- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Kizlar bende sogan kuru yapıcam
Hayırlısı olsun diyelim o zaman
İnşaAllah ben de başlıyorum yarından ama benimki sivilce, akne için, umarım faydası olur..
Nasıl içicem şimdiden onu düşünüyorum
Nezmn yapilcak kuzum? kuzum hayrislua öbür aya bebek düşünüyorum yapym dedim?Sen ne icin yapcaksin kuzum ? zamanini felan kacirma baslamak icin
Bende merak ediyorum o durumuHayırlısı olsun diyelim o zaman
İnşaAllah ben de başlıyorum yarından ama benimki sivilce, akne için, umarım faydası olur..
Nasıl içicem şimdiden onu düşünüyorum
Canim icmeye calis soguk hiic icilmiyo
Agiz kokusu yaparmi kiDaha önce içtim canım, yine sivilce için..
Tadını biliyorum o yüzden korkuyorum biraz da :)
Bir süre sonra gitmiyor ya
Burnumu tutup içmeme, üzerinden limon yememe rağmen berbat birşeyyyy
Bende merak ediyorum o durumu
Agiz kokusu yaparmi ki
2 kere fırçalarim kuzum ağız kokusu olmasindaBen böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum..
Hem aç karnına içiyordum sabahları, sonra zaten yemek yiyordum..
Diş fırçalamaya da biraz daha özen gösterirsen tamamdır..
Al bendende okadar düşününce aklima bu geldiİşte bu ifade tam olarak da benim ama bıçaksızzAynen böyle içiyorum çünküü
2 kere fırçalarim kuzum ağız kokusu olmasinda
Canım benim kilo bildirimi konusunda biraz daha dikkat edelim olurmu asıl listeye girdiğinde önemli çünkü@Yawrukush kuzum seni etikledim kilomu yazdim ama yoollamamisimbaktm yok
Gecen hafta 87.7
Bu hafta 85.9
Fark 1800
Kolay gelsin özgem çok yorma kendiniCanlar 10 dk sonra Akini okuldan almaya gidecegim, sonrada parkta oynatir, markete gotururum.
Bugun hic uyutmayayim Akini gunduz diyorum aksam erkenden yatiririm
Menuleri yazmayi unutmayin.
Hafta sonu ADIM YARISMASI yapiyoruz guzeller.
Yarina gorusmek dilegiyle, hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Bende limonla iciyim ozmn canim
Olmaz canım ya, birşey iyi geliyordu sanki aslında ama ne hatırlayamadım
Ama limonsuz yapamam ben, hem tadını bastırmak, hem de koku için birebir..
Tamam kesinlikle daha dikkatli olucam kusura bakmayınCanım benim kilo bildirimi konusunda biraz daha dikkat edelim olurmu asıl listeye girdiğinde önemli çünkü
Kolay gelsin özgem çok yorma kendini
ben Varim bebegimmm:)))Bu arada canlar bu hafta toplam 11 takimdan 7. olmusuz.
Bizim icin iyi bir sonuc degil!
Haftaya benim takimdaki son haftam, sonrasinda takimimizin kaptanliginigogo2405 Gonca ablam, ve yardimciligini da Dahlia_ Fatimem devam ettirecekler.
Bu haftanin son haftam olmasi sebebiyle hepinizden kucuk bir istegim var.
Gecen seneden beri, zevkle, hevesle, 4.takimdaki tum canlara elimizden geldigince, kilolar verdirip, yarismalar duzenleyip, takim ici eslestirmeler yapip, spor egzersizleri paylasip faydali olmaya calistik, tum yonetim ekibiyle..
Ve biliyorum ki herkes de elinden geldigince cabaladi, kilolar verdi, bazen umutsuzluga kapildi, arti cikti derken, hep beraber bir aile gibi birbirimizi sardik , sarmaladik, dertlerimize ortak olduk.
Haydi bu haftada birbirimize kenetlenelim, herkes elinden geleninde fazlasini yapsin, kacamaksiz, egzersizli guzel bir hafta gecirelim ve 4. takima haftaya derece getirelim.
Her birinize inancimiz tam, defalarca takimimiza 1.lik getirdik, yine yapariz.
4. takimin fistiklari haftaya dereceye girmeye var misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?