Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz rahatsızdım canım öğlene kadar canım yemek istemedi zaten, bir an acıktığımı farkedince öğlen yemek yedim..
İyi fikir aslında, ama ne kadar doöru bilemiyorum..
Peygamberimizin(s.a.v) de sünneti öyle diyorlar bi de ben zayıflamada son söz diye bir kitap okudum onda da öyle yazıyor basit aslında ama ben sabah yine birden fazla çeşidi birlikte aynı anda yedim

Kilo bildirimi
2 hafta önce:81
Bugün:81,7
Yüzde nasıl hesaplanıyor ki kilo alınca acaba

D vitamini eksikliği çıkınca yediklerimin miktarını arttırmıştım ondan oldu galiba... Genel olarak baktığımda ise 7 ekimde 81.8 mişim, şimdi 81,7yim kilo verip alarak da olsa 1 ay boyunca kilomu korumuş olmuşum diyerek kendime moral veriyorum bu hafta yediklerimin miktarını biraz azaltacağım eğer yapabilidsem gerçek yaşam diyeti diye bir kitap var elimde onu deneyeceğim ve günlük 15-45 dakika arası mutlaka yürüyüş yapacağım bakalım haftaya ne olacak...
Yawrukush

Günaydın :) ben beslenmemi yeniden düzenlesem iyi olacak 6 saat yememek göz kararması yapıyor bende deme ki aslında 1 bardak süt içmiştim ama o da kesmedi demek ki bu arada ben kilo almışım
ac birakma kendini canim, her ana ogunden sonra birer ara ogun yapabilirsin.
yeni bir haftaya basliyoruz bu hafta egzersizide arttirirsin..

tamam canim, planlarin guzel, haftaya guzel bir eksi goruruz..

Teşekkürler tatlım sen uyumamışsın hâlâ :))

Canim benim cok sagol :) bn hafta sonu odulumu kullanmayacagim cunki pazartesi gunu teyzelerimle olan gunumuz var ve orada durum istiyoruz :) yani odulumu yarim kavurmadan yana kullanacagim

sevmiyorum yada cnaım istemiyor diyerek kurtarıyorum kendimi kacamaklardan

DÜNKÜ MENÜM
Sabah
1kase tarhana corbası

1elma

ÖĞLE
fırında musakka
azcıcık pilav
yogurt

1mandalina
yarım nescafe

AKŞAM
1kase corba
2kaşık kırmızı pancar yogurtlu sarımsaklı
fırında sebze
kücük 1kase yogurt

1avuc fıstık

3lt su
20dkka yürüyüş

Akini bir gun okula yollamadim hala evin yolunu bulamadik
Saat aksamin 5.30u daha eve gidip yemek yapamadik, bu saatten sonrada yetismez..
Hala parktayiz, birde arkadas edindi parkta eve gitmem diyip duruyor
O zaman aksam kahvalti candir
ayyy benim oglanda buyusede arkadaslariyla parkta oynasa daha benimki kaydiraktan kayamio atio kendini asagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…