Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ne kadan mutluyum me kadaaan

Ediyo Can'ım mutlaka benim her defasında en az 2 kilo farkeder gerçi herkesin aynı olmaya bilir ama

ahhh kaptanim cok para dedi ya daha bunun tahlil paralari var:) su karakış gecsinde sonucta adam bana 15 dkkada olsa mutlaka yuruyus dicek dimi .. cok kilo aldim ya kaptanim nefes almak bile zor geliyor . namazi artik dusun oturarak kiliorum . dur diemiorum nerdeeeeee o hirsli edaaaa aahhhh ahhhhhh kendimi bulamiorummm ozgecimmm

canim bende ayniyim merak etme bende uuz yoktu ama mecbur geldim sonucta anca burda motivasyon bulabiliriz . bende 72 ile izne ayrildim 83le geri döndüm 10 kg nasil aldim bilmiorum anlamiorummmm

sabah 3 dilim ekmek biraz domates salatalik cay
kahvalti gec yapioruz oyuzden oglen bisi yiyemiom yersem aksam gec yemek yemek zorunda kaliom aksam yemegini 5 6 gibi kapatioz .
aksam da mercimek yemegi bi tabak ekmek yemem .
suda 1.5
spor yok ama bugun esim evde durmam dolanirim evde baya gi

bence ona hayata ne zaman döneceksin eda demen lazim degilmi canim . ewet menum berbatttttt napicimmmm bilmiorummm

Bak canım benim toparlanman şartttt...
Annem kilo alıyordu hiç de takmıyordu yanii..
90-ı geçince anladı kendine nasıl zarar verdiğini..
Çok çabuk yoruluyordu, uyurken sıkıntı yaşıyordu ve s. ve s.
Kiloluydu umursamıyordu ama sağlığını etkileyince mecbur kilo vermeye başladı..

Demem o ki, sen de kendine zarar veriyorsun..
Ne demek yapamıyorum, başaramıyorummm..
Hiçbirşey için değilse bile sağlığın için yapmalısın..
Diyetisyene gideyim diyorsun ya gitsen ne olacak senin zayıflama isteğin olmadıktan sonra ?
Diyet listesi verecek sana, yazdıklarına uyacak mısın ? Hiç sanmıyorum..
Onları yapacak olsan şimdi de yaparsın..
Yememeli olduklarını yemezsin, hareketini artırırsın..
Bunları yapsan zaten kilo vereceksin..

saol canim . ben 90 kiloyla zaten doum yaptim nasil bu kadar aldim bilmem :/
porsiyonlarimi kucultuom bakalim :/

Ben buralardayım da kendi kendime konuşamıyorum :))
Gerçekten anlamıyorum 24 saat nöbet nasıl oluyorr ?? hiç mi uyumuyorsunuzz ?
Sabah 8 den 16 ya normal mesai sonra iki kişi kalıyoruz sabaha kadar. Gece 12 den sabah 8 e kadar paylaşıp yatıyoruz sırayla 4 er saat.
gecmis olsun canm zor dis olayi ya
Evet zor bi kısmı bitti neyse
Yani 24 saat uykusuz kalmak kolay olmasa gerekkk, sonunda böyle olurdum benn
Sabah öyle oluyorum bende
kilon gene dusuyor gozun aydin :)
Bu günlerde pek düşmüyor canım

Tahlil için devlete git canım özele ne gerek var ben tahlili özelde yaptırmak istedim aradım fiyat sordum istenen tahlilleri söyledim , kadın bana 790 TL dedi ben a böyle sonra devlete gittim tahlili yaptırdım 1 kuruş ödemedim sonuçta tahlil bu nerde yaptırdığını fark etmez

canim benim dedigim ozel ama sigortayada bakior muayene 50 imis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…