Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok canım benim benimki düzensiz değil, Feyzadan bahsediyorduk..
Ama çok doğru söylüyorsun, ihmal edilmemeli..
En kısa zamanda Rabbim sana da sağlıklı evlat versin inşaAllah..

Yok canım benim benimki düzensiz değil, Feyzadan bahsediyorduk..
Ama çok doğru söylüyorsun, ihmal edilmemeli..
En kısa zamanda Rabbim sana da sağlıklı evlat versin inşaAllah..
Anladım canım yanlış görmüşüm kesinlikle ihmal etmesin.. Duana yürekten amin canım inşallah..

Canım kaçyıllık evlisin benimde var polikistik over benimde iki tüpbebek denemem olmuştu tutmamıştı sonra ben 10 kğ kadar verdim ve acıbadem hastanesinde yaptırdım doktor süper bir doktor tekrar denemek istersen şiddetle tavsiye ederim işin uzmanı araştır istersen benim bir tanıdığım 8 seneden sonra tüpbebekle ikizlere hamile kaldı yine işyerinden bir arkadaşın 4 yıldır olmuyodu onlarında oldu Prof Dr volkan noyan araştır derim benimde bu doktorda ilk yaptırdıģımda hamile kalmıştım

haklısın canım bu ayda 1 saat sürerse gidicem :)
aynen konular sarmıyor beni ,güldükleri şeyler komik gelmiyor felan ...bazende bir şey soruyorum cevap vermiyorsanki hayaletmişim gibi hissediyorum kendimi ... bu sabah hoca gelmedi 4 saat felan onla takıldım işte çok kötüydü sadece yemek yerken eğlendim uyum sağladığım tek şey yemek yemek

Hafif süt koyarak iç istersen canim. Inan ki kahven in tadi sade çıkar.
@murphymercy , @naneli_sekerim kizlar 2 gundur ugramiyorsunuz, bugun kilo bildirim gunumuz..Diyeti biraktiniz mi yoksa?
B belindamm Sibelim dun sende ugramadin iyi misin canim?

Özgem biraz yorgunum canim. O yüzden çok sık gelemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…