Kızlar selam... İnternette sorun var malum durumlardan...
Kilo bildirimine gelince dün yediğim misafirlikteki kahvaltı bugün beni üzdüüü
İlk 84 demiştim kiloma geçen cuma sabahtan tartılınca 83.7 çıkmıştı. Bugün tartıldım 83.2 çıktım fark 500 gr
Önümüzdeki hedefi biraz gerçekçi koymak istiyorum çünkü annem burda şuanki kilomu koruyup eksiye inmek amacım daha sonra arttıracağım. O yüzden 82.5 diyorum önümüZdeki haftaki hedefime..Yawrukush
Bu arada kızlar geçmişi okudumfyzanur ve Dahlia_ sanırım adet düzensizliğiniz var sakın ha sakın ihmal etmeyin bir doktora gidin ben ilk adetimden beridir düzensizim yıllarca gittim bazen yanlış tedavi, kistler, bazen benim sorumsuzluğum bugünlere geldim.. Polikistik overliyim, hem genetik faktörlerden hem de onun yüzünden insülin direncim var=kilo... Kısır döngünün içersindeyim... Zinciri kırmaya çalışıyorum... Bebek sahibi olamıyorum bu yüzden hiç bir sorun aksilik olmadığı halde tüp bebek denememiz tutmadı herkes çok şaşkındı.. İlla bir sebep arayacaksak kilo olabilir başka da hiç bir olumsuzluk yoktu dediler... O yüzden kızlar ihmal etmeyin lütfen
Anladım canım yanlış görmüşüm kesinlikle ihmal etmesin.. Duana yürekten amin canım inşallah..Yok canım benim benimki düzensiz değil, Feyzadan bahsediyorduk..
Ama çok doğru söylüyorsun, ihmal edilmemeli..
En kısa zamanda Rabbim sana da sağlıklı evlat versin inşaAllah..
Harikasin canim benimkızlar nasılsınız ınterentte bı sorun vardı bıldırım gec yaptım bu yuzden kususra bakmayın
baslangıc: 78.0
bugun:75.1cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı?
_Masalim_ @pembe hayallerr
Canım kaçyıllık evlisin benimde var polikistik over benimde iki tüpbebek denemem olmuştu tutmamıştı sonra ben 10 kğ kadar verdim ve acıbadem hastanesinde yaptırdım doktor süper bir doktor tekrar denemek istersen şiddetle tavsiye ederim işin uzmanı araştır istersen benim bir tanıdığım 8 seneden sonra tüpbebekle ikizlere hamile kaldı yine işyerinden bir arkadaşın 4 yıldır olmuyodu onlarında oldu Prof Dr volkan noyan araştır derim benimde bu doktorda ilk yaptırdıģımda hamile kalmıştımKızlar selam... İnternette sorun var malum durumlardan...
İlk 84 demiştim kiloma geçen cuma sabahtan tartılınca 83.7 çıkmıştı. Bugün tartıldım 83.2 çıktım fark 500 gr
Önümüzdeki hedefi biraz gerçekçi koymak istiyorum çünkü annem burda şuanki kilomu koruyup eksiye inmek amacım daha sonra arttıracağım. O yüzden 82.5 diyorum önümüZdeki haftaki hedefime..Yawrukush
Bu arada kızlar geçmişi okudumfyzanur ve Dahlia_ sanırım adet düzensizliğiniz var sakın ha sakın ihmal etmeyin bir doktora gidin ben ilk adetimden beridir düzensizim yıllarca gittim bazen yanlış tedavi, kistler, bazen benim sorumsuzluğum bugünlere geldim.. Polikistik overliyim, hem genetik faktörlerden hem de onun yüzünden insülin direncim var=kilo... Kısır döngünün içersindeyim... Zinciri kırmaya çalışıyorum... Bebek sahibi olamıyorum bu yüzden hiç bir sorun aksilik olmadığı halde tüp bebek denememiz tutmadı herkes çok şaşkındı.. İlla bir sebep arayacaksak kilo olabilir başka da hiç bir olumsuzluk yoktu dediler... O yüzden kızlar ihmal etmeyin lütfen
haklısın canım bu ayda 1 saat sürerse gidicem :)Kızlar selam... İnternette sorun var malum durumlardan...
aynen konular sarmıyor beni ,güldükleri şeyler komik gelmiyor felan ...bazende bir şey soruyorum cevap vermiyorsanki hayaletmişim gibi hissediyorum kendimi ... bu sabah hoca gelmedi 4 saat felan onla takıldım işte çok kötüydü sadece yemek yerken eğlendimO kadar iyi anlıyorum ki senii..
Hep senin gibiydim belki hala da öyleyim..
Arkadaş grubum konuşuyor mesela 5 tane mevzu içinden belki 2 sine katılabiliyorum..
Yani uyum sağlamamak değil de belki konuştukları konular sana göre değildir..
Ben öyle olunca sesimi çıkaramıyorum mesela :))
700 grm şişlik mi olmuş abboooooo ,,,,sen listedemiydin listedeysen listeyi bayağı kötü etkiliycekKizlar her yerim sis daha adet olmadim ama yarin bigun olucam belli eli kulaginda arti 700 gosteriyorum suan
Hafif süt koyarak iç istersen canim. Inan ki kahven in tadi sade çıkar.Yawrukush ya normalde ben istemiyordum tuketmek ama gun icinde disardaydim Ogün atlayip ac kalmaktan cok korktum hazırlıklar iyi de ya kuzenim aradı teoga hazirlaniyor ağladı yapamiyorum diye az kaldi ya cok uzuldum yarin yanina gidicem
B belindamm yag yakici ozelligi bulunuyor yagsiz ve sutsuz oldugunda ya ben sevemedim neskafeyi gitti
@murphymercy , @naneli_sekerim kizlar 2 gundur ugramiyorsunuz, bugun kilo bildirim gunumuz..Diyeti biraktiniz mi yoksa?
B belindamm Sibelim dun sende ugramadin iyi misin canim?
Yok degilim canim ben ek listedeyim700 grm şişlik mi olmuş abboooooo ,,,,sen listedemiydin listedeysen listeyi bayağı kötü etkiliycek
700 grm şişlik mi olmuş abboooooo ,,,,sen listedemiydin listedeysen listeyi bayağı kötü etkiliycek
hadiya bende okadar fark etmiyor , bilmiyordum :)Canim 700 gram bisey degil ki regl oldugunda 2 kilo 3 kilo bile farkedebiliyo
hadiya bende okadar fark etmiyor , bilmiyordum :)
3 tatlı kaşığı kadar yedim kuzum :))cok guzel olmus canim :)
asure azdi degil mi?
kendi adıma yuvarlana yuvarlana gidiyorumSelam canlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?