Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar giremedim bugün..
Nasılsınız
Menü
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
1 ceviz
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak portakal suyu

Ara sutlu kahve

Ogleden sonra sucuklu tost ayran Iki uc kornison
İki şekersiz çay

Aksam yok. Cok demgesiz oldu bbugun

Su Iki lt anca ictim Iki buçuk olur insallah.
5000 adım ip atlayamadim ama çok kosturmacalu gündü. Çocuğu dr a götürdüm eve geldim ortalığı topla temizlik yap . İkram hazırla. Komşuya geç eve geldim. Yemek hazırla topla. Yine misafire hazırlık yap.düzgün oturamadm bile

Bugünki menüm

Sabah
1 bardak soğan kürü
2 tane kuru incir

Kahvaltı
1 kase nesfit

Öğle
2 3 kasık makarna
3 4 kasık pırasa yemegi
azcik yogurt

Akşam
1 kase mercimek corbasi
3 4 tane cubuk kraker
Üstüne cay (sekersiz)

Ara
1 bardak sogan kürü

Su
2.5 litre

Spor
100 IA
30 S

Yawrukush Z zeynebim111

Sogan kürü faydali mi canım ?

Kendini yorma baksana bana ben sadece konuşmayı biliyorum uygulanmaya gelince yok kaç gündür griptim yeni yeni iyileşiyorum bu hafta da menü paylaşamadım not etmiştim ama onları derleyip paylaşacağım bugün diyetisyenden diyet de aldım onu da örnek menü olarak paylaşacağım... ALLAH razı olsun sizlerden bizim için didiniyorsunuz emek harcıyorsunuz çok sağolun
Kızlar birşey danisayim acil destek lütfen .. kizim hasta burnu tıkalı ne yapsam iyi gelir. Islak birşeyler atsam petegin üstüne olur mu. İki gecedir uykusuzluktan ikimizde bittik.yarin da misafir varr
Benim annem biz küçükken burnumuz tıkandığında sana yağ veya terayağdan mercimek tanesi kadar koyarmış burnumuza uyumadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…