Canım neden uyum sağlayamıyosun bizimle konuştuğunda gayet iyisin onlarlada bizimle konuştuğun gibi konuş san neden kendini kasıyosun bu arada neden özgüven sorunun var sadece kendine güven kendini önemse ben herşeyi yapabilirim de feyza insan kendini değerli görmezse öz güven sıkıntısı ortaya çıkar bak kilo ver bakımlı ol nasıl özgüven yerine geliyo:)))kızlara hala uyum sağlayamıyorum nasıl idare edicem bilmiyorum çok zorlanıyorum... onlar mesafeli,ben muhabbetlere katılmıyorum yanlarında sessiz sessiz duruyorum. arada güldüklerinde gülüyorum felan ama muhabbetlere katılamıyorum.içlerinden biri dediki senin diğer okulunda da arkadaşın yokmuydu . uyum sağlayamıyorum size değil mi dedim evet dedi.zor bitecek bu iki yıl bakalım hayırlısı. şimdide yanlarında sıkıldım bilgisayar odasına kaçtım.
muhabbetlerine uyum sağlayamıyorum canım ya bilmiyorum neden ...olmuyor işteCanım neden uyum sağlayamıyosun bizimle konuştuğunda gayet iyisin onlarlada bizimle konuştuğun gibi konuş san neden kendini kasıyosun bu arada neden özgüven sorunun var sadece kendine güven kendini önemse ben herşeyi yapabilirim de feyza insan kendini değerli görmezse öz güven sıkıntısı ortaya çıkar bak kilo ver bakımlı ol nasıl özgüven yerine geliyo:)))
Canım çok iyi vermişsin ama diyetisyenin doğru söylemiş öğün atlamak metebolizma yı yavaşlatır vücut açlık moduna girer ve yediklerinin hepsini yağ olarak depolamaya başlar mesela acikmadınmı yinede öğün atlamamak adına 1 meyve yoğurt gibi şeyler tüket:)))tebrikler buaradaKızlar selamlar :) diyetisyenim bana öğün atladığım için kızdımetabolizmanı yavaşlattın kilo vermen yavaşladı bi daha öğün atlama az yiyerek zayıflayamazsın dedi diyet listem de değişti
Geçen hafta : 83,6
Bu hafta : 82,2
Fark : 1,4
Yüzde : % 1,67
iyi vermişsin canım tebrik ederim ,yeni takımında da böyle devam eder inşallah :)Kızlar selamlar :) diyetisyenim bana öğün atladığım için kızdımetabolizmanı yavaşlattın kilo vermen yavaşladı bi daha öğün atlama az yiyerek zayıflayamazsın dedi diyet listem de değişti
Canım mesela neyden bahsediyorlar diyelimki bir konuda konusuyolar sende okunu hakkındaki fikirlerini beyan edebilirsinmuhabbetlerine uyum sağlayamıyorum canım ya bilmiyorum neden ...olmuyor işte
Artık bugünden itibaren 7.takımdasın sanırım tatlım:))Kızlar selamlar :) diyetisyenim bana öğün atladığım için kızdımetabolizmanı yavaşlattın kilo vermen yavaşladı bi daha öğün atlama az yiyerek zayıflayamazsın dedi diyet listem de değişti
Evet bi de tartının ekranını kapattı korkuttu beni ya kilo aldıysan? dedi ben de korktum sonra dedi ki sen şimdi kilo verdin ama korkuttum ki bi daha yapma dediCanım çok iyi vermişsin ama diyetisyenin doğru söylemiş öğün atlamak metebolizma yı yavaşlatır vücut açlık moduna girer ve yediklerinin hepsini yağ olarak depolamaya başlar mesela acikmadınmı yinede öğün atlamamak adına 1 meyve yoğurt gibi şeyler tüket:)))tebrikler buarada
Evet canım gideyim mi onu mu diyosuunArtık bugünden itibaren 7.takımdasın sanırım tatlım:))
İnşallah canım hepimiz güzel kilolar verelim teşekkür ederim güzel dileklerin içiniyi vermişsin canım tebrik ederim ,yeni takımında da böyle devam eder inşallah :)
Günaydın tatlıslar:)))
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.2
Fark:_800
Haftaya hedef:66.5
Hayirli sabahlar kizlaar
Gecen hafta degilde iki hafta oldu galiba 62.1
Bu hafta 60.0
Giden 2.1
O kadar mutluyumkii iyiki gelmisiim bu takimaa
Haftaya hedef 58.5
Gunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
kızlar nasılsınız ınterentte bı sorun vardı bıldırım gec yaptım bu yuzden kususra bakmayın
baslangıc: 78.0
bugun:75.1cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı?
@Masalim_ @pembe hayallerr
Canlarim hepinizi tebrik ediyorum bence çok güzel kilolar vermişsiniz azminiz daim olsun ♥Kızlar selamlar :) diyetisyenim bana öğün atladığım için kızdımetabolizmanı yavaşlattın kilo vermen yavaşladı bi daha öğün atlama az yiyerek zayıflayamazsın dedi diyet listem de değişti
tesekkurler ortımmKiiz masallah orti nazar degmesin sana
tesekkurler canım hepımız bırıncıyız bence herkes cok ıyı vermıs kılolarıhaftaya düzelir canım sıkma canını
hiç iyi değil bu gidişat hemen bu olaya el koy ...
tebrik ederim canım,çok iyi :) senin boyun kaçtı ?
bu kadar kilo yağdan gitmez heralde bir anda,bir kısmı yağ bir kısmı ödemdir heralde :) tebrik ederim canım bu haftanın birincisi sen olacaksın galiba :)
olsun cnm sabıt olması da ıyı artı olsa daha kotu olrduKızlar bu hafta çok stresliydim maalesef sabit kilom
ne guzel cnm ne kadar sure de verdın?Verirsin canım bende 74 le başladım çok şükür 68 edindim :))
kızlara hala uyum sağlayamıyorum nasıl idare edicem bilmiyorum çok zorlanıyorum... onlar mesafeli,ben muhabbetlere katılmıyorum yanlarında sessiz sessiz duruyorum. arada güldüklerinde gülüyorum felan ama muhabbetlere katılamıyorum.içlerinden biri dediki senin diğer okulunda da arkadaşın yokmuydu . uyum sağlayamıyorum size değil mi dedim evet dedi.zor bitecek bu iki yıl bakalım hayırlısı. şimdide yanlarında sıkıldım bilgisayar odasına kaçtım.
Bayanlar kilo veren herkesi tebrik ederim. Haftaya daha çok eksi görün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?