Gunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
Sagol fatimecim girip de iki satir okuyamiyorum sizlerden haberim olmuyor sen nasilsin canim
Tatlim okuldayimda giremiyorum pek,aksam rahat gidiyorum ondan:):)Feyzoşşuyanamadın mı hala
canım telefonum bozuldu bu yuzden cok gıremıyorum bılgısayarı da sureklı acamıyorum telefonum gelınce daha da sık gırecegım :)@murphymercy , @naneli_sekerim kizlar 2 gundur ugramiyorsunuz, bugun kilo bildirim gunumuz..Diyeti biraktiniz mi yoksa?
@belindamm Sibelim dun sende ugramadin iyi misin canim?
tebrıkler canımGunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
olsun canım onemlı olan saglıgın bence kılo verrsın emınımEki Görüntüle 1907139 Kilo bildirimi
2 hafta önce:81
Bugün:81,7
Yüzde nasıl hesaplanıyor ki kilo alınca acaba
D vitamini eksikliği çıkınca yediklerimin miktarını arttırmıştım ondan oldu galiba... Genel olarak baktığımda ise 7 ekimde 81.8 mişim, şimdi 81,7yim kilo verip alarak da olsa 1 ay boyunca kilomu korumuş olmuşum diyerek kendime moral veriyorum bu hafta yediklerimin miktarını biraz azaltacağım eğer yapabilidsem gerçek yaşam diyeti diye bir kitap var elimde onu deneyeceğim ve günlük 15-45 dakika arası mutlaka yürüyüş yapacağım bakalım haftaya ne olacak...
@Yawrukush
tebrıkler canımGünaydın tatlıslar:)))
Geçen hafta:69
Bu hafta:68.2
Fark:_800
Haftaya hedef:66.5
tebrıkler ortım gercekten cook ıyı vermıssınnnHayirli sabahlar kizlaar
Gecen hafta degilde iki hafta oldu galiba 62.1
Bu hafta 60.0
Giden 2.1
O kadar mutluyumkii iyiki gelmisiim bu takimaa
Haftaya hedef 58.5
Hımm :))Tatlim okuldayimda giremiyorum pek,aksam rahat gidiyorum ondan:):)
tebrıkler ortım gercekten cook ıyı vermıssınnn
kızlar nasılsınız ınterentte bı sorun vardı bıldırım gec yaptım bu yuzden kususra bakmayın
baslangıc: 78.0
bugun:75.1cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı?
@Masalim_Pembis Hayaller
haftaya düzelir canım sıkma canınıEki Görüntüle 1907139 Kilo bildirimi
2 hafta önce:81
Bugün:81,7
Yüzde nasıl hesaplanıyor ki kilo alınca acaba
D vitamini eksikliği çıkınca yediklerimin miktarını arttırmıştım ondan oldu galiba... Genel olarak baktığımda ise 7 ekimde 81.8 mişim, şimdi 81,7yim kilo verip alarak da olsa 1 ay boyunca kilomu korumuş olmuşum diyerek kendime moral veriyorum bu hafta yediklerimin miktarını biraz azaltacağım eğer yapabilidsem gerçek yaşam diyeti diye bir kitap var elimde onu deneyeceğim ve günlük 15-45 dakika arası mutlaka yürüyüş yapacağım bakalım haftaya ne olacak...
@Yawrukush
hiç iyi değil bu gidişat hemen bu olaya el koy ...Stabiliz yine kilomla.
tebrik ederim canım,çok iyi :) senin boyun kaçtı ?Gunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
bu kadar kilo yağdan gitmez heralde bir anda,bir kısmı yağ bir kısmı ödemdir heralde :) tebrik ederim canım bu haftanın birincisi sen olacaksın galiba :)kızlar nasılsınız ınterentte bı sorun vardı bıldırım gec yaptım bu yuzden kususra bakmayın
baslangıc: 78.0
bugun:75.1cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı?
@Masalim_Pembis Hayaller
Verirsin canım bende 74 le başladım çok şükür 68 edindim :))tebrıkler canımahh keske bende 6 lara ınebılsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?