiyorlar :)

Makarna çok az dediğin için sorun görünmüyor menü güzel canım :))

epey yogunmussun Esmacim, bolumun cok emek isteyen ,zor bir bolum ama bu calismalarinin ileride umarim mukafatini alirsin canim..
İnşallah çok seviyorum okulu . Seve seve kalkıyorum okula gidiyorum derslere giriyorum ama bugün çok fazla yoğundu gerçekten

biraz daha sohbet, muhabbet edersek, gidemeyeceksin kuzum :))
Ya öyle duruyor aklım kalmaya başladı bende bağlanma problemi var bu arada , sahip olduğum şeylere çok bağlanıyorum hemencecik sevebiliyorum . Sonra da ayrılık olunca üzülüyorum siz de sevilmeyecek gibi değilsiniz ki çok tatlısınız

epey yogunmussun Esmacim, bolumun cok emek isteyen ,zor bir bolum ama bu calismalarinin ileride umarim mukafatini alirsin canim..
İnşallah çok seviyorum okulu . Seve seve kalkıyorum okula gidiyorum derslere giriyorum ama bugün çok fazla yoğundu gerçekten

biraz daha sohbet, muhabbet edersek, gidemeyeceksin kuzum :))
Ya öyle duruyor aklım kalmaya başladı bende bağlanma problemi var bu arada , sahip olduğum şeylere çok bağlanıyorum hemencecik sevebiliyorum . Sonra da ayrılık olunca üzülüyorum siz de sevilmeyecek gibi değilsiniz ki çok tatlısınız

Kuzum 5 6 tane ince dilimlerdi zaten o da ogle yemegim oldi iyi oldu

Guzel canim spor da ilave olsa iyi olur zamanla :)

Dahlia_ eeee hani JJ sonuclari nerdee

Yok çünkü senden başka yapan görmedim ben :)) Yapan olduysa affola kafam biraz dağınık kaçırmış olabilirim ama çoğu kişi yapmamış ona eminim baktım hepsine çünkü..

400 adet jj ile seni 1. ilan ediyorum canım

yuffi fe yuffi yuuuffiiiiii
Bende gormedim sanirim evet yapan yok.. ama ben pazartesi yediklerimi eritmek zorundayim

Gerci regl oldum sansima yaa genelde en az 2 kilo fazla gelirim regl zamani.. bakalim cuma ne gelcem

Ben de oldum ama yapiyorum ki isinayim diye cok usuyorum regl oldugumda cunkuu.. sende bendensin cuma fazla gelcek kilomuz
Kuzum ya gecen 87 cikmistim bu sabah 88 ciktim moralim bozuldu sanirim regliden ben hafta sonu sanirim olurum buarada bende cok Üşüyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…