- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 36
Pazartesiye kadar nasil durabiliyorsun helal olsun. Ben çok merakliuimdir. Şimdiye çoktan yaptirmistim.. umarım gonlunce olur. Küçük bebeğin varken ne düşünüyorsun bilmiyorum ama benimki 1.5 yaşını geçti. Şimdi hamile kalsam 27 aylık olcak kizim. Bana göre az . Allah biliyor ya kizim iki bucuk üç yaşına girerken daha rahat olur gibi. Tabi herkesin düşüncesi ayrı. Allah herkesin gonlunce versinCanım hamilelikten önce çok düzensizdi doğumdan sonra ilk olduğumda 3ay boyunca sürekli olmuştum regl sonra doktora gittim sürekli regl oluyorum diye baktı rahim duvarı kalınlaşmış demişti ilaç yazmıştı 5 gün falan kullandım sonrasında nerdeyse 6 aydır düzenliydi ayın 5 inde olurdum bir geçen ay 9 unda oldum 4 gün gecikmeli ama bilmiyorum polikistik over im var ondanda olabilir pazartesi test yapıcam canım kesin yani
Yok canım ya bebek ihtimalini düşünmüyorum aslında çünkü eşimde ileri hareket düşüklüğü var bende polistik over var bebişim iz bile 6 yıl sonra tüpbebekle oldu bu yüzden ihtimal vermiyorum kan testinide yinede emin olayım diye yaptırıcam içimde şüphe kalmasın söktürücü kullanıcam ćünkü sıkıldım stresten vallahi:)))olsun Edacim bazen ilk once testte bir sey cikmiyor, bir kac gun sonra tekrarlayinca silik cikiyor.
hcgsi yavas artiyor olabilir.
bir tane daha yapmaktan zarar gelmez:)
yaaaaa tuhhhCanım fatsecret programı da İnternetsiz çalışmıyo((
Canım zaten test yaptım ćıkmadı buyüzden regl olucam diye bekliyodum hâlâ da bekliyorum eğer pazartesiye kadar olmazsam Ken vericemP
Pazartesiye kadar nasil durabiliyorsun helal olsun. Ben çok merakliuimdir. Şimdiye çoktan yaptirmistim.. umarım gonlunce olur. Küçük bebeğin varken ne düşünüyorsun bilmiyorum ama benimki 1.5 yaşını geçti. Şimdi hamile kalsam 27 aylık olcak kizim. Bana göre az . Allah biliyor ya kizim iki bucuk üç yaşına girerken daha rahat olur gibi. Tabi herkesin düşüncesi ayrı. Allah herkesin gonlunce versin
Sende internetini fazla kullanma bütüngün burdasın sonra internetim bitti diye ağlıyosunyaaaaa tuhhh
Bence gayet sağlıklı.İnsallah yarın neticesini alırsın canm.. Ben hiç umutlu değilim kendimi sis hissediyorumİyi aksamlar kızlar
Bugünkü menum
45 dakika lesie 3 mil
Limonlu ılık su ve form cayi
Sabah
Peynir
Yeşil zeytin
Bolca yeşillik
Has.yumurta
Ara türk kahvesi 7 tane fındık
Öğle
1 kaşe tarhana çorbası
Aksam
Yeşil salata
Tavuk döner
(Sadece doneri yedim )
45 dakika koşu bandında yürüyüş
Toplam 3 litre su ve 2 bardak yeşil cay
Menum le ilgili yorumlarının bekliyorum
hahahha fakirligin gozu kor olsunSende internetini fazla kullanma bütüngün burdasın sonra internetim bitti diye ağlıyosun
gozun aydin canim tarti oncesi kotu olurduKizlar tartı aldım bugün . varmış markette .çok sevindim
Bir ben çok merakliuim galiba ya. Ben kudurugum suphelensemde yapıyorum testiAlya008 alyacim bendemi test yapsam ben hic gecikmem anlamadim ama eminimde imkansiz :/ napcam 2 gun daha bekleyimmi
korunuyomusun imkansız dedin ya oyüzden sordum 4 gün daha erken bence 7 gün falan olsun öyle yap bide bakıyomussun bende bişey yok ama sen hamilesin ne gülerim haAlya008 alyacim bendemi test yapsam ben hic gecikmem anlamadim ama eminimde imkansiz :/ napcam 2 gun daha bekleyimmi
Hehe kudurukmu allah iyiliğini versinBir ben çok merakliuim galiba ya. Ben kudurugum suphelensemde yapıyorum testi
İyi yapmışsın banada alsaydın bitane gitmiş kenKizlar tartı aldım bugün . varmış markette .çok sevindim
Canım ya hava değişimi çok etkiliyor sanırım insanın dengesi bozuluyor baksana öğlen hava sıcaktı şimdi klima açık ben hâlâ üşüyorum bende üşütük oldum galibaAlya008 alyacim bendemi test yapsam ben hic gecikmem anlamadim ama eminimde imkansiz :/ napcam 2 gun daha bekleyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?