Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sende az yemissin canm biraz menune hareket ver . sonrakilonda duraklama olabilir . bu qrada izin falan sakin alma canm . daha cok dagitio insan burda olmayinca . ben o hatayi yaptim . 10 kg alip geri geldim . bende adet olmadim ama devam edio eksilerim canm . sende biraz gaza getr kendini :)

Kız kaç günün geçti hamilemisin yoksa

kaptanim ben testi yaptim ama 2000 kalori dio . az aktivite olarak isaretledim . bence fazla ben 1200 yapiorum guzel gidiyor . sence dogrumu yapiorum . 2 tanede ara ogun ekledim kendime eskiden 2 ogun yiyodum Yawrukush
Canım hangi programı kullanıyosun ben facsekret programını kullanıyorum ćok ta memnunum

Kız kaç günün geçti hamilemisin yoksa
imkansiz canim anladin sen onu :) 3 gun gecti hic olmazdi ama belim agrio arada ben ce olurum 2 veya en gec 3gune . cok korkuorum gene kist falan cikacak die yaa . daha once kistim vardi 1 senede 3 defa olmustum adet. allahim cok kotuydu sonra ameliyat olmak zorunda kaldim

Nerdeeee canım yollarını gözlüyorum hâlâ gelen giden yok umudu kestim artık pazartesi kan testi yaptırıcam yoksa bişey söktürücü alıcam artık :)))
canim eger adetin duzenliydiyse, bebektir buyuk ihtimal.
sen spor yapma canim, pazartesiyi bekle ,doktora git, ona gore durumuna bakalim.
ya da yarin bir test daha al yap...

kaptanim ben testi yaptim ama 2000 kalori dio . az aktivite olarak isaretledim . bence fazla ben 1200 yapiorum guzel gidiyor . sence dogrumu yapiorum . 2 tanede ara ogun ekledim kendime eskiden 2 ogun yiyodum Yawrukush
canim 3 ana ogununu ve 2 ara ogununu yap guzelce.
gunluk 1200-1300 kalori ideal 2000 cok fazla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…