saol kaptanim devam insalalah . tahlilde yaptrdimmi tamamdr :)cok guzel oluyor ablam, ellerine saglik..
eksik olma canim, harikasin..
bence gayet guzel canim menun
canim kucuk bir ara versin bakalim dedik, birde bize duygu somurusu yapiyor dunden beri burnum akiyor, hapsiriyorum, hastayim diye:)
evet canim ben tum kilolarimi masadan doyarak kalkarak verdim.
egzersiz yaptigin surece doyarak masadan kalkmanin hicbir sakincasi yok...
cig koftelerine kavusmussun
elbette bir tanem
canim tam tarti oncesi dondurma yemeseydin keske..
birde spor yapabilidin mi kuzum?
hayirdir canim gunun neden kotu gecti??
canim 6 saat cok uzun bir sure, ac birakma kendini...
ilaclarinida duzenli aldigina gore acliktan muhtemelen gulum, ara ogun yap..
spor yapabildin mi canim yoksa kosturmacalari spora mi sayalim?
cok cok guzel iste azicik daha dikkat etsen cok daha fazla vereceksin kilolari canim..
Günüm kötü geçti çünkü eski sevgilim ortaya çıktı ve çıkar çıkmaz edepsizliğini konuşturdu . Arkadaşımla buluşmaya giderken aradı arkadaşımla buluşacağım dedim bir iki saat sonra aramaya başladı beni ben arkadaşımın yanındayken . Meşgule attım tekrar aradı meşgule attım tekrar tekrar aradı en sonunda mesaj attım müsait değilim noldu ısrarla arıyorsun dedim aç şu telefonu başkası mı var yanında niye insan açmaz ki telefonu kim var yanında falan saçmaladı cevap vermeyince aç telefonu bi şey sorucam iğrenç sesini duymaya meraklı değilim dedi . Ben de dedim ki meraklı değilsen arama o zaman . O da s. git k.ltk dedi . Sonra gitmiş her yerden engellemiş ben de onu engelledim ama sinirim geçmedi .cok guzel oluyor ablam, ellerine saglik..
eksik olma canim, harikasin..
bence gayet guzel canim menun
canim kucuk bir ara versin bakalim dedik, birde bize duygu somurusu yapiyor dunden beri burnum akiyor, hapsiriyorum, hastayim diye:)
evet canim ben tum kilolarimi masadan doyarak kalkarak verdim.
egzersiz yaptigin surece doyarak masadan kalkmanin hicbir sakincasi yok...
cig koftelerine kavusmussun
elbette bir tanem
canim tam tarti oncesi dondurma yemeseydin keske..
birde spor yapabilidin mi kuzum?
hayirdir canim gunun neden kotu gecti??
canim 6 saat cok uzun bir sure, ac birakma kendini...
ilaclarinida duzenli aldigina gore acliktan muhtemelen gulum, ara ogun yap..
spor yapabildin mi canim yoksa kosturmacalari spora mi sayalim?
cok cok guzel iste azicik daha dikkat etsen cok daha fazla vereceksin kilolari canim..
oofff edepsizzz yaGünüm kötü geçti çünkü eski sevgilim ortaya çıktı ve çıkar çıkmaz edepsizliğini konuşturdu . Arkadaşımla buluşmaya giderken aradı arkadaşımla buluşacağım dedim bir iki saat sonra aramaya başladı beni ben arkadaşımın yanındayken . Meşgule attım tekrar aradı meşgule attım tekrar tekrar aradı en sonunda mesaj attım müsait değilim noldu ısrarla arıyorsun dedim aç şu telefonu başkası mı var yanında niye insan açmaz ki telefonu kim var yanında falan saçmaladı cevap vermeyince aç telefonu bi şey sorucam iğrenç sesini duymaya meraklı değilim dedi . Ben de dedim ki meraklı değilsen arama o zaman . O da s. git k.ltk dedi . Sonra gitmiş her yerden engellemiş ben de onu engelledim ama sinirim geçmedi .
evet canim oglani bir yere birakabilsen tahlilleride devlette yaptirsan super olur :)saol kaptanim devam insalalah . tahlilde yaptrdimmi tamamdr :)
ne kadar karaktersiz, terbiyesiz birisiymis.Günüm kötü geçti çünkü eski sevgilim ortaya çıktı ve çıkar çıkmaz edepsizliğini konuşturdu . Arkadaşımla buluşmaya giderken aradı arkadaşımla buluşacağım dedim bir iki saat sonra aramaya başladı beni ben arkadaşımın yanındayken . Meşgule attım tekrar aradı meşgule attım tekrar tekrar aradı en sonunda mesaj attım müsait değilim noldu ısrarla arıyorsun dedim aç şu telefonu başkası mı var yanında niye insan açmaz ki telefonu kim var yanında falan saçmaladı cevap vermeyince aç telefonu bi şey sorucam iğrenç sesini duymaya meraklı değilim dedi . Ben de dedim ki meraklı değilsen arama o zaman . O da s. git k.ltk dedi . Sonra gitmiş her yerden engellemiş ben de onu engelledim ama sinirim geçmedi .
emegine saglik ablam..
