Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

P
Pazartesiye kadar nasil durabiliyorsun helal olsun. Ben çok merakliuimdir. Şimdiye çoktan yaptirmistim.. umarım gonlunce olur. Küçük bebeğin varken ne düşünüyorsun bilmiyorum ama benimki 1.5 yaşını geçti. Şimdi hamile kalsam 27 aylık olcak kizim. Bana göre az . Allah biliyor ya kizim iki bucuk üç yaşına girerken daha rahat olur gibi. Tabi herkesin düşüncesi ayrı. Allah herkesin gonlunce versin

olsun Edacim bazen ilk once testte bir sey cikmiyor, bir kac gun sonra tekrarlayinca silik cikiyor.
hcgsi yavas artiyor olabilir.
bir tane daha yapmaktan zarar gelmez:)
Yok canım ya bebek ihtimalini düşünmüyorum aslında çünkü eşimde ileri hareket düşüklüğü var bende polistik over var bebişim iz bile 6 yıl sonra tüpbebekle oldu bu yüzden ihtimal vermiyorum kan testinide yinede emin olayım diye yaptırıcam içimde şüphe kalmasın söktürücü kullanıcam ćünkü sıkıldım stresten vallahi:)))

Canım zaten test yaptım ćıkmadı buyüzden regl olucam diye bekliyodum hâlâ da bekliyorum eğer pazartesiye kadar olmazsam Ken vericem

Yawrukush canım nasıl bir gün geçirmişsin öyle okurken afakanlar bastı ben de doktora yapıyorum tez yazıyorum ders mers bitti şükürler olsun ama o tez ne zaman biter allah kerim çok zor çocukla bu işler allah kolaylık versin sana

İyi aksamlar kızlar
Bugünkü menum
45 dakika lesie 3 mil
Limonlu ılık su ve form cayi
Sabah
Peynir
Yeşil zeytin
Bolca yeşillik
Has.yumurta

Ara türk kahvesi 7 tane fındık
Öğle
1 kaşe tarhana çorbası
Aksam
Yeşil salata
Tavuk döner
(Sadece doneri yedim )
45 dakika koşu bandında yürüyüş
Toplam 3 litre su ve 2 bardak yeşil cay

Menum le ilgili yorumlarının bekliyorum

Bence gayet sağlıklı.İnsallah yarın neticesini alırsın canm.. Ben hiç umutlu değilim kendimi sis hissediyorum

Alya008 alyacim bendemi test yapsam ben hic gecikmem anlamadim ama eminimde imkansiz :/ napcam 2 gun daha bekleyimmi
korunuyomusun imkansız dedin ya oyüzden sordum 4 gün daha erken bence 7 gün falan olsun öyle yap bide bakıyomussun bende bişey yok ama sen hamilesin ne gülerim ha

Alya008 alyacim bendemi test yapsam ben hic gecikmem anlamadim ama eminimde imkansiz :/ napcam 2 gun daha bekleyimmi
Canım ya hava değişimi çok etkiliyor sanırım insanın dengesi bozuluyor baksana öğlen hava sıcaktı şimdi klima açık ben hâlâ üşüyorum bende üşütük oldum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…