Canim tahlilleri devlette yaptir, yürüyüşte leslie yaparsın işte.ahhh kaptanim cok para dedi ya daha bunun tahlil paralari var:) su karakış gecsinde sonucta adam bana 15 dkkada olsa mutlaka yuruyus dicek dimi .. cok kilo aldim ya kaptanim nefes almak bile zor geliyor . namazi artik dusun oturarak kiliorum . dur diemiorum nerdeeeeee o hirsli edaaaa aahhhh ahhhhhh kendimi bulamiorummm ozgecimmm
Sağol kuzum çok düşüncelisinSana zahmet vermek istemiyorum işte fena mı
bunyen alisik degil cezasizliga, hemen ariyor cezalari :))Hehe haticeye değil neticeye bak demişler birinci benim varmı bana yan bakan
Kız sen niye 7.takıma gidiyosun bak sonra bizi özlersin demedi deme
Teşekkürler tatlım senin emeğin büyük ayar ćekmeseydin bu azmi göremezdin:)))
Ya bende bugün sabah uyandım baktım regl olmuşum umarım tartıyı etkilemez((
Etiketledin ben gördüm
Günaydın tatlım :))
İlk defa tabloda 1 tane cezam var oysa çok alışmışım cezalara ceza görmek istiyorum ama sen yinede günlük ceza yaz bana özgem spor olsun maksat
Günaydın tatlım sanada iyigeceler :))
canim misafirliklerde diyeti epey bozuyor, Iremcin bir spor rutini oturt guzelim.ay kaptanım sorma ya cıldırıcam. spor yapamamakdan. bu hafta ful misafirliğe gittim yada bana misafir geldi yapamadım
ellerine saglik canim annenin...Biz de kıymalı yapıyıroz bazen, daha doğrusu annemin elinin altında hazır ne varsa ondan yapar :)
Bazen tavuklu bile oluyor :))
Nasilsin ablacim nobet nasil geciyor?Naber kızlar sayfa hiç ilerlememis sabah zor kalktım uykum var daha yarın sabaha kadar burdayım.
canim kendi sagligini , ellerinle bozuyorsun..ahhh kaptanim cok para dedi ya daha bunun tahlil paralari var:) su karakış gecsinde sonucta adam bana 15 dkkada olsa mutlaka yuruyus dicek dimi .. cok kilo aldim ya kaptanim nefes almak bile zor geliyor . namazi artik dusun oturarak kiliorum . dur diemiorum nerdeeeeee o hirsli edaaaa aahhhh ahhhhhh kendimi bulamiorummm ozgecimmm
canim ogun atlama, oglen yemegi niyetine salatalik, havuc, yogurt ya da 1 adet meyve ye.sabah 3 dilim ekmek biraz domates salatalik cay
kahvalti gec yapioruz oyuzden oglen bisi yiyemiom yersem aksam gec yemek yemek zorunda kaliom aksam yemegini 5 6 gibi kapatioz .
aksam da mercimek yemegi bi tabak ekmek yemem .
suda 1.5
spor yok ama bugun esim evde durmam dolanirim evde baya gi
bende hep merak ediyordum nasil oluyor nobet diye:)Sabah 8 den 16 ya normal mesai sonra iki kişi kalıyoruz sabaha kadar. Gece 12 den sabah 8 e kadar paylaşıp yatıyoruz sırayla 4 er saat.
Evet zor bi kısmı bitti neyse
Sabah öyle oluyorum bende
Bu günlerde pek düşmüyor canım
canim kahvaltinda yumurta 1 tane daha yiyebilirsin , yumurta cok tok tutar.Hayirli gunleer yemekleri erken yiyorum menumude erken yazayim :)
Sabah
1 dlm ekmk
Dmts,slt
1 kk peynir
1 haslanmis ymrta
Ara
1 nar
Aksam
1 tabak menemen 2 dilim ekmek
4 bardak su
Yarim saat yuruyus
15 dk egzersizlerr
canim yukarida yazdim ama birde sunlari soyleyeyim sana.Ay kizlar bnm artik basim donuyor ya kafaya zayiflamayi cok taktim ac birakiyorum kendimicok acikiyorum
canim kahvaltinda yumurta 1 tane daha yiyebilirsin , yumurta cok tok tutar.
ara ogunlerde findik, badem , ceviz yiyebilirsin biraz onlarda oldukca tok tutar.
