yuffi fe yuffi yuuuffiiiiii
Bende gormedim sanirim evet yapan yok.. ama ben pazartesi yediklerimi eritmek zorundayim
Gerci regl oldum sansima yaa genelde en az 2 kilo fazla gelirim regl zamani.. bakalim cuma ne gelcem
Kuzum ya gecen 87 cikmistim bu sabah 88 ciktim moralim bozuldu sanirim reglidenben hafta sonu sanirim olurum buarada bende cok Üşüyorum kuzum
Kuzum ya gecen 87 cikmistim bu sabah 88 ciktim moralim bozuldu sanirim reglidenben hafta sonu sanirim olurum buarada bende cok Üşüyorum kuzum
Hadi hayırlısı.. cumayı bekliyoruzzz :)
kaptancihim internetim yok ondan girmiorum@gulpinargul ,tiffany20 , haeshin nasilsiniz kizlar?
eda-sofi kiz yine mi kactin takimdan sen yoksa:)
_Masalim_ , @naneli_sekerim nasilsiniz kizlar, gununuz nasil gecti, diyetiniz nasil?
B belindamm kuzum nasil gecti doktor kontrolun?
@asya_01 nasilsin gulum?
umutLatahzen , Ebush_354 egzersizi denediniz mi kizlar, ne var ne yok?
@Dersaadet_ canim cumaya kadar bizim takimdasin hemen kacmak yok:)
murphymercy seni dun goremedik canim, iyi misin?
Alya008 , @Saadetim33 sizler nerelerdesiniz fistiklar??
Ondan muhtemelen evet fazla geliyo regl olunca insan zaten siskinlik de oluyo Allah yardimcimiz olsun her konudaa
Az kaldi cumaya insallah regl etkilemez beniii
kaptancihim internetim yok ondan girmiorum
sabah peynir zeytin salatalik 3dilim ekmek (yumurta yapmayi unutmusum)
aksam corba 1kase yarim tabak makarna
su 3 bardak
spor 20dk yuruyus
İyi geceler canimm takımım...
Ben çok cok en çok kilo aldım. sağlık problemleri şu bu derken ilk kilomunda üstündeyim şu an, takıma dönmeye utanıyorum. Gelsem bir katkımda olmayacak listeye
Doktor kontrolünde basladim zayıflamaya ama ne hevesim ne motivasyonum var artık hep şişman kalıcam gibi gelior. sizi gerçekten çok özledim.
Regl zamanı vücudun 2 kilo kadar ödemi olabiliyormuş canım..
O yüzden üzülme, gidecekkkk :)
Ondan muhtemelen evet fazla geliyo regl olunca insan zaten siskinlik de oluyo Allah yardimcimiz olsun her konudaa
Az kaldi cumaya insallah regl etkilemez beniii
Hepimiz İnsanız rejim yapmak zor kuzum zaten kendini suclama bence yine verirsin yine basarirsin yeni bi başlangıç yaparsin uzme tatli caniniİyi geceler canimm takımım...
Ben çok cok en çok kilo aldım. sağlık problemleri şu bu derken ilk kilomunda üstündeyim şu an, takıma dönmeye utanıyorum. Gelsem bir katkımda olmayacak listeye
Doktor kontrolünde basladim zayıflamaya ama ne hevesim ne motivasyonum var artık hep şişman kalıcam gibi gelior. sizi gerçekten çok özledim.
Ne zaman başladı ki canım ?
Güzel olmuş canim beğendim:)İyi akşamlar kızlar..
Menüm
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Peynirli maydanozlu omlet
Domates salatalık roka
Ara
Çeyrek nar
Sade türk kahvesi
Öğle
1 kase kellogs
Akşam
Yoğurt
Mantarlı tavuk yemeği
Sade haşlanmış makarna (çok az)
2lt su
6000 adımDahlia_
@Dersaadet_fyzanur
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | ||||||
| haeshin | - | - | - | ||||
| gogo2405 | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | 200IA | 200IA | - | |
| tiffany20 | - | - | - | - | - | ||
| Burcak41 | 150IA | - | |||||
| AKovser | - | ||||||
| KarKralicesi | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | - | - | ||
| belindamm | - | ||||||
| Alya008 | ODUL | 250IA | - | ||||
| edsoff | 10 DK Y | 10 DK Y | 10 DK Y | - | 200IA | - | |
| pembe hayaller | MUAF | MUAF | MUAF | - | - | ||
| marlin18 | ODUL MUAF | 200IA | - | 15DK Y 100IA | - | ||
| Saadetim33 | - | ||||||
| Masalim_ | - | - | - | - | - | ||
| naneli_sekerim | - | - | - | - | - | - | |
| murphmercy | - | - | - | - | - | - | |
| Ebush_354 | 10DK Y | - | |||||
| fyzanur | 2 SAAT Y | - | |||||
| Dersaadet_ | ODUL | - | |||||
| gulpinargul | - | - | - | - |
anladim canim o zaman evdeyken bol sivi icmeye calis.Canım aslında wc sorunum var o yüzden içemiyorum..
Nasıl anlatsam su içtim içmedim wc-ye koşuyorumÇok rahatsızım bu durumdan, soğuktan hep böyle olurum..
Evde olsam sıkıntı yok da evden çıkacağım zaman korkuyorum artık..
1 litreyi de akşam eve geldikten sonra tamamladım, gündüz 1 bardak anca içerim..
Soğanı kavurup üzerine küçük küp şeklinde doğranmış eti ilave ediyoruz birlikde biraz kavuruyoruz..
Sonra da ya domates ya da salça ilave ediyoruz böyle kısık ateşte pişiyor :)
Yeşil biber falan da ilave eden oluyor ama bizde genelde böyle en sadesi yapılır, başka türlü yemiyorlar :)
Allah muvaffak etsin guzelim..İnşallahçok seviyorum okulu . Seve seve kalkıyorum okula gidiyorum derslere giriyorum ama bugün çok fazla yoğundu gerçekten
Ya öyle duruyor aklım kalmaya başladıbende bağlanma problemi var bu arada , sahip olduğum şeylere çok bağlanıyorum hemencecik sevebiliyorum . Sonra da ayrılık olunca üzülüyorum siz de sevilmeyecek gibi değilsiniz ki çok tatlısınız
Sen liste iste yeter ki canim :)
jumping Jack yarisinin hem 1.si, hem 2.si, hem de 3.su sensin kuzum :))yuffi fe yuffi yuuuffiiiiii
Bende gormedim sanirim evet yapan yok.. ama ben pazartesi yediklerimi eritmek zorundayim
Gerci regl oldum sansima yaa genelde en az 2 kilo fazla gelirim regl zamani.. bakalim cuma ne gelcem
canim onu biliyorum ama hani enistenin telinden girecektin:)kaptancihim internetim yok ondan girmiorum
bu ne menu Edam??sabah peynir zeytin salatalik 3dilim ekmek (yumurta yapmayi unutmusum)
aksam corba 1kase yarim tabak makarna
su 3 bardak
spor 20dk yuruyus
Deryacim hosgeldin canim, sen gel takima utanacak ne var allasen :)İyi geceler canimm takımım...
sanada gunaydin Feyzos, sakin supangle yeme bugun, gece ruyana girerim haaa :))Günaydın güzel takımım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?