Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım neden uyum sağlayamıyosun bizimle konuştuğunda gayet iyisin onlarlada bizimle konuştuğun gibi konuş san neden kendini kasıyosun bu arada neden özgüven sorunun var sadece kendine güven kendini önemse ben herşeyi yapabilirim de feyza insan kendini değerli görmezse öz güven sıkıntısı ortaya çıkar bak kilo ver bakımlı ol nasıl özgüven yerine geliyo:)))

muhabbetlerine uyum sağlayamıyorum canım ya bilmiyorum neden ...olmuyor işte

Canım çok iyi vermişsin ama diyetisyenin doğru söylemiş öğün atlamak metebolizma yı yavaşlatır vücut açlık moduna girer ve yediklerinin hepsini yağ olarak depolamaya başlar mesela acikmadınmı yinede öğün atlamamak adına 1 meyve yoğurt gibi şeyler tüket:)))tebrikler buarada

iyi vermişsin canım tebrik ederim ,yeni takımında da böyle devam eder inşallah :)

Artık bugünden itibaren 7.takımdasın sanırım tatlım:))

Evet bi de tartının ekranını kapattı korkuttu beni ya kilo aldıysan? dedi ben de korktum sonra dedi ki sen şimdi kilo verdin ama korkuttum ki bi daha yapma dedi
Teşekkür ederim canım bundan sonra öyle yapıcam :)

Artık bugünden itibaren 7.takımdasın sanırım tatlım:))
Evet canım gideyim mi onu mu diyosuun

iyi vermişsin canım tebrik ederim ,yeni takımında da böyle devam eder inşallah :)
İnşallah canım hepimiz güzel kilolar verelim teşekkür ederim güzel dileklerin için

geçen hafta :78.5
bu hafta 78.1
fark:-400

Yawrukush @gogo2405 Dahlia_

bu hafta 77.5 i bile gördüm ama neden böyle oldu

Günaydın tatlıslar:)))
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.2
Fark:_800
Haftaya hedef:66.5

Hayirli sabahlar kizlaar
Gecen hafta degilde iki hafta oldu galiba 62.1
Bu hafta 60.0
Giden 2.1
O kadar mutluyumkii iyiki gelmisiim bu takimaa
Haftaya hedef 58.5

Gunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5

Canlarim hepinizi tebrik ediyorum bence çok güzel kilolar vermişsiniz azminiz daim olsun ♥

Kiiz masallah orti nazar degmesin sana
tesekkurler ortımm
tesekkurler canım hepımız bırıncıyız bence herkes cok ıyı vermıs kıloları

Kızlar selam... İnternette sorun var malum durumlardan...
Kilo bildirimine gelince dün yediğim misafirlikteki kahvaltı bugün beni üzdüüü

İlk 84 demiştim kiloma geçen cuma sabahtan tartılınca 83.7 çıkmıştı. Bugün tartıldım 83.2 çıktım fark 500 gr

Önümüzdeki hedefi biraz gerçekçi koymak istiyorum çünkü annem burda şuanki kilomu koruyup eksiye inmek amacım daha sonra arttıracağım. O yüzden 82.5 diyorum önümüZdeki haftaki hedefime.. Yawrukush

Bu arada kızlar geçmişi okudum fyzanur ve Dahlia_ sanırım adet düzensizliğiniz var sakın ha sakın ihmal etmeyin bir doktora gidin ben ilk adetimden beridir düzensizim yıllarca gittim bazen yanlış tedavi, kistler, bazen benim sorumsuzluğum bugünlere geldim.. Polikistik overliyim, hem genetik faktörlerden hem de onun yüzünden insülin direncim var=kilo... Kısır döngünün içersindeyim... Zinciri kırmaya çalışıyorum... Bebek sahibi olamıyorum bu yüzden hiç bir sorun aksilik olmadığı halde tüp bebek denememiz tutmadı herkes çok şaşkındı.. İlla bir sebep arayacaksak kilo olabilir başka da hiç bir olumsuzluk yoktu dediler... O yüzden kızlar ihmal etmeyin lütfen

O kadar iyi anlıyorum ki senii..
Hep senin gibiydim belki hala da öyleyim..
Arkadaş grubum konuşuyor mesela 5 tane mevzu içinden belki 2 sine katılabiliyorum..
Yani uyum sağlamamak değil de belki konuştukları konular sana göre değildir..
Ben öyle olunca sesimi çıkaramıyorum mesela :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…