Başladım canım, 1 hafta oldu diyetisyen kontrolünde gidiyor.
Ay bende valla aldım gitticanim bende ayniyim merak etme bende uuz yoktu ama mecbur geldim sonucta anca burda motivasyon bulabiliriz . bende 72 ile izne ayrildim 83le geri döndüm 10 kg nasil aldim bilmiorum anlamiorummmm
En tombik benim :))Günaydın benim alıntılar uçtu gitti Neyse fazla yoktu zaten.
Asyaca Derya hoşgeldin canım gitme bi yere bizimle kal utanmanada gerek yok hepimiz tombikiz şurda dimi ama.
Teşekkür ediyorum inşallah öyle olur.Hepimiz İnsanız rejim yapmak zor kuzum zaten kendini suclama bence yine verirsin yine basarirsin yeni bi başlangıç yaparsin uzme tatli canini
Takimada yazsana canim menulerini :)Başladım canım, 1 hafta oldu diyetisyen kontrolünde gidiyor.
Geldim geldim :))
Derya canım hoşgeldinnn..
Geçmiş olsunn..
Niye utanıyorsun kii, gel hadi hevesini, motivasyonunu burada bulursun :)
Yarın basliycam canım yazmaya, kuzular iyi oğlum 1.sınıfa başladı epey sancılı bi sürece girdik hakikaten çok zormuş 1.sınıf. sağlığım çok şükür iyi. sen napiosun nasılsın, doğum yapmadin değil mi ?Takimada yazsana canim menulerini :)
Kuzular nasillar?
Sagligin nasil?
Gozunuz aydin canim,Akinda okula basladi bizde biraz zorlaniyoruz..Yarın basliycam canım yazmaya, kuzular iyi oğlum 1.sınıfa başladı epey sancılı bi sürece girdik hakikaten çok zormuş 1.sınıf. sağlığım çok şükür iyi. sen napiosun nasılsın, doğum yapmadin değil mi ?
Ayy ne kadar az kalmış. Akın da mı 1.sinif ana sınıfımı yoksa ? Evı ne yaptınız peki satabildinizmi? yoksa tadilatla halledebildinizmi canım?Gozunuz aydin canim,Akinda okula basladi bizde biraz zorlaniyoruz..
Ilk sene sanirim biraz sancili oluyor.
Cok sevindim sagliginin iyi olmasina.
Doguma 1 ay kaldi canim tabi erken gelmezse :)
Akin 2 hafta erken dogmustu birde:)Ayy ne kadar az kalmış. Akın da mı 1.sinif ana sınıfımı yoksa ? Evı ne yaptınız peki satabildinizmi? yoksa tadilatla halledebildinizmi canım?
C ok güzel olmuş canim:)Merhaba bugün iğrenç bi gün öncelikle onu söylemeliyim . Moralim bozuk hatta moralimden daha çok sinirlerim bozuk . Pek giremedim bugün siteye , arkadaşımla buluştum ve tabiki diyeti bozmadım yemeğimi yanımda götürdüm :)
Menü
Kahvaltı 12.00
1 haşlanmış yumurta
2 kk beyaz peynir tuzsuz light
2 domates
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 14.30
1 muz
Akşam 18.00
5 ızgara köfte
Salata
Su: 2 lt
Egzersiz : 8795 adım
Biliyorsunuz normalde bu kadar az yemem simit falan olur menüdebugün yok çünkü hem dünün acısını çıkarıp bugün çok geç kalktım hem de arkadaşımla buluştum araları falan atladım sadece akşam yemeğimi götürdüm
Yawrukush fyzanur @Ebush_354
Geldim geldim :))
Utansam da yapacak birşey yok valla. sen napiosun canim ne var ne yok
günaydın bitanem ,bugün nasılsın,alerjin nasılGünaydın.. Hayırlı Cumalar...
Huzurlu, mutlu bir gün olsun İnşaAllah...
Tartı yüzünüzü güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?