oglen yemegini atlamissin atlama lutfen.ana ogunlerini atlama.
aksam yemeginden sonra acikirsan 1 bardak sut, 1 kase yogurt yiyebilirsin.
ayrica oglen ve aksam yemeklerine salata, ayran ya da yogurt eklersen masadan doymus olarak kalkarsin.
sporun gayet guzel.
suyu da birkac bardak daha arttir guzelim.
canim yukarida yazdim ama birde sunlari soyleyeyim sana.
ben takimimizla 10 kiloya yakin verdim.
ve hergun 3 ana ogunumu ve 2 ara ogunumu mutlaka yaptim.
evet yediklerinin miktarini azaltarak kilo verebilirsin ama buna gerek yok.
neden mi?
cunku genelde spor yapmayan, hareketsiz bir yasantisi olan insanlar yediklerinin miktarini azaltarak kilo vermeye calisirlar.
ki verirlerde, ama bir sure sonra yemek miktarini arttirdiklarinda yine ayni kilolari geri alirlar.
ancak sen egzersiz yapiyorsun hergun, yani vucudun kalori yakiyor, kaslarin gelisiyor-buyuyor.
bunun icin gunluk en az 1200-1300 kalori civarinda besin almalisin vucuduna.
az yemene gerek yok canim.
mutlaka masadan doymus olarak kalk, kendini ac birakma.
Eki Görüntüle 1906895 bugün ku manzaram.hava bulutluydu.
bak lutfen soylediklerimi ciddiye al, ogun atlama, ogunlerine salata, yogurt-ayran ekle..Cok sagol canim benim ya psikolojim bozulmus durumda. Cok takinti yaptimya o kadarda fazlaligim yok ama bilmiyorum deliricem resmen
canim mercimek yemegini erken yemissin epey, aksamda yemegini yeseydin hafifce..KahvaltıM ;ıspanak li 2 yumurta ,1 havuç ,zeytin , peynir ,biber ,1 avuç ceviz badem
Ara ;sade Türk kahvesi
Saat15 te; bir büyük tabak yeşil mercimek yemeği ,1 kase yoğurt ,yarım dilim ekmek
Ara ;1 avuç fıstık ,2 kuru kayısı
Spor ;8 bin adım yürüdüm
Su;şimdilik 1 litre
tum takim sana misafirleige gelcez canim, bu fotograflari paylasmaya devam edersen :))Eki Görüntüle 1906895 bugün ku manzaram.hava bulutluydu.
Menüde baktım az yemişsin canım genelde yapılan hata az yiyerek zayilanacagini düşünmek edsoff için link paylaşmıştım sende bakıp uygulayabilirsin.Ay kizlar bnm artik basim donuyor ya kafaya zayiflamayi cok taktim ac birakiyorum kendimicok acikiyorum
Yine süper bir manzaraEki Görüntüle 1906895 bugün ku manzaram.hava bulutluydu.
Iyi yapmışsın canım havanız değişirBugun Akini okula yollamayayim diyorum, gecen hafta hastaydi biliyorsunuz, bu hafta da okula adapte olamadi bir turlu...
Bugunluk beraber takilalim, sehir merkezinde bir market var aylardir gitmemistik.
Sanirim Turkiye'den ilk dondugumuzde gitmistik.
Sonrada uykusu gelmezse parka gotururum diye dusundum.
Bugun ki planim boyle, haydi gelin evden cikmadan sohbet edelim azicik:)
evet ablam bu hafta hep sorun yasadi okulda kuzum.Menüde baktım az yemişsin canım genelde yapılan hata az yiyerek zayilanacagini düşünmek edsoff için link paylaşmıştım sende bakıp uygulayabilirsin.
Yine süper bir manzara
Iyi yapmışsın canım havanız değişir
bak lutfen soylediklerimi ciddiye al, ogun atlama, ogunlerine salata, yogurt-ayran ekle..
ara ogunlerde findik-badem-fistik-ceviz vs tuket.
suyunu ic guzelce ve masadan doymadan kalkma :)
canim mercimek yemegini erken yemissin epey, aksamda yemegini yeseydin hafifce..
su azcik daha icersin uyuyana kadar:)
tum takim sana misafirleige gelcez canim, bu fotograflari paylasmaya devam edersen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?