yurt gunlerime goturdun beni Burcak:)Yawrukush Türk kahvesine hastayim zaten her gun iki adet iciyordum da yurtta yasak makineyi kaptirdim ya kuzenim ama kardesim gibi tek cocugum ben onu oyle goruyom napim
Gonca nasılsın pek göremiyoz tatlım seni
İyiyim aslinda ama diyet spor hakgetire bi enerji düşüklüğü yaşıyorum takıma geliyorum tam okurken bişey çıkıyo bırakıyorum öyle işte.aynen nasılsın gonca ablagogo2405 :)
Yarın öğlen yersin sende üzülme marulla ye biraz ayranda iç oh misYa eşimin canı bu saatte ćiğ köfte çekmiş sipariş verdi bide bana soruyor sanada söyleyimi diye kızdım rejimde olduğumu biliyosun bu satte ćigköfte söylüyosun diye yemicem dedim resmen kendimle savaşıyorum açım aç
Bekliyorum ben seni telaş yapma senBen 2kg hedeflemiştim goncaya yrtişecektim artık haftaya kesin goncam bekle beni
Çamaşır deme özgem 4 makina katladım bugün tek başıma kimse hoslanmiyo katlama işinden evdeKizlar banyolari temizleyeyim, birde camasirlarim hala bitmedi onlari halledeyim, gozum arada hep sizde..
biraz daha sohbet, muhabbet edersek, gidemeyeceksin kuzum :))Aynen öyle :) sizi de takımın işleyişini takibi de rekabeti de çok sevdim :)
kim hoslanir ki ablam:)İyiyim aslinda ama diyet spor hakgetire bi enerji düşüklüğü yaşıyorum takıma geliyorum tam okurken bişey çıkıyo bırakıyorum öyle işte.
Yarın öğlen yersin sende üzülme marulla ye biraz ayranda iç oh mis
Bekliyorum ben seni telaş yapma sen
Çamaşır deme özgem 4 makina katladım bugün tek başıma kimse hoslanmiyo katlama işinden evde
ablam simit ve manti karbonhidrat olmus azicik ama yuruyuse cok sevindim :))Menum
Sabah omlet 2 dilim ekmek peynir domates salatalık
Öğlen bir simit peynir
Akşam 6 kaşık yoğurtlu mantı
Sade kahve 3 küçük hurma
Su 2 lt
Spor yarım saat yürüyüş
Allah kolaylik versin ablam..Ben yattım iyi uykular kızlar yarın 24 nöbetçiyim.
esinin patateslerine goz mu diktin canim :)
su ,adim, menu guzel olmus Ebrucum:)
bugun anlasmis mi bu esler ne yapmislar:))
sende aksam tvnin yaninda kucuk 1 avuc yemis ye canim.
1 salatalik ye.tarcinli sut ic 1 bardak.
boyle boyle mucadele edeceksin mecbur:)
5 cok erken 6-7den sonra bir sey yemesen de olur.
Ii akşamlar kizlar herkesler iidir insallah.
Menüm
Sabah 2 dlm tbe peynir menemen zeytin
Ara kahve
Ogle 1 dlm ispanakli tart et ve salata
Aksam 1 kase mercimekli eriste li yogurt corbasi 1 dlm tbe
3 lt su spor yokumutLatahzen @Burcak41
su az olmus Fatimem gerisi harika, gozlerim menunu ariyordu zaten :)
bu arada makarna sosunu nasil yapiyorsunuz siz canim?
Makarna çok az dediğin için sorun görünmüyor menü güzel canım :))İyi akşamlar kızlar..
Menüm
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Peynirli maydanozlu omlet
Domates salatalık roka
Ara
Çeyrek nar
Sade türk kahvesi
Öğle
1 kase kellogs
Akşam
Yoğurt
Mantarlı tavuk yemeği
Sade haşlanmış makarna (çok az)
2lt su
6000 adımDahlia_
littlecoffeedoc @fyzanur
İnşallahepey yogunmussun Esmacim, bolumun cok emek isteyen ,zor bir bolum ama bu calismalarinin ileride umarim mukafatini alirsin canim..
Ya öyle duruyor aklım kalmaya başladıbiraz daha sohbet, muhabbet edersek, gidemeyeceksin kuzum :))
İnşallahepey yogunmussun Esmacim, bolumun cok emek isteyen ,zor bir bolum ama bu calismalarinin ileride umarim mukafatini alirsin canim..
Ya öyle duruyor aklım kalmaya başladıbiraz daha sohbet, muhabbet edersek, gidemeyeceksin kuzum :))
...Takim ici ilk 3...
1. sira
@Alya008 arkadasimiza ait
2. sirada onu takip eden @Burcak41 yeraliyor
3.'lük
@marlin18 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @tiffany20 ide
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
Kuzum 5 6 tane ince dilimlerdi zaten o da ogle yemegim oldi iyi oldu
Guzel canim spor da ilave olsa iyi olur zamanla :)
Dahlia_ eeee hani JJ sonuclari nerdee
Yok çünkü senden başka yapan görmedim ben :)) Yapan olduysa affola kafam biraz dağınık kaçırmış olabilirim ama çoğu kişi yapmamış ona eminim baktım hepsine çünkü..
400 adet jj ile seni 1. ilan ediyorum canım
Canlar adet olcagim icin cok spor yapamiyorum
Kuzum ya gecen 87 cikmistim bu sabah 88 ciktim moralim bozuldu sanirim reglidenBen de oldum ama yapiyorum ki isinayim diyecok usuyorum regl oldugumda cunkuu.. sende bendensin cuma fazla gelcek kilomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?