Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptanim ben testi yaptim ama 2000 kalori dio . az aktivite olarak isaretledim . bence fazla ben 1200 yapiorum guzel gidiyor . sence dogrumu yapiorum . 2 tanede ara ogun ekledim kendime eskiden 2 ogun yiyodum Yawrukush
Canım 1400/1500 kalori başla 10 kilo verdikten sonra 1200/1300 e düşersin şimdi 1200 başlarsan bir süre sonra 1000 in altına düşürmem gerekir kaloriyi.
bunu sana mi soluo canm nerden buldun bakim:)
Aynı sayfa hurriyetaile hesaplamanin altındaki bölümde test gibi bişey var.

İyi akşamlar :)

Aleyküm selam..
Merak ettim canım Akın anlıyor mu kırgın olduğunu ? :)
Anliyor, uzuluyor ama yaramazliklara da devam editor..

Allah razı olsun abla dün gece korkuttu bebek ama inşallah Rabbime emanet kalbinde aciklik var takip edecek ler
Allaha emanetsiniz canim.
Gunler gectikce duzelecek insallah Asyam.
Sen nasilsin?

Yok canım henüz görünmüyor ama elleri hep üst damağında uykusunda çok inliyor yazık gece de yarım saate bir uyanıyor
Demek ki geliyor canim disler Allah kolaylik versin.

Anladim canim hayirlisi olsun.

Sokturucu kullanmadan eger bebek degilse doktora gorun kuzum.

Bende heralde oyle olacagim kac yilda biter okul Allah bilir:)

Iyi geceler herkese ♥
Sanada canim cok ugramiyorsun son gunlerde kuzum sinavlara mi calisiyorsun.

Kizlar tartı aldım bugün . varmış markette .çok sevindim
Hadi gozun aydin canim gule gule kullan:)

Neyse kızlar ben kaçar hepinize tatlırüyalar :)))
Iyi geceler canim:)

Merhaba hanımlar, benim kvnin durumu belli olmayacak, dün akşam taburcu edildi bana geldi gece. Bende bir süre kalacak ne zaman gider bilmiyorum ve bu durum beni ne kadar etkiler bilmiyorum ama bir an önce bu takıma dönmek istiyorum. Çünkü ucu açık şu durumumun.

Neyse sonuç olarak bu akşamdan itibaren düzenli olarak menümü paylaşmak istiyorum ve bugünden itibaren deneme sürem başayabilir. Eğer sizin içinde bir sakıncası yoksa. Ama şunu da belirtmek istiyorum ne olur ne olmaz evde hasta bakıyorum, şu ara bende hastayım (reglim ve ağır geçer benim regl) belkipaylaşım yapmayı istisna unutabilirim ama her türlü önlemi alıcam inşallah. Hatta alarm kuracağım geceye doğru bir saate. Bana menü paylaşmayı hatırlatsın diye.

Birde canlar şunu söyleyim. Ben bu takımı braktığım dönem sanırım günlük yaptığın sporu paylaşmak yeni yeni eklemişti veya ben öyle hatırlıyorum. Çok güzel olmuş çok beğendim. İnsan yemeği fazla kaçırsa da o spor yarısını bile telafi etse harika olur. Ama benim şu 2 aydır sol ayağımın altında bir nasır var felaket ağrı yapıyor. Sporu bırakın zor yürüyorum. Diyorum ki o nasır geçene kadar başka sporlar yapsam olur mu? Pilates, squat vs.

Hazır yarın cumayken benimde deneme sürem başlamış olur zaten böle söylemiştim size ama cumaya herşey belli olur demiştim olmadı. Öfffff kendimden sıkıldım ne uzattım konuyu. Neyse sonuç i am back hatıngörllerim.

Menüm
Sabah
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
Lorlu biber kavurması
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı reçel

Öğle
1 kase kellogs

Ara
1 elma
1 mandalina

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
3 kaşık pilav

2.5 lt su
Youtubedan egzersiz

Menüm

Sabah
1 dilim tam tahıllı ekmek
Bir avuç içi kadar çeçil peyniri
Bir haşlanmış yumurta

Öğlen
Yarım paket eti gong
80 gr.lık bademli çikolata (hepsi )

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Yarım porsiyon yoğurtlu karnabahar
Yarım porsiyon kereviz yemeği

Ara
Bir dilim Tiramisu

Spor yok, 1 lt su

Vuu çok çılgın bir menü olmuş paketli gıdalardan uzak durmanı öneririm ve tiramisu çok severim gözüm kaldı.

Hala diyet psikolojisine giremedim bir de regl olunca gerçekten gözüm dönüyor. Paketli gıdalarım bitti zaten ama çok azalttım bu dönemden dolayı almıştım. Yarın bakalım belki spor yapabilirim azıcık bir de salataya abanırım oohhh misss

Bugünki menüm..
Sabah
1 bardak sogan kuru
2 tane kuru incir
Kahvalti
Peynir
Zeytin
Yarım havuc
1 tutam roka
1 dilim tam bugday ekmegi
Sekersiz cay
Öğle
Sütlü Türk kahvesi
Akşam
1 kase domates corbasi
1 tabak türlü
Yanında 2-3 kasık pilav
Su
2 litre
Spor
5000 adım

Yawrukush @AKovser

canim ogle yemegi eklemelisin bence . ara öğünlerinde yok cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…