Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun kahveyi sek mi iciyorsun yoksa sut tozuyla mi :)
Sade içiyorum canim Sekersiz ve sütsüz.

Guzel canim benim su ve egsersizlerin cok iyi
Sağol gülüm.

Diger bacaga da yedim igneyi canim. Iim sükür sabahtan oglen kadar dukkandaydim. Sonra dr a gittim ordan eve geldim. Birazda yorgunum. Sen nasilsin ? Akin pasa nasil??

Tatlım menü çok iyi ama su az olmuş suyu artırmalısın çok önemli :)

Kaçar mıyım ya aşk olsun :) bugün sabah ezanıyla evden çıktım akşam geldim eve uyudum falan anca girdim siteye ve bayadır da geçmişi okuyorum dersim erken saatteydi ve okul baya uzakta (aslında temel bilimler binası o kadar uzak değil ama bugün hastanedeydik o baya uzak ) resmen hava aydınlanmamıştı sabah evden çıktığımda, etrafta doğru düzgün insan yoktu çok korkunçtu bugün yoğunluktan yazamadım

cok guzel olmus, menun, suyun, adimin Melisim :)

yorulmakta haklisin bir tanem..
iyi ol da..
iyiyiz bizde gulum, Akin okulda biraz sorun yasiyor, umarim atlatiriz...

adimlariniz daim olsun kizlar, harikasiniz...

Alya008 canim basta seni bu hafta ki azminden dolayi, sonrada dereceye giren tum citirlari tebrik ediyorum :)

Yawrukush ya normalde ben istemiyordum tuketmek ama gun icinde disardaydim Ogün atlayip ac kalmaktan cok korktum hazırlıklar iyi de ya kuzenim aradı teoga hazirlaniyor ağladı yapamiyorum diye az kaldi ya cok uzuldum yarin yanina gidicem
B belindamm yag yakici ozelligi bulunuyor yagsiz ve sutsuz oldugunda ya ben sevemedim neskafeyi gitti

epey yogunmussun Esmacim, bolumun cok emek isteyen ,zor bir bolum ama bu calismalarinin ileride umarim mukafatini alirsin canim..

Menüm
Sabah
1 fincan yeşilçay
2 salatalık

Öğlen
1 kase spagettili çorba
domates, salatalık

Ara
3 hurma
çay

Akşam yemekden biraz önce
1 dilim ayva
1 parça nar

Akşam
Tavuk
2 küp patates
domates
Etli makarna sosundan 1 kaşık
1 dilim ekmek

3 fincan çay
1 litre su

Spor - Yarım saat yürüyüş

iyi yapmissin canim ogun atlama..
kuzeninede destek oluyorsun ne guzel..
neskafe sevmiyorsan turk kahvesi ya da filtre kahve deneyebilirsin canim:)

Yawrukush ya normalde ben istemiyordum tuketmek ama gun icinde disardaydim Ogün atlayip ac kalmaktan cok korktum hazırlıklar iyi de ya kuzenim aradı teoga hazirlaniyor ağladı yapamiyorum diye az kaldi ya cok uzuldum yarin yanina gidicem
B belindamm yag yakici ozelligi bulunuyor yagsiz ve sutsuz oldugunda ya ben sevemedim neskafeyi gitti

su az olmus Fatimem gerisi harika, gozlerim menunu ariyordu zaten :)
bu arada makarna sosunu nasil yapiyorsunuz siz canim?

Menü
Sabah 06.30
1 muz

Kahvaltı 08.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk light tuzsuz beyaz peynir

Ara 12.30
Yarım simit
3 ceviz
1 yk yaban mersini

Ara 16.00
Yarım simit
Light ayran

Akşam 18.30
200 gr light ton balığı
Salata
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 22.00
1 muz

Su: 3 lt

Egzersiz : 12647 adım Dahlia_

fyzanur Ebush_354 Yawrukush

iyi yapmissin canim ogun atlama..
kuzeninede destek oluyorsun ne guzel..
neskafe sevmiyorsan turk kahvesi ya da filtre kahve deneyebilirsin canim:)
Yawrukush Türk kahvesine hastayim zaten her gun iki adet iciyordum da yurtta yasak makineyi kaptirdim ya kuzenim ama kardesim gibi tek cocugum ben onu oyle goruyom napim

menu ,su, adimlar sahane canim:)

Aynen öyle :) sizi de takımın işleyişini takibi de rekabeti de çok sevdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…