abla biraz motive olmaya çalış diyeti iyice boşverdin sanki,kocişin beğenmez bak sonraBen artidayim kaçınılmaz son
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.3
Fark + 0.4
Yüzde -0.60
Haftaya hedef 66.5
geçmiş olsun canım ... napıyosun regl dışında hayatın nasıl gidiyorYawrukush um kilom 61.2 regl var. biraz rahatsizim.
tebrikler canım aynı miktarda vermişiz bu hafta :)Dun 13.000 adim yurudum :) netim yok yurda gidemedim ders cok yogundu anca girwbildim.
Gecen hafta 52.4
Bu hafta 52
Fark 400 g.
Umarim bir an once hepimiz ulasiriz
Yaa o her türlü begeniyoda ben kendimi beğenmiyorum ama toparlıyorum kendimi bu hafta iyi olacak herşey inşallah.abla biraz motive olmaya çalış diyeti iyice boşverdin sanki,kocişin beğenmez bak sonra
abla listeyi paylaşmayımı unuttunuz ? paylaşım yerinede sordum süresi kaça kadar diye.Yaa o her türlü begeniyoda ben kendimi beğenmiyorum ama toparlıyorum kendimi bu hafta iyi olacak herşey inşallah.
Goncam hedefimiz aynı bende haftaya 66.5 hedef koydum azimliyim sen 66.5 olmazsan haftaya dilimden kurtulamazsın söyleyimYaa o her türlü begeniyoda ben kendimi beğenmiyorum ama toparlıyorum kendimi bu hafta iyi olacak herşey inşallah.
Hani döner yemiştin sen hemde İki tane nerde o niye yazmadınbugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
1 dilim ekmek
öğlen : ızgara tavuk (lavaşa sarılı )
ayran
akşam : 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
1 kaşık pilav
kızartılmış tavuk
1 dilim ekmek
ara : 2 ceviz
minik ısırık çikolata (1.5 çay kaşığı kadar felandı )
su : 1.5 litre
spor : yarım saat yürüyüş
Yawrukush
kaçamak günü olduğu için ceza yok değil mi
döner yemedimHani döner yemiştin sen hemde İki tane nerde o niye yazmadın
Hemde İki tane ödülün dibine vurmuşsundöner yemedimızgara dürüm tavuk yedim yarım yarım halinde iki tane
Selam canım afiyet olsun:)))Selam canlar nasilsiniz?
Biz yeni uyandik Akinla, cook aciz:)
Kahvaltiyi hazirlayip geliyorum..
günaydın özgecim ,afiyet olsun ikinize de :)Selam canlar nasilsiniz?
Biz yeni uyandik Akinla, cook aciz:)
Kahvaltiyi hazirlayip geliyorum..
balığı yağdamı pişirdin kızarttın mı ? kesin kızartmışsındır bol yağdaBugünkü menüm
Sabah Domates
Salatalık
Zeytin 8 adet
Öģlen
Peynirli omlet
1kase yoğurt
Ara:türk kahvesi
Akşam
Balık
Salata
Su:12bardak
Spor:2000 adım
Yawrukush @Saadetim33
Söyleyim canım gözleme yapıcam kahvaltıya eşim istiyo yada ıspanaklı börek de yapabilirim ikisinden birini yapıcam ödülüm o olucak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?